Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   PC Games (https://forum.4tuning.ro/510-pc-games.html)
-   -   Street Legal Racing - Redline v2 (https://forum.4tuning.ro/510-pc-games/182109-street-legal-racing-redline-v2.html)

Bakena 03-07-10 20:19

Re: Street Legal Racing - Redline v2

Quote:

Originally Posted by Drift.King (Post 3490097)
este secret :)dar nu pot sa termin ca nu ineteleg tutorialele si am nevoie de explicati mai in detaliu ca sa inteleg sunt mai greu de cap :)

Eu te ajutam ,imi cer scuze pentru altii care nu ti-au raspuns ,poate ca majoritatea nu au cunostiintele specifice pentru asa ceva.
Eu te sustin si respect pt cea ce vrei sa faci :)
Mult noroc in continuare

mitza mtb 03-07-10 20:28

Pai daca ne iei cu dastea ca e surpriza si ca nu intelegi tutorialele .. e clar ca nu o sa faci nimic .. numai promiteti astfel de chestii ca va faceti voi de cacao .. nu noi. Nu am vazut nimic concret de la voi pana acum ( In afara de sergiu si marius ) .. mai bine vazuti ati fi daca ati face un model , l-ati testa etc.. si dupa aceea l-ati uploada aici .. uite domne am facut ceva... dar asa ..sunt doar niste promisiuni pe care multi nu le puteti respecta pentru ca nu aveti cunostinte .. nu rade nimeni de voi daca nu sunteti modeler si sunteti simplu player.

Choby 03-07-10 21:48

ahhh eu era ala cu surpriza :oops:

Drift.King 03-07-10 22:22

http://cars.ign.com/articles/710/710765p1.html asta vreau sa fac ;) nu masina in sine ci sa fac o replica a Mustangului din tokio drift ..aproape am terminat mai am nevoie de mici chesti ca sa pot sa il termin ... dar nu am cunostintele necesare si tutorialele nuprea ma ajuta sa inteleg

drifter01 03-07-10 22:47

vreau si eu va rog motorul Renault 1.6 16v ms

EDIT: am gasit la pagina anterioara motorul scz...neatentia asta..:D

Bakena 03-07-10 23:44

7 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by Drift.King (Post 3491096)
http://cars.ign.com/articles/710/710765p1.html asta vreau sa fac ;) nu masina in sine ci sa fac o replica a Mustangului din tokio drift ..aproape am terminat mai am nevoie de mici chesti ca sa pot sa il termin ... dar nu am cunostintele necesare si tutorialele nuprea ma ajuta sa inteleg

Daca te referi la The Fast and the Furious: Tokyo Drift Car of the Day: RB-Powered Mustang abia ajtept :) sa iasa bine :)

Un Golf V GTI Racing Edition :)
Engine: Mitsubishi 600 HP Turbocharged

mitza mtb 04-07-10 01:38

Masina e frumoasa .. dar nu prea e gandita .. o masina cu roll-cage si plansa cu subwoofere..
Drift.King , pai exista deja mustang modelul ala .. ma rog.. bafta oricum!

Bakena 04-07-10 01:56

Quote:

Originally Posted by mitza mtb (Post 3491386)
Masina e frumoasa .. dar nu prea e gandita .. o masina cu roll-cage si plansa cu subwoofere..
Drift.King , pai exista deja mustang modelul ala .. ma rog.. bafta oricum!

am vrut sa pun cam tot ce se poate,sa stii ca ai dreptate ,nu ma gandisem la asta.
DriftKing vrea sa faca o veriune impic mai diferita,acel mustang de e deja scos este cam vechi,poate ca Drift King vrea ceva imbunatatiri:)

Drift.King 04-07-10 02:00

mitza mtb - deci trebuie sa explica ca se pare ca nu intelegeti :) vreau sa fac copia masini din tokio drift adica mustangului cu RB pe el si vreau sa o fac in joc adica pentru placerea mea o fac :)si vreau sa o fac pana la ultimul detaliu....deci am lamurito:)

Bakena 04-07-10 02:22

Quote:

Originally Posted by Drift.King (Post 3491398)
mitza mtb - deci trebuie sa explica ca se pare ca nu intelegeti :) vreau sa fac copia masini din tokio drift adica mustangului cu RB pe el si vreau sa o fac in joc adica pentru placerea mea o fac :)si vreau sa o fac pana la ultimul detaliu....deci am lamurito:)

cam ce am spus si eo:rolleyes2

StreetStyle22 04-07-10 02:42

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by Bakena (Post 3491243)
Daca te referi la The Fast and the Furious: Tokyo Drift Car of the Day: RB-Powered Mustang abia ajtept :) sa iasa bine :)

Un Golf V GTI Racing Edition :)
Engine: Mitsubishi 600 HP Turbocharged

Frumos..un singur lucru..cum de e turbo daca tu ai puse pe admisie cele clapete de acceleratie cu filtrele aferente ? Stiu ca in joc se poate..dar motorul ala arata a motor aspirat.:-P

Le : Un Stutz bar. :lol:

Bakena 04-07-10 04:33

5 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by StreetStyle22 (Post 3491411)
Frumos..un singur lucru..cum de e turbo daca tu ai puse pe admisie cele clapete de acceleratie cu filtrele aferente ? Stiu ca in joc se poate..dar motorul ala arata a motor aspirat.:-P

Le : Un Stutz bar. :lol:

Stiu Street da sunt mijto clapele de acc :)

Cel mai rapid Trabant supranumit Romanian Muscle :)

FesnicIlie 04-07-10 09:55

Quote:

Originally Posted by Drift.King (Post 3491096)

am facuto eu cu cateva pag mai in spate si nu stiu cum ai sa-i faci tu pj pt ca pe plafon nu poti sai pui dungile alea albe pt ca are bag mapping adica daca vrei sa pui ceva decal pe ea til pune in toate partile infine bafa eu am incercat sa imit cat am putut si cu RB26DETT nu l-am pus pt ca un pot face asa drift cu el bafta !

IacobAndrey 04-07-10 12:13

Quote:

Originally Posted by Bakena (Post 3491442)
Stiu Street da sunt mijto clapele de acc :)

Cel mai rapid Trabant supranumit Romanian Muscle :)

Bakena...plz urca si u trabantu si motoru.....vai de knd imi doresc un trabant:X:X:X

Drift.King 04-07-10 13:16

FesnicIlie - stiu ce inseamna bad maping :) dingile le fac in photoshop :) eu fac drift cu RB-ul
Baken - tu nu aveai ce face aseara ma?:)) Frumos TRabantul :))

Edit :) cum fac unele piese de la unele masini compatibile cu alte masini :)

All times are GMT +2. The time now is 16:53.

- Copyright 2026 4Tuning