![]() |
Re: Provocari ! Cine cu Cine ?
Quote:
|
felicitari si pentru GNT a fost in mare forma bravo lui ... si a lui andrei a confirmat ....
|
Imi face si mie cineva un rezumat? Desi as fii vrut sa ajung pe la curse n-am reusit.
|
Quote:
|
Quote:
Fernando de la Caransebes s-a cuplat cu Lola Nebuna si au un copil impreuna dar ea era sora cu verisoara lui si oarecum rude apropiate...pluus ca ea se culcase si cu Antonio din trupa de dansatori Egreta buclucasa . Rezumat la ce??invingatori , invinsi , semintari , temperatura. |
Va salut! Nu e chiar o provocare ci mai degraba o invitatie. Vreau ca cineva de-aici, de preferat unu care s-a dat cu destule masini pe la curse, sa o conduca pe-a mea. Alternez intre a o vinde sau nu. Parca as vrea s-o tin, si ca un hobby, atunci cand se organizeaza legale, sa merg si eu. In fine.
Am un calibra, caroserie c20ne cu motor let 230 cai. Acelasi id pe mess |
si de ce vrei sa o dai ? multi ar vrea sa aiba tractiune integrala si c20let....vinde-o doar daca vrei una mai puternica...
|
Si eu sunt disponibil pt incercari de genul asta .... :D De obicei sunt in cta in weekend asa ca daca va place mutra mea si considerati ca sunt o prezenta placuta dati-mi de veste :))
|
Quote:
|
sal, vin sapt viit cu masina in ct,astept provocari
|
Quote:
te bagi la un g4 tot 1.8t ? |
Quote:
|
Quote:
|
am primit o provocare de la un golf 4 1,8t din ct cu turbina gt2860rs pe bani pe 1000e ,si acum cand vin maine cu maina la ct snu vrea sa se mai dea nici pe 100e,probabil crede k suntem la nivelul gradinita(p.s caii lui se masoara tot ca la baietii cu tfsi urile de 386 cp si 389 sau 1.8t de 411cp)
|
da...e saracie:)))
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:21. |
- Copyright 2026 4Tuning