![]() |
Re: Dacia 1300 la a doua tinerete!!!-BR 98 NIG
Baieti,va mai dau un detaliu PICANT:D..azi am pus dungile Gordini pe masina8)8)..arata BESTIAL:!::!:..am sa revin cu poze,insa azi nu mai am timp sa ajung pe la garaj.[/QUOTE]
asteptam pozele cu dungi ''gordini':shock: |
asteptam pozele cu dungi ''gordini':shock:[/QUOTE]
cu siguranta bogdanel e de cuvant ....SI O SA VEDEM SI POZELE STAI LINISTIT |
sper sa te ajute cu ceva http://www.renault12gordini.com/r12g1972/interior.htm
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
daca tot va place asa mult masina , si cititi topicu poate gasiti si voi inima de cheder in stare buna si ajutati masinuta sa arate si mai bine 8)
in constanta m-am convins a mea e singura masina care are, am cotrobait peste tot numai ruginituri:cry: se halesc repede masinile aici .....aerul le termina :rolleyes2 |
@apline5, sarea e de vina :)) Sambata, ma duc la mosuletii mei, si s-ar putea sa-ti fac rost. Vorbim daca asa. Iti dau un pm.
@Bogdane, ti-am citit cu interes topicul inca de cand l-ai inceput, dar nu am apucat sa te felicit. Poate trebuia sa o fac mai devreme, poate nu, dar oricum, niciodata nu e prea tarziu. Asadar, ai toata admiratia mea pentru munca si efortul depus (de partea financiara nu vreau sa vorbesc, ca stim cu totii cum e aia). Tine-o tot asa! |
nu vreau sa cobesc...dar se desfasoara cam toate etapele "tipice"... adica..vreau sa zic, acum ce va urma? sa vedem peste cateva pagini: "masina se vinde" ? :( :( :(
|
La cat suflet si bani s-au investit in masina asta, f slabe sanse sa o vedem la vanzare. Hai cu dungile!!! :D
|
nu te grabi snapy pt ca si SGM si WRC au pus fff mult suflet si totusi au renuntat la ele
|
Quote:
|
Quote:
|
Stati linistiti. este batut in cuie, eu il cunosc cel mai bn pe bogdan, si nu o sa o vanda niciodata!!
La fel si YUL!:D |
Baieti,stati linistiti..masina asta nu va pleca de la mine niciodata,atata timp cat traies eu:-)
Pai adica eu de cand eram in liceu si toti spuneau de ea ca e un jaf,mi-am pus ambitia si mi-am jurat ca o voi face cea mai frumoasa Dacie din Braila si acum sa o vand:???::?:..ca ce chestie:?: Deci pe partea asta stati linistiti:rolleyes2..nu stiu care au fost motivele altora de si-au vandut superbele Dacii,eu am ambitia si pasiunea mea;) Maine,in cursul diminetii promit sa fac si sa pun poze cu masina cu dungile,pt ca tot maine dupa-amiaza plec cu ea la Constanta si nu mai apuc sa le pun pana ma intorc:rolleyes2 Apline,fii pe faza..NIG-ul vine la CT:D:D8) |
sa nu te pune naiba sa nu suni ;) :twisted: ca oricum te sunt eu :lol: :lol: :lol:
|
unde in c-ta te voi putea vedea ? vreau sa vad masina :)
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:07. |
- Copyright 2026 4Tuning