![]() |
Re: Masina mea BH 01 YCE
foarte frumoasa masina, felicitari, la bot urmeaza sa ii faci ceva ? sau o lasi asa. Abia astept s-o vad vopsita
|
Quote:
|
bravo bravo astept finalu :ciggy:
|
Frumoasa masina :) imi place simplitatea ei. Mare efect are asupra masinii.
Ce arcuri ai folosit pt. suspensie ? Ai putea sa imi dai un sfat pentru niste arcuri cat mai tari ? succes in continuare! |
foarte frumoasa masina ;)
|
baa masina a iesit intr`un mare fel.. bravooo norbii :) si sergiulica :) ....
|
bestiala:oops: cand o bagi la vopsit hai cu pozeeeee:oops::oops::oops:
|
Quote:
|
Repede v-ati miscat cu ea. Felicitari. Astept cu interes pozele.
|
20 Attachment(s)
poze si atat....comentatzi voi
SPECIAL THANKS DUBMANIACKS P.S. o sa urmeze si poze pe zi..... pls fara critici ca trebe aranjata capota sau usile sau maistiu eu ce....astazi am venit cu masina dupa un drum de 50 de km...toate au fost puse in graba...doar ca sa fie puse.....o sa vina retusate toata pe rand..... take care |
Foarte frumos:)...Felicitari mele, sincere!
Acum iti lipseste un garaj:(...pentru ca lumea in Romania este proasta, si invidioasa:evil: |
Felicitari man, abia acum incepe migala adevarata, superb rezultatul tine-o tot asa sergiu, faci treaba excelenta! nu-i da peste ochi acu de final, Cu respect, SoSo!
|
foarte frumos ... acum ce as face eu in locul tau : alte oglinzi (dar nu prostii dinalea rotunjite, si cauciucurile date pe exterior cu spray dinala la 8 lei tubul. mult succes in continuare
|
28 Attachment(s)
noile poze pe timp de ziua......pacat ca in poze nu se prea vede perla argintie :( dar LIVE ii mult mai frumoasa:X
P.S. cauciucurile vin curatzate si date cu solutie din aia ....pe interiorul aripilor o sa vina ceva protectii din alea din plastic sa nu se vada asa urat.....si stalpii vin vopsitzi negru mat....foliile de pe fatza date jos......in rest...in mare parte ii gata exteriorul....trecem la interior :D |
Unde sunt stergatorele:)?
A iesit bine!! Felicitari! Niste semnale fata clare ar da bine;). |
| All times are GMT +2. The time now is 06:04. |
- Copyright 2026 4Tuning