![]() |
Re: Machetele mele - steaua23
14 Attachment(s)
Renault 8 Gordini - Solido 1:18
O macheta fara pretentii, dar binvenita in orice colectie. Este macheta ce seamana cel mai mult cu vechea dacia 1100, acesta fiind si motivul pentru care am cumparat-o. Totusi ar fi de precizat ca este mult mai slaba ca sora mai mare, Renaul 12. Urmeaza in lista de prezentari Range Rover 4.6HSE - AutoArt 1:18. |
Am avut-o si eu albastra la un moment dat. Fara pretentii intr-adevar, dar modelul e special la noi. Am vandut-o cam repede, avea tot felul de probleme tampite: roti strambe, usi care nu se inchideau ca lumea, cred ca am nimerit eu unul aiurea.
|
De Renault 12 am fost chiar multumit. Ma gandeam sa cumpar si eu modelul pt. ca intr-adevar seamana cel mai mult cu Dacia 1100 dar m-am razgandit. Voi face o selectie cu anumite modele Renault care-mi plac.
Macheta ai ales-o zic eu cel mai bine in aceasta culoare, arata foarte frumos. |
arata foarte bine pe rosu si de detalii nu mai zic nimic ca,chiar n-am ce zice
|
Ca tot veni vb de R 12TS (cea galbena zic), si mie mi-a placut, culoarea, desi la inceput nu m-a impresionat, acum mi se pare cea mai potrivita pentru r12TS, plus realizarea foarte ok ... exterior rezonabil (din pacate ca nu se deschid usile spate si portbagajul), interiorul din nou rezonabil, dar motorul mi s-a parut frumos, poate mi-au placut firele alea rosii ca erau cool :lol: In fine, mi-a placut mult ...
...si acuma despre asta: mi se pare realizarea la fel ca si la r12, interiorul & detaliile din exterior mai bune, si motorul bunicel si el :-) Oricum eu zic ca n-ar trebui sa lipseasca din nici o colectie 1/18 care se respecta ;) (bineinteles fiecare cu gusturile lui, dar na, e intr-un fel Dacie, Dacie de-a noastra) |
Superbe toate , bine că le-ai făcut poze pe măsură :D Mai aşteptăm !
|
Absolut superb pe culoarea asta man, nu trebuia sa lipseasca din colectia ta:!:
|
Culoarea face toti bani.
|
Asta si eu o vreau sa stea langa cea albastra.Minunata.Dupa modelul stock de Gordini s-a lansat si la noi in tara varianta DACIA 1100 S de la Sport, varianta care venea cu patru faruri , sigla speciala si interior diferit.Adica putin diferit, intelegeti.Pacat ca s-au facut foarte putine versiuni din care nu a mai ramas nici una in tara:sad::sad:
Foarte frumos la fel ca si 12-le care mi-l doresc si eu mult de tot.Sper sa le am vreodata.Felicitari tie domnule:bunch::bunch::!: |
1 Attachment(s)
News ...
|
Porc, Dodge...iui mama numai bunaciuni..hai cu prezentarea ca ai ramas in urma man:!:
|
Quote:
|
3 frumuseti, mai ales Charger-ul (sau Challenger-ul ca nu mai stiu cum ii zice), portocaliu.
|
Astept acel Challenger man, o frumusetze.
|
Vipera e cea mai tare zic eu mai ales combinatia de culori si la fel si porculetul
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:40. |
- Copyright 2026 4Tuning