![]() |
cine are melodia asta si o urca aia e zeu in okii mei.. am cautat-o pe tot web-ul, pur si simplu nu se gaseste. melodia este de pe coloana sonora a filmului \"into the blue\" cu jessica alba si ala din fast & furious. este un fel de summertime reggae cantat de cativa dintre baietii de la baja men si se pare k a fost facuta special pt film, nu am gasit-o nicaieri si nici soundtrack oficial pt film nu exista.
deci melodia este \"I'll be\" de la OS XP (sau OS Xperience), e super tare si daca totusi o are cineva raman dator vandut :lol: |
Re:
Quote:
|
lemme give you a tip ...
cand mai cautati melodii din care nu stiti decat versuri , la modul ca nu stiti cum se cheama , melodia .. faceti asa google search ... textele pe care le stiti , PLUS \" lyrics \" la sfarsit .. la mine a mers, de N ori .. la melodiile care ... pe care nu mi le gasea nimeni aici ;) baftos |
2 Attachment(s)
Am incercat si ieri si alaltaieri, dar pana acum n-a mers, credeai ca te-am uitat ? :P
|
3 Attachment(s)
:arrow:
|
mersi sefule !
esti de aur , jur ! acum te rog eu o chestie , asculta si tu asa : Viaggio , Segesta , Sa Lughe si Memento , si spune-mi daca-ti plac sau nu ... sunt cred ca FIX melodii de ascultat la ora asta ,cand te i-a melancolia ... astept pareri .. :hug: :) tai tai |
1 Attachment(s)
|
Imi plac, intr-adevar se potrivesc perfect cu aceasta parte a zilei, noaptea :lol: Doar ca pe mine nu ma ia numai melancolia, ci si somnul. :hug:
|
parfum , foloseste-le ca somnifere, it work`s :D
|
caut o melodie house ... revin cu detalii .. sa vedem daca imi poate zice ceva despre ea ... oricum v`am lamurit :))
|
Pls !
Ying Yang - Shake Ying Yang - Wait sper ka le-am scris corect ...ms mult :wink: |
2 Attachment(s)
|
Quote:
|
Re:
Quote:
in melodie se canta ceva de genu .. push`it on da floorr .. push`it in outstanding daca am inteles eu .. bine e marfa melodia si e prin cluburi prezenta |
ma poate ajuta cineva cu o muzica greceasca buna de dansat? house grecesc, orice!
multumesc |
| All times are GMT +2. The time now is 08:20. |
- Copyright 2026 4Tuning