![]() |
re: Club Ford Capri
1. A comandat cineva piese de pe site-ul asta: http://www.oldcars.de ?
2. Daca, da, care sunt conditiile? 3. Mai exista si alte surse de procurare a pieselor? |
https://forum.4tuning.ro/61-provocari/19651-reloaded.html
baietzi...hai la gratar...Capri POWER - American Muscle |
Quote:
am comandat eu si am primit doar un mail. 1.ca nu trimit cu plata la livrare 2.tre sa ai carcd 3.tre sa-i suni sa confirmi cand faci plata cu cardul |
boys vedeti ca astia de la Retromobil lucreaza (din cate stiu eu) cu oldcars.de...incercati sa luati legatura cu kreva de la ei. Bafta ...si daca va ajuta vreunu' de la Retromobil pls pls spunetzi si pe aici (nu de alta dar stiu ca sunt cam scortzosi)
|
Pai nu ar fi o problema... efectuez plata electronic, confirm telefonic si gata comanda. :)
Si in ultima instanta, apelez la retromobil... |
mie mi se pare disgratios de complicat.germana..nem...engleza...sa nu-mi trimita aia altceva!
|
Am un prieten, traducator de meserie cu specializarea in germana :)
|
Bytzule..iara dai foc la lumeee :lol:
astia de la Retromobil.."care este" :-P sunt o mana de oameni...pasionati, fiecare isi procura piesele de unde poate. Este o firma ce restaureaza masini(Oldtimer Studio)....acum trebuie luata legatura cu patronul, eu "poate":???: as putea vorbi cu el...da in mare parte stiu k el isi procura piesele din SUA, zice k mult mai ieftin...si sunt f multi manufacturieri acolo, pt europene poate nu, dar caprele s-au importat si in SUA . |
Am intrat pe site-ul www.oldtimer.ro si am vazut ca fac cam tot ce tine de restaurarea unei masini. Chiar ma gandeam sa le dau lor viitoarea masina pentru tinichigerie (pentru ca par a sti ce fac) si, in functie de scoruri, sa o si vopseasca. In schimb, nu as apela la ei pentru piese, atata timp cat le pot procura si eu, dar daca acest ultim lucru nu este posibil am sa vobesc cu ei...
|
pai dk ai minim 3-5.000 Eu pt o restaurare completa :rolleyes2 .....si crezi k pt o capra merita....Da, sunt cei mai vechi, buni si cunoscuti in domeniu, insa e totusi o capra, mai gandeste-te :???:
poti alege sa iti restaureze componentele..apoi sa mergi cu "vagonu" :lol: le culegi..si ti le asamblezi tu. E cea mai ieftina varianta a lor ;) |
Proiect la cheie se numeste aceasta solutie ieftina...prin care iti demontezi masina acasa, ei vin ti-o preiau, restaureaza componentele..si ti-o readuc acasa si te poti apuca de remontat :wink:
|
Mai.. In Principiu Va Invit Sa Ne Intalnim La Covasna La Sfarsitul Lunii Curente..toti Posesorii De Auto Ford Capri..!!!! Fiecare Tre Sa Vina Cu Masina.. Sau Eventual Sa Faca Dovada Ca Au O Astfel De Masina.. Adik Fiecare Sa Vina Cu O Usa.. Aripa... Dif.. Un V6 Ar Fi Imbatabill... Primii 2 Litri De Vin De Familie Din Partea Casei... Se Duc Tratative De Cazare Si Potol!!! Pana Acum Inscris 3!!!!!!
|
nebunule..kat te-ai chinuit sa scrii cu majuscule la fiecare cuvant????:oops: :lol: :lol:
da..pakat k eu is distrus financiar..si psihic...de Forduri..prea multe :???: :cry: HAVE FUN caprarilor...cu turma voastra :twisted: :lol: :lol: :lol: :lol: |
ooofff...mai am licenta, 2 nunti..si bani sa inscriu capriul...belea de idee, da trebe sa gasesc un sponsor la masina, ca asa nu se mai poate...poate vin cu bmwul, si poate mai vin si altii de pe aici, ca ala consuma putin..si pun in geam poza cu capriul :D
|
k.
mere si poza............ deci.. intalnirea o sa o facem la champing-ul Valea Zanelor.. e loc acolo cat pentru o olimpiada adevarata.. mananci o paine pana ce inconjori la pas tot locul..... iarba verde.. brazi.. loc pentru corturi... pentru 3mil putem inchiria tot champing-ul 24 h asta presupune 5 dormitoare discoteca sala restaurantului si bucataria.. e si un bar da ala e pe alti bani... in afara de asta sunt si casute.. multe .. mi-a fost lene sa le numar.... astea nu prea intra la socoteala dar daca venim in numar cat mai mare sigur vom beneficia de o reducere substantiala in caz contrar cazarea la casute e de $$$$ lei |
| All times are GMT +2. The time now is 10:25. |
- Copyright 2026 4Tuning