![]() |
Re: Street Legal Racing - Redline v2
Quote:
Eu te sustin si respect pt cea ce vrei sa faci :) Mult noroc in continuare |
Pai daca ne iei cu dastea ca e surpriza si ca nu intelegi tutorialele .. e clar ca nu o sa faci nimic .. numai promiteti astfel de chestii ca va faceti voi de cacao .. nu noi. Nu am vazut nimic concret de la voi pana acum ( In afara de sergiu si marius ) .. mai bine vazuti ati fi daca ati face un model , l-ati testa etc.. si dupa aceea l-ati uploada aici .. uite domne am facut ceva... dar asa ..sunt doar niste promisiuni pe care multi nu le puteti respecta pentru ca nu aveti cunostinte .. nu rade nimeni de voi daca nu sunteti modeler si sunteti simplu player.
|
ahhh eu era ala cu surpriza :oops:
|
http://cars.ign.com/articles/710/710765p1.html asta vreau sa fac ;) nu masina in sine ci sa fac o replica a Mustangului din tokio drift ..aproape am terminat mai am nevoie de mici chesti ca sa pot sa il termin ... dar nu am cunostintele necesare si tutorialele nuprea ma ajuta sa inteleg
|
vreau si eu va rog motorul Renault 1.6 16v ms
EDIT: am gasit la pagina anterioara motorul scz...neatentia asta..:D |
7 Attachment(s)
Quote:
Un Golf V GTI Racing Edition :) Engine: Mitsubishi 600 HP Turbocharged |
Masina e frumoasa .. dar nu prea e gandita .. o masina cu roll-cage si plansa cu subwoofere..
Drift.King , pai exista deja mustang modelul ala .. ma rog.. bafta oricum! |
Quote:
DriftKing vrea sa faca o veriune impic mai diferita,acel mustang de e deja scos este cam vechi,poate ca Drift King vrea ceva imbunatatiri:) |
mitza mtb - deci trebuie sa explica ca se pare ca nu intelegeti :) vreau sa fac copia masini din tokio drift adica mustangului cu RB pe el si vreau sa o fac in joc adica pentru placerea mea o fac :)si vreau sa o fac pana la ultimul detaliu....deci am lamurito:)
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Quote:
Le : Un Stutz bar. :lol: |
5 Attachment(s)
Quote:
Cel mai rapid Trabant supranumit Romanian Muscle :) |
Quote:
|
Quote:
|
FesnicIlie - stiu ce inseamna bad maping :) dingile le fac in photoshop :) eu fac drift cu RB-ul
Baken - tu nu aveai ce face aseara ma?:)) Frumos TRabantul :)) Edit :) cum fac unele piese de la unele masini compatibile cu alte masini :) |
| All times are GMT +2. The time now is 16:53. |
- Copyright 2026 4Tuning