![]() |
Re: Street Legal Racing - Redline
Quote:
|
vreau si eu atv`ul acela,va rog frumos
|
Quote:
daca il are cineva,sa il bage aici :sad: |
9 Attachment(s)
Quote:
Ca design sunt super motoarele dar din i6tt si sr20det nu pot scoate cine stie ce ..200-300cp maxim..am incercat de toate dar nu pot scoate mai mult :( si merge super urat..cel putin cu twin turbo am o acceleratie de zici k e motor in 3 cilindri...( cu vtec'ul rup:twisted:)...iar mai jos aveti 2 dintre masinile mele :D |
Ce scaune ai pe Silvia ?
|
1 Attachment(s)
Bride:arrow:
|
Cam cum ar trebuie sa dau la transmisie la viteze la idle si redline sa fie bine,ca mereu mi se strica dupa o cursa pana la rosu ? Si inca ceva cand ma duc acuma sa fac curse,zice k nu este niciun concurent si sa incerc mai tarziu.
|
2fast4u punele te rog, sau sunt cele care le primesti deodata cu masina?
cine are puneti va rog scaune si volan'e |
1 Attachment(s)
Din pacate nu sunt universale dar uite masina:arrow:
|
32 Attachment(s)
............
|
MOOOOORRRR
dami te rog idul tau ca vreau sa vorbesc ceva cu tine apropo.. pune te rog kitul de la tobele de pe urs aici sus ca si eu il aveam da nu mai stiu pe unde e.. si inca ceva... stopurile cum leai inegrit? nu puteai sa le faci negre? |
Cam cum ar trebuie sa dau la transmisie la viteze la idle si redline sa fie bine,ca mereu mi se strica dupa o cursa pana la rosu ? Si inca ceva cand ma duc acuma sa fac curse,zice k nu este niciun concurent si sa incerc mai tarziu.
|
eu la curse cand ma duc ma duc de pe la 10:30 pm :) ca atunci stiu sigur ca sunt, iar cu celelalte.. vezi sa nu fie chiar la red line
|
Quote:
Multumesc !!! |
11 Attachment(s)
my beauty....
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:14. |
- Copyright 2026 4Tuning