![]() |
Re: Accidente Baia Mare
pai vezi daca frinezi ce se intimpla? crezi ca dacia aia are frinele tale?
acum pe bune, sorry de ce ai patit, bine ca nu e mai grav si ca esti ok. |
Quote:
|
pai cica la om nu ia prins franele :| ca el cica a bagat frana si nu ia prins.mno ce ai vrut sa fac,prostia mea ca daca ma uitam in oglinda sa o iau din loc dar nu mam si uitat,ma bruscat dintro data de era sa imi rup gatu :|
|
avut-ai centura? :)
|
asta e prostia mea ca nu o port nici odata :|
|
Quote:
|
Noteaza-ti pe caiet centura si becuri pt stopuri. Nu toti sunt asa deschisi la minte incat sa-si dea seama ce faci tu cand se aprinde alb. Poate prinzi ceva tembel ce o sa zica ca ai vrut sa dai in spate.
|
Alex, te`a lovit, se intampla de 20 de ori pe zi. NU e ceva iesit din comun, si nici ceva groaznic. Fierul se indoaie, se repara. Tu esti ok (nu aveai ce sa patesti). Lasam drama emotionala si trairile puternice acasa si mergem mai departe. Suntem barbati, ce poola noastra!
|
Asa e, lol :D
Prima data e mai greu, Paco ;) |
andru a fost martor la evenimente??:D;)
|
Quote:
andru a venit dupa aceea. |
Chestia cu "O masina indreptata nu mai e masina" se rezuma strict la scheletul; masinii, nu la bari, usi, aripi si capote :)
|
dar tu crezi ca la cum arata dacia mie nu mi sa intamplat nimik ?sau intamplat destule pt ca trebuie sa imi impinga usa din spate cu presa pt ca sa ridicat aripa spate.
|
Quote:
|
nasol cand da careva in tine...:( la mine in 3 saptamani e al 2-lea accident...si amandoua sunt la fel..iesire din parcare cu spatele fara sa se asigure.....ce sa faci...asta e, noi sa fim sanatosi
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:19. |
- Copyright 2026 4Tuning