![]() |
Re: Masina Mea Virtuala V2
4 Attachment(s)
Se vinde :
Dacia Logan 1.6 MPI -Pret: 5.000 euro -Berlina -An fabricatie 2008 -Kilometrii 117 -Cutie manuala -Cai putere 380 -Euro 4 -Benzina -Culoare alba -Inmatriculata Dotari: -ABS -Geamuri electrice -Proiectoare ceata -Aer conditionat -Servo directie -Radio CD -Airbag -Jante Rota pe 19" -Cauciucuri 80% Toyo Tyres 255/25 R19 -Portbagaj "carbon" -Volan MOMO 3 spite -Sigurante capota -Sigurante portbagaj Poze: |
Ce fabulatii pe aici ! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
|
5 Attachment(s)
Silvia:
S-a întors de la vopsit....2500 lei:-) și aproape am terminat de montat totul :D Chevy: Am pus parbriz nou 600 lei, bullbar 3000 lei nou, scos motor... ceva costuri pentru niște nimicuri...dar dacă trebuie 8) |
3 Attachment(s)
Vand Vw Passat B4
-2.9L vr6 / 190cp Syncro -an: 1994. -Pret: 1500 euro (neinmatriculat). |
3 Attachment(s)
Quote:
am cumparat logo-ul de pe porbagaj si au fost infoliate proiectoarele si semnalizatoarele in folie galbena (french look). pretul ramane acelasi. |
Quote:
|
2 Attachment(s)
Noutati!
Golf Am cumparat un eleron vr6!! Motan -Nimic..am facut doar pana pe spate:)) |
3 Attachment(s)
Quote:
Pisi... -Eleron:60ron -Jante ( AC schnitzer):350e -Gume Advand:300ron/buc -Toba Bordex:100e |
Nu vrea nimeni Passatul?
Sau schimb cu ceva mai nou,de preferabil Passat B5.5 plus diferenta din partea mea. |
Quote:
|
2 Attachment(s)
Quote:
|
Quote:
am vazut prea tarziu reply-ul si masinile (impreuna cu Loganul) tocmai s-au dat, cu 5500 euro impreuna. Inca odata, imi pare rau! |
Quote:
|
4 Attachment(s)
Se vinde :
Dacia Logan 1.6 MPI -Pret: 3.000 euro (deja e pomana =)) ) -Berlina -An fabricatie 2008 -Kilometrii 117 -Cutie manuala -Cai putere 90 -Euro 4 -Benzina -Culoare alba -Inmatriculata Dotari: -ABS -Geamuri electrice -Proiectoare ceata -Aer conditionat -Servo directie -Radio CD -Airbag -Jante Rota pe 19" -Cauciucuri 80% Toyo Tyres 255/25 R19 -Portbagaj "carbon" -Volan MOMO 3 spite -Sigurante capota -Sigurante portbagaj -Toba sport Poze: |
Bai Baiatule tu iti dai seama ce spui aici cu sa ai logan din 2008
cu 117 km si logan cu 300 nush cati cai+jenti pe 19' Incearca sa fi mai real. |
| All times are GMT +2. The time now is 09:55. |
- Copyright 2026 4Tuning