![]() |
Re: Test Drive Unlimited
Quote:
|
ahaa ms eu inca sunt la amator si nu imi apare nik ms incerc sa fac cat mai multe curse sa imi cresc rangu
|
3 Attachment(s)
BMW M3 e46--->>:twisted:
|
Quote:
|
Hmm nu stiu ce sa zic, se pare ca tu ai o problema daca zici ca nu iti apar cluburile pe harta....incearca sa intri aici: www.tdu-central.com/forum si cauta acolo poate gasesti vreo solutie:-)
app: cluburile le poti vedea doar daca dai sa vezi showroom'urile;) |
Salut!
Am bagat Dacia Sandero in TDU dar cand ma duc la shop nu mi-o arata ma puteti ajuta va rog ? bobo_delux1 id meu daca ma puteti ajuta! |
Salut , am o problema in tdu.. pc este bun dar am bagat niste moduri aiurea si acum imi da erori , nu pot sa intru in showroomuri etc , l`am dezinstalat din control panel , am luat hatredu , si tot asa face..:| imi poate spune si mie cineva un joc lafel ca tdu , in special sa pot sa dau de la volan si sa pot sa ma plimb prin oras..sa dea add la danyel_n0n3 sau lasati pe forum
|
6 Attachment(s)
Random Shots |
Quote:
|
Salutare la toti,am o problema cu TDU cand bag logan sau sandero cand ma duc in showroom imi da dont send , mentionez ca am versiunea 1.45 A ma ajuta si pe mine cineva va rog frumos
|
salutare....ma ajuta si pe mn cnv cu un serial va rog frumos astept PM...multumesc anticipat:-)
|
Quote:
incearcal pe asta : D43J - 7RPW - W6GA - PUQF |
1 Attachment(s)
sau asta.
|
Quote:
|
o zi intreaga m-am plimbat si nam gasit nici un roman . Nu se pooate !!
Hai care intri sa dam o turaa micaa ? My name : B59RUP. |
| All times are GMT +2. The time now is 22:16. |
- Copyright 2026 4Tuning