![]() |
Re: Help Thread
Multumesc de info, baieti ... am fost la cel care a zis daddy si la alte cateva ...
|
Quote:
:) |
Quote:
|
1 Attachment(s)
Caut (cumpar) stropitoare luneta pentru Renault Megane din 2000 Hatchback,aveti vreo idee unde as putea gasi?
|
Baieti ar vrea ai mei parinti sa-si duca batranica la Remat cu ocazia noului program rabla.
Aveti idee care centre remat sunt inscrise in acest program,unde as putea sa merg sa stau la coada? merci ! |
Quote:
|
Help... imi expira permisul luna viitoare in 4... trebuie sa ma zbat sa-l schimb...stiu ca in deva dar nu mai stiu exact pe unde e cladirea pt permise(vre-un print screen pe google maps mi-ar fi de mare folos:) )
Ca si acte am gasit pe un site ca trebuie astea: 1.Fisa detinatorului permisului de conducere 2.Actul de identitate, in original si copie; 3.Dovada platii contravalorii permisului de conducere – 68 RON, care poate fi achitata la CEC; 4.Permisul de conducere a carui preschimbare se solicita; 5.Fisa medicala din care sa rezulte ca titularul este apt pentru a conduce autovehicule, numai daca solicitarea preschimbarii s-a facut dupa expirarea valabilitatii administrative a permisului de conducere. Fisa trebuie eliberata de o unitate medicala autorizata si trebuie depusa in original si copie |
2 Attachment(s)
Quote:
|
da da mersi mult SpYk3(aveam o banuiala ca e acolo)
... oare au program si dupa ora 16? s-ar putea interesa careva din deva pls? |
Quote:
|
Quote:
|
Am nevoie de un GPS cu imprumut pe weekendul acesta,ma poate ajuta cineva?
Merci ! |
Quote:
|
SpYk3, nr de telefon a lu blonda din poza nu-l ai ? :lol:
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:08. |
- Copyright 2026 4Tuning