Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Daewoo (https://forum.4tuning.ro/111-masina-mea-daewoo.html)
-   -   Un Tico verde de Constanta - CT 04 CPF (https://forum.4tuning.ro/111-masina-mea-daewoo/6434-tico-verde-constanta-ct-04-cpf.html)

tng 25-07-07 17:57

Re: CT-04-CPF - un Tico alb de Constanta

1 Attachment(s)
Felicitari Quick_5hifter ! ;)

alexufo 25-07-07 20:59

ardealul a facut legea:D
micul scailain:)))).bestial.evazarile imi plac enorm

peter 25-07-07 22:05

foarte tare ! a facut impresie foarte buna la show !

CT-05-UST 26-07-07 02:22

mai multa bereee acum ca ai luat si cupa tre sa dai si pe urma dau eu cand iau 1000 de $ :)) oricum cea mai tare masina a fost matizu ala albastru de la com unison nu?? :)):)):)):)):)):))

Yackone 26-07-07 03:01

intrebare intrebatoare...fetele de usi cand le pui??

quick_5hifter 26-07-07 16:28

Nu le mai pun, le vand ca mi s-a pus pata pe difuzoare Hertz :lol: si vreau sa le vand pe toate celelalte Pioneer...sau sa vad, oricum fetele de usi nu mai sunt cu prioritate momentan...m-am apucat sa comand pentru Tico tot ce stiu eu ca trebuie schimbat (ex.: burduf planetare, ornamente plafon etc.) si apoi ma pregatesc sa o duc la tinichigiu, sa o vopsesc si sa-mi iau centuri "H".

Muzica va trebui sa mai astepte, si interiorul la fel. La urmatorul show voi participa doar daca masina va fi gata toata, altfel...nu mai are rost, mi-am facut damblaua, am expus-o o data, acum va trebui sa vin cu ceva nou, altfel risc sa ajung "familiar" :lol:

@alexufo: Matizul a facut legea, ai vazut cum statea lumea pe langa el...unora le-a placut si Tico, pentru simplul fapt ca e ceva neobisnuit si e si lucrat bine la exterior, dar in rest se vedea clar: muzica nu aveam, era prea inalta, interiorul era pustiu (chiar vorbea un "cunoscator": ia uite frate cat STANIOL are asta in masina! :lol: :lol: - i-as fi raspuns: "pai daca mananc multa ciocolata..." :D )

Oricum, o s-o iau pe drumul cel bun :lol:

quick_5hifter 26-07-07 16:36

@all: multumesc pentru aprecieri!

alexufo 26-07-07 19:31

daca proprietarul e serios poate pana la urmatorul show o sa facem si interiorul.dar daca e serios

alexufo 26-07-07 19:40

daca proprietarul e serios poate pana la urmatorul show o sa facem si interiorul la matiz.dar daca e serios

si stai linistit ca daca enumar ceva perle adresate matizului...:)) picati pe jos.

matizul de de plastic sau ca matizu e din fibra de carbon tot .

mai era un baiat vorbea la telefon: ma hai sa vezi la show masini tari porsche lamborghini ferrari matiz>:O a facut o pauza apoi a zis:da ma prostule matiz sa vezi ce tare ii !!!
:)))))

TM32CIP 27-07-07 00:33

Quicky mai da pe mess sa te combin cu fetzele de ushi :) CIP'u meu e in santier :joy: si nu pt ca s'a stricat ceva la el :D

peter 27-07-07 14:13

5 Attachment(s)
Cateva poze facute de mine cu camera lu Lyv :)

tng 28-07-07 04:38

ce accent s-a pus pe poza a 2-a :mrhappy:

sorin_sorin95 29-07-07 02:01

1 Attachment(s)
Roby ce zici ,nu ar da bine ceva in genu la evazari, ramane la alegerea ta daca in vopsea sau in plasa neagra?

MARI_NSL 29-07-07 02:12

deci este criminal rau tico asta . Respect pt propietar si pt cel care a facut tuningu ;)

quick_5hifter 29-07-07 02:15

Quote:

Originally Posted by sorin_sorin95 (Post 1018989)
Roby ce zici ,nu ar da bine ceva in genu la evazari, ramane la alegerea ta daca in vopsea sau in plasa neagra?

Cred ca asta e la aprecierea mea acum :D e stabilit de cand am luat masina, va avea negru in adancime si plasa neagra peste vopsea, tot in adancime (nu la fata)...dar cum masina nu era vopsita, nu avea rost sa fac asta inainte de show. Si-asa voi avea dificultati cu plasele din spoilere...

@CIP: pai nu te vad pe mess...hai sa discutam, dar grabeste-te pana nu gasesc sa dau difuzoarele in caz ca te intereseaza si ele (apropo, fetele sunt facute pentru 4 bucati difuzoare a cate 20 cm diametru, 2 sunt la picioare si 2 sus - pe post de cotiera - si 4 tweetere separate, iar daca nu ai geamuri electrice, fetele de usi nu le poti monta :rolleyes2 decat cu ajustari, si atunci le dispare farmecul...) -> pentru tot pachetul (fete de usi + 4 difuzoare) iti calculez un pret mai mult decat atractiv, pentru ca momentan am alte cheltuieli cu masina, prioritare fata de muzica. Deja difuzoarele de 25 cm le-am dat, am un potential client si pentru un set de 20cm...
Vorbim pe mes!

Multumesc Peter pentru poze!

@alexufo: sunt curios ce mai puneti la cale pentru interior....abia astept sa vad ce iese, pana acum totul e OK!

Multumesc mari4speed!

All times are GMT +2. The time now is 08:02.

- Copyright 2026 4Tuning