![]() |
Re: Cafeneaua nemtenilor de pe 4Tuning
valeu ..la kt iubesc eu cadillacu ...mi`ai strikat ziua cu pozele alea:((
najpaaaaaa |
|
Quote:
|
baieti cit de curiosi sunteti de masini turning spunetimi si vaspun eu ce tip vreti de masini japoneze germane mai putin rominesti findca la acelea nu ma prea pricep dar spuneti voi nu este superb sa conduci intruna facuta cumina ta si sa sti numai tu ce poate masina eu sunt curios si poate ne intilnim in trafic ori cum sper pina atunci numai bine viteza si precautie
|
Mai superb este sa stii sa te exprimi corect in limba materna, daca vrei sa fii inteles si bagat in seama. Asta daca esti roman, poate odata cu negarea masinilor autohtone s-a creat si o discordanta cu limba corespunzatoare
|
Quote:
:twisted: |
Cu tot timpul liber pe care il am la dispozitie, tot mi se pare exagerat de mult sa inteleg ce vor sa spuna si cum intru frecvent pe forum, vad tot ce misca. Daca nu apare nimic interesant in afara de astfel de declaratii, eu ce sa fac?
|
Quote:
|
Nu m-am luat de tine la modul rau, doar ca mai sunt unii care la primul contact cu forumul nu stiu ca totusi e recomandabil sa scrii cat mai corect. Daca nu poti, ne descurcam noi cumva, numai pune punct intre propozitii si incepe cu litera mare. Numai bine
|
ok ma bucur ca mai inteles si numai bine ,sa ne auzim de bine
|
mai este zapada in savinesti in poligon ??? :))
|
https://www.youtube.com/watch?v=CDu2U...eature=related
Asta inseamna sa transformi o rabla intr-o adevarata masina.. |
intradevar au muncit la ea, ceva gen Pimp my ride :D
|
Quote:
|
eu va pot arata cum se demonteaza o masina :)https://www.youtube.com/watch?v=kKpOQkBVvX4
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:24. |
- Copyright 2026 4Tuning