![]() |
Re: E30 - TXA M5 S38B36+Nitro Direct Port
Quote:
|
succes ;)
|
Quote:
|
succes cu acest proiect :)
|
Un proverb romanesc spune ca - Graba Strica Treaba !
Cand faci o masina profi pentru 402 m NU are rost sa te grabesti .... si exact asta face Marius..... analizeaza fiecare detaliu pentru adoptarea celor mai fiabile variante. Cand e gata are si nu are importanta ..... dupa parerea noastra celor care il sustinem ESTE IMPORTANT ca masina sa fie fiabila si bomba:D |
Quote:
Oricum bafta amandoura, prb ca o sa fie printre primele masinile voastre.. |
Quote:
Turbine pe motoare de BMW au mai fost aruncate ...... dar fiabilitaea per total a proiecteler lasa mult de gandit. :D |
foarte frumos ursu :wink:...bafta in continuare ...fortza TXA:peace:
|
Quote:
ce se mai aude de urs? |
Domnu ...iese vara asta ursu la scandaluri ? ...drag racing la satu mare te asteapta 3-4 iulie... http://www.**************/forum/index.php?topic=440.0
|
Quote:
daca nu ai inteles iti spun eu mai direct !!!! CE ROST ARE SA FACA MASINA REPEDE SA SE TRAGA DE 2 ORI SI IAR SA O TINA DESFACUTA PROBABIL SAPTAMANI BUNE,DACA NU CHIAR LUNI !!!??????? MARIUS A BAGAT FOARTE MULTI BANI ASA CUM A BAGAT SI gollum IN MASINA :D si nu cred ca ei sunt oameni care fac ceva "fara cap":) si "Baga bani doar de dragu de a baga" mai ales marius care eu personal il cunosc si stiu ca este un om foarte ambitios !!! Numai bine Marius bafta si iti tin pumnii !!! |
vedem bmw ul la Satu-mare ? :rolleyes2
|
1 Attachment(s)
Ai fani pe la noi...
|
salut baeti , salut Marius ... am citit si eu cateva pagini din topic ... si am ajuns undeva la pagina 35 ... acolo am dat de cateva poze unde micutzu (RIP) privea motorul tau ... nu am stat de vorba cu acel om ... dar stiu cine a fost iar masina ta o stie o tara intreaga ... chiar si copii de 15 - 16 ani care viseaza la asa ceva ... mie unu sincer mi'au dat lacrimile ...
in legatura cu masina sper sa vi si tu la cat mai multe evenimente legale, ca altfel uni fani nu au cum sa o vada etc. ... nu cred ca as avea ocazia sa vin la ilegale sau peunde va mai strangeti voi ... si nu numai masina ta ... rog multi baeti ca sunt destui sa se faca si ei un pic mai publici ca au cu ce ... mult respect ... si sanatate |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:00. |
- Copyright 2026 4Tuning