![]() |
re: Topicul posesorilor si pasionatilor de BMW E21 (rechin)
capacul de la culbutori este polisat manual :)
|
6 Attachment(s)
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
A mea arata asa cum se vede in poze numai ca mai murdara,ca nu am mai umblat cu ea de cateva luni ca nu am timp.
Cu lucru la masina sunt in faza ca tot timpul mai schimb cate ceva din ce nu imi place cum mi-a iesit prima data(ex.bara fata).Altfel masina functioneaza si e ok,dar nu pot zice ca e gata,si nici nu cred ca o sa fie gata vreodata ca tot timpul mai gasesti cate ceva de facut la ea. Am acuma un alt bord pe care trebuie sa-l pun sus ca asta pe care il am are turometrul pentru 6zylinder si nu imi arata corect turatia...Si multe alte maruntisuri,dar totul depinde de cand o sa am timp pentru el. Prin Baia Mare am trecut de cateva ori in ultima vreme ca ma tot duc sa incarc la Sighet.Poate ca intr-o buna zi...;) |
Quote:
|
Quote:
|
Nu mai sunt jantele .Tipul care le avea le-a dat la cineva pe un Golf.
Mi-ar placea sa pot sa ma apuc si eu de inca o masina sa o fac dar nu am nici timp nici bani(de fapt daca asa avea bani as avea si timp:D). Te anunt cand ma duc incolo. |
"ai vazut ca am pus vreo trei poze cu un rechin de culoare gri,are motor de 1,8,asta ar putea devenii al meu saptamana asta."
din curiozitate la ce pret l-ai gasit?ma gandesc serios sa-mi iau din nou E21 si sa investesc in el incetul cu incetul... |
Quote:
|
Si mie imi plac pragurile si fustele de sub bara spate:-P.
|
Quote:
|
Quote:
piratule de unde iau si eu nijte semnale albe ca ale tale .. platesc stii bine :lol: |
Quote:
|
piratule de unde iau si eu nijte semnale albe ca ale tale .. platesc stii bine :lol:[/QUOTE]
Eu le-am gasit din greseala intr-o dezmembrare,am vazut aici http://www.wallothnesch.com/e/index.htm. |
| All times are GMT +2. The time now is 01:41. |
- Copyright 2026 4Tuning