![]() |
Re: Discutii Diverse Intre Userii VL. .:)
tu dai quote tot la ce ai scris tu .. si`l aprobi pe oli ? :lol: manutza... vezi k eshti kam luat azi .. de la caldura :))
|
VW Passat 2003 1.9 TDI
Kerb weight 1396 kg 3078 lb Max. output 129.8 PS (128.0 bhp) (95.4 kW) @4000 rpm Max. torque 385.0 Nm (284 lbft) (39.3 kgm) @1750 rpm Power-to-weight 91.69 bhp/ton VW Corrado 92 vr6 Kerb weight 1240 kg 2734 lb Max. output (DIN) 189.6 PS (187.0 bhp) (139.4 kW) @5800 rpm Max. torque (DIN) 245.0 Nm (181 lbft) (25 kgm) @4200 rpm Power-to-weight 150.81 bhp/ton desi in general e vorba de mult mai multe considerente precum "drag coefficient"... etc... dar aici nu e cazul pentru k nu face mare diferenta si nici nu am chef sa discut despre asa ceva... ideea e k acel passat chiar si cu 160 cai ar avea un Power-to-weight undeva la 112 bhp/ton ceea ce e sub 150.81... plus k mai vorbim si de transmisii iar corrado fiind o masina sport are avantaj net superior. |
Lasa-l mai razv fra`, isi sustine si el punctul de vedere. Ai dreptate ionutz, asta zisesei si tu, eu am intarit, iar ce am zis noi doi a fost intarit si de Herb, care ne-a oferit comparatia intre cele doua masini. Concluzia: Din punct de vedere tehnic, Passatul ala (in conditii ideale, adica acelasi asfalt, fara probleme, cu fructificarea maxima a transmisiei, cu soferi la fel de buni etc) o sa faca un VR6 ....LA Pastele Cailor :lol:...All my money on the Corrado! :D
|
Daca luam dupa DATE OFICIALE cum spuneai tu cu gura ta... Dacia Logan 1.6 16v face Opel Astra G 1.2 16V
Corect?? Acum ce o fi o fi.... la o liniuta intra in calcul multe considerente. Masina / Soferul / Asfaltul / Tractiunea / Schimbarea vitezelor / Plecarea de pe loc / Sunt multe chestii...... acum om trai si om vedea. |
ma .. bag de seama k tu ai pune la liniutza oricare mashina din comunitate impotriva corradoului ... doar de dagu liniei.
eu numai din ambitzie, daca ash fi in locu lu` Geo nu ash accepta nici o linie cu passatU` lu `TT :) putetzi sa`mi aratatzi orice site sau date oficiale... PASSATU MEU DE 90 CP FACE CORRADO DE 192CP daca bate vantu asa cum tre k sa ma avantajeze si corrado merge fara o roata ... si e k mine nu k voi :D :lol: |
Quote:
|
gata cu cearta si hai la intalnire. continuam discutia acolo :lol:
|
Incepand de astazi 13-07-2007 eu ma retrag de pe aceasta " comunitate " din cauza multor perosane care nu le credeam asa. Acuma ii dau dreptate lui Aaaronel cand a zis: parerile se mai schimba. Cu parere de rau va spun ca am observat ca majoritatea sunteti pe interes. Imi pare rau daca supar pe vreunu dar asta e adevaru....mai vorbeati de aaronel....sorry 4 all...va doresc mai multe intalniri cat mai frumoase si dati`i bataie cu clubu. Respectele mele. Multa bafta in continuare si sper sa realizati ce ati propus ( clubu ). La mai multi useri cu masini frumoase ca mai nou doar masinile conteaza, proprietarii nu conteaza si toti se sucesc cand e vb de vreo masina calumea...bafta ! ( inca mai am repsect pt unele persoane pe care le stiu de mult )
|
Moama vreau sa o vad si pe asta... daca renunti... :D
Te mai laudai u ca faci asta poate reusesti sa te ti de cuvant :D sa fii un om serios nu ca ceilalti care se dau dupa cum bate vantul... pai da ai dreptate aici |
io ma tzin de cuvant nu ca altii care zic: vin la intalnire si nu vin
|
Probabil nu ai auzit niciodata din gura mea asa ceva... E diferenta mare intre vin si POATE. Ca zice cineva ca vin sau ca s-ar putea iara e mare diferenta.
Eu nu am confirmat niciodata da mai vin. Daca cauti pe form am zis "poate ajung si eu .. odata" NU am specificat niciodata |
Quote:
Stiu si ti-am confirmat pe mess mai demult ca Vectra n-are ce din Logan;) Nu te mai agita ca apa minerala :D Bafta & Peace:peace: Merci de aprobare pentru pozatu masinii maine:) |
Quote:
de ceva timp se tot destrama comunitatea noastra, in loc sa devina mai mare scade ... imi pare rau, mi'ar placea sa'ti schimbi parerea |
nu ma refeream la tine TIR...a zis aaronel in locu tau:P spre ex a zis ca vi maine
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:59. |
- Copyright 2026 4Tuning