![]() |
Re: Cānd au īnceput circuitele īn Romānia?
Quote:
|
2 Attachment(s)
Quote:
Parcul si revizia tehnica erau inghesuite in soseaua nationala. startul era Chiar in intersectie, usoara rampa, 2-3 viraje largi si ac de stanga. Acolo, mai ales pe antrenamente se !! incerca santul la iesire. rezultatele se comunicau la masa de la start, iar premirea se facea la Fantana lui Mihai. mai erau si probleme cu cazarea, dar erau satenii primitori si dornici de concurs . cu aceste replici mi se termina stocul din albumul personal:D:D:D |
3 Attachment(s)
Quote:
1- '82 sunt colegii mei de club Puiu Campeanu si Florea Gelu 2- '83 start Magura Gr.N incepatori chiar Moshu' 3- '84 cel mai tare viraj de la Pitesti ...iar Moshu' si Cioaca alerga sa ma prinda la el acasa...nu ma prins :evil::evil::evil: hai ca iam aruncat o plasa...poate vine si el aici Si acum ca sunt atatia ani de atunci pot sa ma dau in primire ca dupa cum statea pe viraj Dacia lu' Moshu' se vede clar ca aveam bari stabilizatoare de 22 nu de 19 originale :evil::twisted: |
Cānd au īnceput circuitele īn Romānia?
1.- Frumoasă istorie, dar vă rog să adăugaţi la fiecare foto publicată: anul, locul şi eventual personajele (dacă nu sunt sub formă de test de aducere aminte).
Vali, din ce an sunt foto de la Măgura Buzăului? Īl văd lāngă tine pe Popescu. 2.- Iar dacă vreţi şi aveţi timp, sāmbătă 21 mai 2011, la Băneasa Shoping City puteţi vedea cca 40 de istorice, unde va fi start şi sosirea īn/din Raliul Bucureşti Istoric 1935. Detalii pe http://www.a-car.ro/site/ sau http://automobilia-romania.blogspot.com/ |
1 Attachment(s)
Quote:
|
Cānd au īnceput circuitele īn Romānia?
1 Attachment(s)
Pentru POLITEHNICA Bucureşti a anului 1977, din revista AUTOTURISM nr. 2/1978 (Mihai ALEXANDRESCU şi Mihai COJOCARU, foto Mihai NIEDL)
|
Quote:
|
Quote:
Intelegeti cu aceste 3-5 informatii din cele de mai sus comentate cu acordul lui cornel, si puteti sa comentati, cum s-au desfasurat cursele pe care le evocam aici. dar, retineti invidia de care ne bucuram, pt ca mergeam la curse iar unii luau numai 20 lt / luna ! timpuri apuse. |
Quote:
|
Quote:
|
Primul probabil ca este tetraetilul de plumb.
|
Pfuuuuu !!!!!!!!!!!! ce de poze superbe. :shock:
Eu am inteles ca am intrat la boxe, dar vad ca mecanici astia ai mei au intarziat foarte mult cu schimbul de pneuri si am pierdut deja aproape un tur !:D |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Dar il facuse naravash !:D apoi s-a lecuit !:D:D:D |
| All times are GMT +2. The time now is 09:28. |
- Copyright 2026 4Tuning