![]() |
Re: Colantari auto profesionale (DCM DESIGN)
Stickerele 4 Tuning se fac pe comanda cu programare sau se fac pe loc si cu montaj ?
5 lei per buc cu montaj inclus ? Multumesc. |
Quote:
Pret: 5 lei cu montaj inclus. |
Se poate aplica un alt sticker cu text personalizat peste parasolaru aplicat deja pe parbriz ?
Am facut la voi un parasolar negru lucios si as vrea sa adaug un text peste dak se poate... Dak se poate cam cat m-ar costa cu tot cu montaj ? Multumesc. |
Quote:
|
Banuiesc ca se face pe comanda ?
Sau se poate face pe loc si monta ? Multumesc. |
Quote:
|
Quote:
Originally Posted by DjNickBlue Se poate aplica un alt sticker cu text personalizat peste parasolaru aplicat deja pe parbriz ? Am facut la voi un parasolar negru lucios si as vrea sa adaug un text peste dak se poate... Dak se poate cam cat m-ar costa cu tot cu montaj ? Multumesc. Originally Posted by DjNickBlue Banuiesc ca se face pe comanda ? Sau se poate face pe loc si monta ? Multumesc. Eu ma refeream la sticker-ul d pus peste parasolar dak se face pe comanda :D:D. Scuze dak v-am facut sa intelegeti gresit. |
Quote:
|
Va ocupati si cu stickere de aplicat pe sigla la Logan ?
Am un logo cum vreau sa arate ... si vroiam sa stiu dak se poate face si pe masura... trebuie facute masuratori ? Cat ar costa cu tot cu montaj ? Multumesc. |
Quote:
|
2 Attachment(s)
salutare folie galbena pentru faruri si proectoare culoare galbena e? ceva ca in poza as vrea
|
Quote:
Pretul pentru faruri si proiectoare cu montaj inclus: 75 lei + tva |
Quote:
|
Quote:
Avem folii transparente 100% pentru a crea o rezistenta mai mare plexiglas-ului. La un eventual impact aceasta folie retine cioburile care ar putea rani pilotul. |
Salut, cam cat m-ar costa la un Polo 6n2 din 2001, 2 usi,sa aplic folie gri mat, complet dar trebuie si retusata putin tabla pentru ca nu mai este perfect dreapta, plus daca se poate la faruri folie fumurie?
Multumesc! |
| All times are GMT +2. The time now is 22:00. |
- Copyright 2026 4Tuning