![]() |
Re: Haideti sa ne ajutam intre noi - VW parts
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Salutare, stiu ca nu prea se potriveste intrebarea mea aici dar totusi incerc :lol: Are cineva cumva in plus pe acasa suportul acela care vine pe fata de usa la golf 3 (modelul acela cu led), unde intra "tija" de la inchidere? Cea de la sofer pe care apesi sa se incuie usa. Nu stiu cum se numeste, sper ca am explicat destul de clar. :P Eu l-am dat jos sa ii montez ledul de la inchidere si nu stiu ce am facut cu el
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
nu are nimik nici aksa....iti tre un hexagon d 5 niste benzina si o pensula :) |
Se numeste imbuls! hexagon are si piulita!
|
Quote:
|
salut, stie cineva de unde as putea procura acele pistoane cu gaz pentru haion pentru un vw polo 9n3?mi se pare un pret putin exagerat in magazin..la alto syncro..
|
Salut nu imi poate spune cineva cat face o siguranta arsa la capacul de la baterie masina Golf IV 1.4 16v cod:AXP
|
Care ma poate ajuta si pe mine cu un parasolar cu oglinda pt vw golf 4 din 2001 ? sau o sugestie ca am oglinda din parasolar sparta si as vrea so rezolv .. HELP PLZ :D
|
salutare. cum se schimba lichidul de frana la un golf 4 benzina? adica cum se da drumul la cel vechi, cum se aeriseste.eventual si de care lichid sa folosesc.multumesc:D
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:33. |
- Copyright 2026 4Tuning