![]() |
Re: Ce vor fetele?
Am fi 2 insi. :)
Oricum ... eu spun ca fetele stiu ce vor. :D Dar nu de la baieti. :D |
Quote:
nu ma,deci ce zice o femeie ca vrea,defapt...ea zice opusu :)) sau cand se descrie si nu ma refer la fizic ci la cum e ea din punctul ei de vedere...este fix opusu a ceea ce zice uneori chiar imi inchipui cum de nu le doare atata...nu toate,dar marea majoritate rusinica doamnelor,ne duceti in eroare |
Stai putin ... si daca zic ca vor ... pl ... inseamna ca vor opusul ? Adica sunt lesbiene ? :lol:
|
Quote:
Ce vor:?::rolleyes2, hmmmm., buna intrebare , mai greu e raspunsul... acesta din urma e necunoscut , si daca il afli , afli decat unul....dintr-o insiruire de X raspunsuri Daca nu ati inteles facem o ecuatie :-P |
Quote:
Si nu conteaza ce vor femeile atata timp cat gasesc in final ceea ce cauta. ;) |
femeile vor ca barbatii sa nu aiba o zi a lor.
|
asa asa...bine zici!huooooooooo!!!!!!!!!!pieri barbate!!!vrem sa ne dati si ultima picatura de sange!sa va sufocam!(ai vrea tu :lol: )
|
pai normal ca nu vreti ca muriti de ciuda.....va luom singuru plus fata de barbati.
|
lasa ca mai au si altelte ... ;)
si oricum .. ele tzipa ca vor egalitate intre sexe nu ? :lol: |
Sa o citam pe Cindy Lauper ...
Girls just wanna have fun ... |
fun fun da nu tine de foame
|
ok sefu' ..s-a inteles ca ai o problema...dar sa incercam totusi sa nu ajungem la jigniri...
|
despre ce problema vb ca io stiu ca sunt sanatos....mai putin laba piciorului ca apasa intotdeauna mai mult pe acceleratie decat e regulamentar
|
Quote:
...adica sa fie LA FEL+1 =))) |
Eu as propune sa iasa si ele la pensie ca barbatii daca tot vor egalitate. :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:44. |
- Copyright 2026 4Tuning