![]() |
Re: Discutii intre membrii Crazy Drivers din Bucuresti
rebelule ghici........nu cred k se pune problema asa la tine.....dar poate reusesti sa vii ca sa putem sa luam niste hotarari impreuna.....stiii ce zic
|
Deci ne vedem diseara pe la orele 21.00 la Polivalenta.
|
eu nu stiu dak pot sa ajung....totul depinde de cand ajung acasa k am neste treaba...sper sa ajung in timp
|
re all :D nu am mai postat pe aici de ani :D, deja au inceput sa rugineasca butoanele de la tastatura ;). care mai e treaba pe aici deja vad ca va-ti mai imultit si asta e bine. Bafta in continuare si sa aud cat mai des de Crazy Drivers.
Cu respekt aDytZu |
cred ca deja sunteti in discutzii, eu si akum sunt prins prin calculator, abia peste vreo ora scap, sry n-am avut cum sa ajung
|
salut salut....va anunt ca ma retrag din club:sad: ptr ca nu fac mai nimic shi nu pot ajunge la nici o intalnire intre membrii...asa ca nu mai are rost...mi-a facut placere sa va cunosc...dk vreti sa mai vb cu mne ma gasiti pe mess la id'u-ra2steg ... unii dintre voi ma au deja in lista....BAFTA MAI DEPARTE;)
edit: am dat si leave group:!: |
nici eu :( sper sa nu fiu kick-uit...:cry:
|
nu afa stai linistit.. si adytza poti sa te duci in Anonymous unde ma tot disperi pe mine si vad ca mi-ai dat ignore... din partea mea eshti PA><
|
ultimul update de membrii Crazy Drivers Bucuresti:
MIHAI CVJ - DACIA LOGAN (B$&CVJ) CIOKY - DACIA 1310 (CIOKY) REBELU - BMW E21 (REBEL_BOY) IONUTZ KAR - VW GOLF MK2 IONUTZ UBH - RENAULT 9 (IONUTZ_UBH) VIO - DAEWOO NUBIRA (P_VIO46) CRISTI FFA - DACIA 1310 (B-13-FFA) MIRCEA - DACEA SUPERNOVA (MIRCIU) KLU - DACIA LOGAN (B-21-KLU) MAGICONE - DACIA 1300 (MAGICONE) PHLOW - BMW 316 (PHLOW) PIZZI (PIZZIRG) MIHAI SLIM (SLIM4R5) AFA (59AFA) SABIN - DACIA 1310 KIROS ACESTIA SUNT MEMBRII DIN BUCURESTI.....CARE VIN LA INTALNIRI.....AM HOTARAT CA RESTU SA FIE EXCLUSI DIN CLUB PE MOTIV DE NEPREZENTARE. ROG MODERATORII K P RESTU SA-I SCOATA DE LA USERGROUPS DEAORECE NU MAI REPREZINTA CLUBUL NOSTRU. |
dc am uitat p cineva scuze si adaugati...
|
Quote:
10 caractere |
Da intr-adevar ffa are dreptate,desi e km drastica decizia il sustin atat eu kt probabil si restul membrilor activi !!!sry pt restul dar totusi dak nu aveti chef si placere sa veniti la intalniri atunci nu vad dc sa mai fiti mambrii Crazy Drivers....
|
Pt toti care nu sunt pe lista va zic ca mia parut bine sa va "cunosc" [doar pe net] ! asta e ..
|
Cred ca ar trebuii sa avem si noi un nou presedinte ! in caz ca vreti eu il votez pe Mihai CVJ
|
cred k mai lipsesc cativa din lista aia....catalin cu duba de exemplu :-P care sincer sa fiu l am vazut de mai multe ori la intalniri dekt l am vazut pe presedinte , MicDaRau, care nu mai da nici un semn de viata...:rolleyes2 silviu cu bmw ul rosu ... si inca cativa din baietii care nu au permise inca dar sunt prezenti la fiecare intalnire :rolleyes2
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:15. |
- Copyright 2026 4Tuning