![]() |
Re: Recomandari ...FILME SI VIDEOCLIPURI...
Speed Master(Supīdomasutā) si Impak Maksima...ambele facute in 2007...masini,tuning,drifturi,ilegale etc. :D..sunt mai greu de gasit dar eu zic ca merita...mie mi'au placut
|
Quote:
|
Quote:
|
abia aseara am vazut Death RACE :) frumos , interesanta ideea , orginala zic eu ...nota 8,5
|
Awake super super!!!!
|
Quote:
un film mai vechi, cu actori mari: Brad Pitt, Morgan Freeman si inca, te tine in suspans mai tot timpul,nu ai cum sa adormi: Se7en, e thriller. Altele: - Fool's Gold - interesant, daca nu ai ceva spectaculos de urmarit - Blow - foarte interesant, despre un traficant de droguri de pe vremea lui Escobar, cum se ridica si apoi coboara.Merita ;) - Gotti - Rise and fall of a Real Mafia Don, poveste reala cica,foarte interesant si asta, cu Armand Asante - Hell Ride - cu motociclisti pe Harley - Hitman - inspirat dupa joc, l-am vazut de nu stiu cate ori :D - Usual Suspects - incurcat film, iti dai seama numai la final cum sta treaba - Hotel Rwanda - in Africa, cu razboaie civile, interesant - Blood diamond - tot Africa, despre negrii sclavi cum lucreaza cu diamante (POVESTE REALA) Filme nevazute inca: - Mama's Boy - Supravietuitorul - romanesc - The five people you meet in Heaven - An Unfinished Life - Wild Hogs - Enemy at the gates - Next - War, Inc. P.S. Pentru fanii Prison Break, a aparut sezonul 4, deja sunt 4 episoade. Bafta la vizionat! ;) |
Quote:
|
Quote:
+ subtitrare la Air Buddies + subtitrare la What happens in Vegas help :? |
care a vazut legaturi bolnavicioase e din 2006 ?daca il vreti pm !
|
Never back down ..nota 8 :) frumusel
|
Quote:
si apoi intri pe regielive sau softpedia.pentru ca filmele difera intre ele la fps |
1 Attachment(s)
Quote:
|
Quote:
P.S. Merci Danutz :hug: |
FILME ( care sincer mi`au placut mult ) probabil ca unele au mai fost postate aici , dar in fine... :
1.RED LINE 2.SILENT HILL 3.THE HILLS HAVE EYES 1,2 4.THE CONVENANT 5.RUSH HOUR 3 6.ONE MISSED CALL 7.THE GRUDGE 8.SWEET NOVEMBER 9.THE NOTEBOOK 10.THE ROOM 1408 11.SUPER BAD 12.NEW YORK TAXI 13.NINES 14.THE INVASION 15.THE GAME PLAN 16.JOC MORTAL 17.MEET DAVE 18.AWAKE 19.1492 CONQUEST 20.CHEIA SCHELET 21.BONES 22.THE HEARTBREAK KID 23.AMERICAN GANGSTER 24.BASIC INSTINCT 25.AMERICAN PIE BETA 6 bla bla bla ...:P:P:P |
o subtitrare pt http://www.filmetari.com/comedie/college-2008.html plz are cineva ???
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:32. |
- Copyright 2026 4Tuning