![]() |
Re: CT-04-CPF - un Tico alb de Constanta
1 Attachment(s)
|
ardealul a facut legea:D
micul scailain:)))).bestial.evazarile imi plac enorm |
foarte tare ! a facut impresie foarte buna la show !
|
mai multa bereee acum ca ai luat si cupa tre sa dai si pe urma dau eu cand iau 1000 de $ :)) oricum cea mai tare masina a fost matizu ala albastru de la com unison nu?? :)):)):)):)):)):))
|
intrebare intrebatoare...fetele de usi cand le pui??
|
Nu le mai pun, le vand ca mi s-a pus pata pe difuzoare Hertz :lol: si vreau sa le vand pe toate celelalte Pioneer...sau sa vad, oricum fetele de usi nu mai sunt cu prioritate momentan...m-am apucat sa comand pentru Tico tot ce stiu eu ca trebuie schimbat (ex.: burduf planetare, ornamente plafon etc.) si apoi ma pregatesc sa o duc la tinichigiu, sa o vopsesc si sa-mi iau centuri "H".
Muzica va trebui sa mai astepte, si interiorul la fel. La urmatorul show voi participa doar daca masina va fi gata toata, altfel...nu mai are rost, mi-am facut damblaua, am expus-o o data, acum va trebui sa vin cu ceva nou, altfel risc sa ajung "familiar" :lol: @alexufo: Matizul a facut legea, ai vazut cum statea lumea pe langa el...unora le-a placut si Tico, pentru simplul fapt ca e ceva neobisnuit si e si lucrat bine la exterior, dar in rest se vedea clar: muzica nu aveam, era prea inalta, interiorul era pustiu (chiar vorbea un "cunoscator": ia uite frate cat STANIOL are asta in masina! :lol: :lol: - i-as fi raspuns: "pai daca mananc multa ciocolata..." :D ) Oricum, o s-o iau pe drumul cel bun :lol: |
@all: multumesc pentru aprecieri!
|
daca proprietarul e serios poate pana la urmatorul show o sa facem si interiorul.dar daca e serios
|
daca proprietarul e serios poate pana la urmatorul show o sa facem si interiorul la matiz.dar daca e serios
si stai linistit ca daca enumar ceva perle adresate matizului...:)) picati pe jos. matizul de de plastic sau ca matizu e din fibra de carbon tot . mai era un baiat vorbea la telefon: ma hai sa vezi la show masini tari porsche lamborghini ferrari matiz>:O a facut o pauza apoi a zis:da ma prostule matiz sa vezi ce tare ii !!! :))))) |
Quicky mai da pe mess sa te combin cu fetzele de ushi :) CIP'u meu e in santier :joy: si nu pt ca s'a stricat ceva la el :D
|
5 Attachment(s)
Cateva poze facute de mine cu camera lu Lyv :)
|
ce accent s-a pus pe poza a 2-a :mrhappy:
|
1 Attachment(s)
Roby ce zici ,nu ar da bine ceva in genu la evazari, ramane la alegerea ta daca in vopsea sau in plasa neagra?
|
deci este criminal rau tico asta . Respect pt propietar si pt cel care a facut tuningu ;)
|
Quote:
@CIP: pai nu te vad pe mess...hai sa discutam, dar grabeste-te pana nu gasesc sa dau difuzoarele in caz ca te intereseaza si ele (apropo, fetele sunt facute pentru 4 bucati difuzoare a cate 20 cm diametru, 2 sunt la picioare si 2 sus - pe post de cotiera - si 4 tweetere separate, iar daca nu ai geamuri electrice, fetele de usi nu le poti monta :rolleyes2 decat cu ajustari, si atunci le dispare farmecul...) -> pentru tot pachetul (fete de usi + 4 difuzoare) iti calculez un pret mai mult decat atractiv, pentru ca momentan am alte cheltuieli cu masina, prioritare fata de muzica. Deja difuzoarele de 25 cm le-am dat, am un potential client si pentru un set de 20cm... Vorbim pe mes! Multumesc Peter pentru poze! @alexufo: sunt curios ce mai puneti la cale pentru interior....abia astept sa vad ce iese, pana acum totul e OK! Multumesc mari4speed! |
| All times are GMT +2. The time now is 08:02. |
- Copyright 2026 4Tuning