![]() |
Re: -=Maşini din Piatra Neamţ=-
Asta nu e actualul S8 - 77 ASU ? Adica a lu' tzatza ?
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
......
|
Quote:
|
16 Attachment(s)
......
asta i tot ce am deocamdata ..... |
Quote:
|
pacat ca masina nu este din Piatra (Masini din Piatra Neamt), si poza e facuta in Italia
|
alexcuprimera bati vre un apropo sau inteleg eu gresit?
|
Quote:
faina bestia rosie ;) totusi ...respectati threadul atasati poze cu masini din piatra neamt! ca asa dam si noi search pe google si gasim milioane de poze cu masini! |
heiiiiiiiiiii nu furam curent da? da si tu poze de pe google /am vb cu un moderator nu dau nume se poate si din afara si gata .cam ai stofa de avocat.vad cam peste tot comentarii de la tine. iti place k nu asta e .vroiam sa ofer ceva diferit .milionarule.da poze de pe google
eu lucrez pe camion si vad multe asta e tu nu incapi de nimeni vad eu |
Nu e nevoie de cuvinte dure! Nu rezolvam nimic asa!
Ady a avut niste poze , chiar daca nu sunt din Piatra merg si aici si oricum nu avea de unde sa stie! Nu mai sariti asa! Spor la treburi! |
buddy lexx scuze .eu ma aprind repede.uita te atent in poze si vezi ca e si masina mea pe acolo pe undeva .nu s luate de pe google.
|
Quote:
n-ai pentru ce ,eu nu ma aprind asa repede ca tine ; iti cunosc masina daca`i mazda aia visinie(sau ce marca e) si daca nu ma insel te stiu si pe tine. |
No faceti pace pe mess acuma!
|
6 Attachment(s)
posibil sa ne stim /dar nu cred . mai e una visinie in piatra leit ca a mea, dar eu nu prea stau pe acasa lucrez in germania si concediile le fac la nevasta me a in italia.acasa vin o data pe an /a mea e nt..adr stau langa auto pe soarelui 7 mai exact. ma stii sigur? da mi un indiciu
..... |
| All times are GMT +2. The time now is 12:49. |
- Copyright 2026 4Tuning