![]() |
Re: Discutzii...povesti, noutatzi din zona HD/DEVA
slip-ule mersi de invitatie dar e cam departe de noi :sadblinky nu cred ca o sa ajunga cineva de aici pe-acolo ..frumoasa initiativa cu old-school.. ps: pt ceilalti...voua va mere linku pus de slip?? :D
|
Bafta!...sa iasa ceva frumos...
|
Cu de dicatie pt snap:)
http://www.sotto.ro/articol/Stiri/16...nt-580-CP.html |
Quote:
.. nu las eu RS4 :D dar tot e un Audi asa ca e FAIN |
12 Attachment(s)
New vw scirocco asteptat in 2008 si cel mai probabil va arata ca si cel verde,dar eu personal il prefer pe cel rosu are linie mai apropiata de predecesor si se poate vedea de unde se trage,numele sau va fi Iroc,sper sa placa.
|
Sper sa-i schimbe grila din fata
|
Conceptul asta circula de mult pe internet. Speram sa se hotarasca sa-l scoata odata.8)
|
Program "Festivalul Berii"
Locaţia Centrul Vechi. VINERI – 14.09.2007 Discoteca în aer liber SÂMBĂTĂ – 15.09.2007 17,30 – 18,00 – Trupa „TOPAZ” – Deva 18,00 – 19,15 – Divertisment muzical – coregrafic cu formaţiile Casei de Cultură a municipiului Hunedoara 19,15 – 20,00 – Trupa „INTENS” – Târgu Mureş 20,00 – 22,00 RECITALURI RAMONA IMPACT FUNKY DJ'S FOC DE ARTIFICII DUMINICĂ – 16.09.2007 17,30 – 18,30 – Ansamblul „HAŢEGANA” :D 18,30 – 20,00 – Orchestra „DOINA CRIŞULUI” cu solişti din judeţ 20,00 – 22,00 – Invitaţi special: Mariana Suciu Viorica Brânduşan Lupu Elena Mândrescu Alina Pinca Maria Loga Cristian Pomohaci Traian Jurchela |
UAU Alina Pinca... si io vin... LOLOZAUR
dar vin oricum ca ma plictisesc... :( |
Am uitat de Alina ...da e foarte talentata adica e produs costi ionitza ;)
|
Quote:
|
Program "Festivalul Berii"
Locaţia Centrul Vechi"Downtown St.Louis". Sambata "concerte Hip Hop+RNB" - Taste of Centralwestend – 15.09.2007 Discoteca în aer liber(albii au acces doar pana la ora 21.00 dupa care e bine sa se care din zona...:))) - intrarea libera...cine are curaj sa incerce senzatii tari.... |
je e primul..........
sa vad care vse da la mini...... |
M-am dat azi o tura de oras in spatele unui Citroen Saxo VTS? visiniu cu numere rosii, l-am flashuit sa traga pe dreapta sa ne socializam, dar nu cred ca a inteles ideea :D
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:13. |
- Copyright 2026 4Tuning