![]() |
Re: Club Cielo
Lista Contine.........
B-64-KTL Diesel_IQ B-02-ZBR PetricaPTK (B 25 CBD ) B 45 NKW ( Se Gandeste ) B 92 FRD ( Man3l3 ) Sper sa veniti poate iar ne trezim tot aia 4 :poke: |
Diesel_IQ vin eu duminika pe la mama prin Pajura si trec sa te iau pe la 3:20 3:30 daca vrei imi zici si te sun eu duminica :lol:
|
sincer nu va suparati...dar nu e bine sa va faceti planuri de akm...k e dabia marti...orikm bafta si sa vedem poze "la valoare"
|
salutare.....ce facetzi fratilor.........am facut misto aseara de unu cu cielo(cred k era RACER omu).....eram pe la tragul autovit(vroiam sa fac stanga pe cheiul Dambovitei spre Glina)si stateam la semafor si tot o turam pana in 2000 d ture....cand s-a dat verde.....a plecat ala de langa mine de nu l-am vazut.....si s-a dus...apoi am plecat si eu usor batraneste,l-am prins din urma si ma duceam in spatele lui la 5-10m....iar se ducea la 100 de m de mine....si aveam eu 120KM/H cand cred k l-am suparat k s-a dus nene......apoi am lasat-o la 70...lejer,el deja ajunsese in capat....era caterink omu...era RACER:lol:
|
sau avea racer :) care daca era motorul de 2000cm3 avea 168 de cai :)
este una in cluj si nici cum nu vrea proprietaru s`o vanda...si decate ori l`am sunat si l`am batut la cap si nici cum nici cum nu pot pune mana pe masina aia :( |
Quote:
|
imi zici si mie cineva cum fac sa pun si eu poze ?:D k am poze da nu stiu cum sa pun...:D
|
Quote:
|
si eu am cielo rosu , pot sa intru si eu in gasca ?! :)) :D Glumesc , as fi interesat daca aveti membrii in Galati ... ?
|
da sunt 2 membri din cate stiu;) dar nu mai stiu care.bgd_nne ..unu mi se pare si nu mai stiu
|
Quote:
Unu sunt eu iar celalalt e Snapy_XXL din Braila |
:) stiam eu ca este cineva de acolo :)
|
man3l3 vin cu masina bre dar daca vrei ne vedem si merem impreuna...
|
sal baieti am si eu o probleme
dc mm mi se abureste geamurile de nu mai vad nika? nu am vazut la nici o masina ce vad la mine:rolleyes2 trebe sa stau mereu cu carpa sa sterg geamurile:idea: care poate sa ma ajute ms mult BRE diesel_IQ atunci te sun eu duminica dar poate iti faci timp si imi raspunzi ca duminica trecuta BRE Bre Bre |
Man3l3 de problema asta mam lovit si eu
varianta (adoptata de mine) este relativ simpla pui aeroterma pe treapta 1 (sau mai mare, totul tine de viteza cu care se aburesc geamurile) cald si sa dea pa geamuri, iara la luneta dezaburitoru si gata problema fara A/C si fara sa ruleze aerul din interior, ca nu rezolvi nik LE: daca e ma bag si io in hora (legat de plecarea de la casa presei) pt plecarea de duminica |
| All times are GMT +2. The time now is 20:00. |
- Copyright 2026 4Tuning