![]() |
Re: Sibiu, discutii off-topic
Quote:
|
pai barti, cu tine ma intalnesc mereu, ideea era sa ne intalnim toti, leosb, dydy, migu (desi si cu el ma intalnesc mai mereu), bila , etc:))
Saptamana asta nu pot din pacate, dar ramane pe saptamana viitoare, intr-o sambata.... Barti sa ma cauti sa te mint cu ceva ce m-ai rugat tu mai demult:) |
va cer ajutor ptr, instalatia electrica +partea mecanica la o motocicleta ,, kawasaki KL 650,, daca aveti cunostinte de un meserias priceput,va raman dator ,toate bune.......
|
e buna ideea ...ar cam trebui sa avem o adunare a celor pasionati de masini tunate,ca sant destule in sb....
|
stie cineva un sudor bun in aluminiu? capabil sa sudeze o crapatura de la capacul compresorului de aer conditionat.
|
tot e sibiu discutii off.....eu cred ca astia is prea increzatori in logan...https://img152.imageshack.us/img152/8...c081105ua3.jpg
https://img152.imageshack.us/img152/f...jpg/1/w600.png pe www.rallycross.com mai jos pe home gasiti si poza si detalli.... in camiponatu international de rallycross exista logan cup :D |
si ce e rau ca exista cupa logan in alte campionate? mai ales ca si participa o romanca...
|
"astia" e o fata si loganu e extraordinar!
|
stie cineva ceva despre bmw-urile pe pe M. Vitezul cele 2 negre?
|
nu stiu multe dar iti pot da un numar de tel daca te intereseaza.
|
Am si eu o intrebare, ce stiti de parcul auto T&O? sunt seriosi, masinile sunt "cosmetizate", kilometrajul dat inapoi sau what you see is what you get? Intreb pentru ca vreau sa imi cumpar un BMW seria 3 E46 din 2000 de acolo, am vazut ca au preturi bune si ma cam tenteaza. multumesc anticipat
|
|
|
la multi ani 2009
|
cine are drum prin medias? si dupa aia prin bucuresti..brasov...sau poate trimite un pachet (cat un pachet de tigari) catre Buc sau Ploiesti?
tre sa-mi comand o piesa si e super ok ca pret la un importator din medias...dar acum nu am drumuri in zona aia... |
| All times are GMT +2. The time now is 17:23. |
- Copyright 2026 4Tuning