Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Femei (https://forum.4tuning.ro/28-femei.html)
-   -   Cum sa agati o fata ? (https://forum.4tuning.ro/28-femei/1546-agati.html)

GABBY_ 30-01-07 13:43

Re: Cum sa agati o fata..

nu te-ai saturat man sa tot dai coppy de pe un site si paste pe forumul asta ?scoate si u ceva din capul tau

Bogdan_ozzy 30-01-07 14:28

Quote:

Originally Posted by GABBY_ (Post 722420)
nu te-ai saturat man sa tot dai coppy de pe un site si paste pe forumul asta ?scoate si u ceva din capul tau

Scz da nu am chef de hara ... sunt bine dispus... vedeti si voi .. VORBE TIPIC ROMANESC.!!! si paremise ca a mai spus cineva : "Nu conteaza cum a facut-o .. conteaza ca a facut-o " ... in fine .. de ce nu ai facut u asta inaintea mea... hay ca vreau sa aud niste scuze romanesti de la un roman cu aceeasi mentalitate a romanului .... de azi ..... sunt si oameni mai speciali care sunt romanii da.. mai multi sunt ca si tine (GABBY_)

GABBY_ 30-01-07 15:29

eu zic sa te bucuri ca aveti si voi in Lupeni curent electric si drumul principal este asfaltat.astea ar trebuii sa te bucure ,nu ceea ce zice lumea pe forum despre noua ta ocupatie.cat ai postat u pagini intregi se rezuma la o chestie simpla:daca vrei o fata "ieftina" cu un suc si o plimbare cu masina e la tine in pat ,daca vrei ceva serios cauta il lista divortatelor"

Magos 30-01-07 16:29

geeeezh.... a ajuns forumul acesta auto... un veritabil sentimente.ro... grow up ppl!!!

Bogdan_ozzy 30-01-07 16:32

Stai linistit ca eu nu mai stau de mult in Lupeni ....:)) eu dak chiar vrei sa stii eu nici nu am un loc stabil;) eu tot timpul sunt plecat .... si inca ceva de la inceput nu trebuia sa faci u offtopic si sa te legi u de cine apuci .. mai bine imi trimiteai un PM cu ce te deranja si iti spun eu ca scoteam tot ceea ce te deranja...... si totusi de ce nu ai facut-o tu .. de ce nu ai dat tu sfaturi .. dak tot esti asa de destept???!!! si celor pe care i-am suparat ca am postat pe acest topic , sa imi spuna va rog frumos.... si am sa vb cu un administrator.... sa imi stearga si mie posturile de pe aceest topic.. dak va deranjeaza.. astept raspunsuri !!!

Pastiluta 30-01-07 16:36

CEL MAI SIMPLU SA AGATI O FATA TE DUCI LA EA INTRI IN VORBA CU EA AIUREA SI II ZAMBESTI DAK SI EA ITI ZAMBESTI ESTE K SI A TA DAK STII CE SA II SPUI IN CONTINUARE.
CHIAR DAK NU ITI ZAMBESTE NU PLECA SI INCEARCA SA CAUTI ALT SUBIECT K POATE ALTFEL MERGE DAK NICI SUBIESTU 2 NU MERGE DATE BATUT
PS: aL DOILEA SUBIECT IL GASESTI REPEDE APROAPE INSTANTANEU NU STIA 15 ANI PANA SA TE GANDESTI CE SA II MAI SPUI K ASA NU AGATI NIMIC

Most_Wanted 02-02-07 00:34

nu ebah nene nici chair asa ...nu toate sunt asa ...atunci automat te crede taran ...daca sari ca bouu si e bagi in seama ...si poate subiectele care le cauti tu ei i se par total ciobanesti ...daca intelegi .......

Pastiluta 02-02-07 08:01

Pai dak esti taran si nu stii ce sa ii spui asta-i bafta ta da de cele mai multe ori merge :joy: da cum ai zis si tu k sa te bagi cu ea in seama , nu te duci cum am vazut tarani pe strada citez : "Ce faci frumoaso imi dai si mie nr tau de telefon" STATI SA VA EXPLIK PROTAGONISTI
FATA E O BLONDA DA ERA VOPSITA ERA SUPERBA BLONDA
EL UN BAIAT MANELIST ASA FRUMOS K ITI VENEA SA IL SCUIPI INTRE OCHI :evil_laug SI PE LANGA ASTA MAI AVEA SI SUNCILE ATARNAND PRIN BLUZA K OMU AVEA O BLUZA MULATA K CINE STIE CE MUSCHI AVEA DA ERA NUMA SUNCI.
PRIMA OARA BLONDA NU S-A UITAT LA EL
OMU NU S-A LASAT A ZIS K SA MAI INCERCE AUZI CE FACE ISI APRINDE OMU O TIGARA SI SE DUCE LA 5 CM DE EA SI INCEPE OMU SA CANTE O MANEA.
LA FAZA ASTA CU TOTI PRIETENII ERAM PE JOS DE RAS :LOL:
LA KARE BLONDA I-A DAT CU FLIT K CICA E MARITATA SA MOR I-A RUPT GURA LA FAZA AIA.
LA KRE OMU ZICE ASA CICA PTR EL DA LA CUM VB IL AUZEA TOT CARTIERU
ZICE OMU LAS K MA DUK YO IN CLUB SI AGAT YO GAGICI AKOLO.

DECI DAK ESTI K ASTA NORMAL K NU AGATI NIMIK

Eugen_TL 02-02-07 18:17

eu acum 3 zile am agatat la sc una draguta foc...si e de bine ! :)

Mustang 02-02-07 21:47

si cum ai agatat-o pe pitipoanca ...???
ca nu ne-ai zis cum =))

Eugen_TL 03-02-07 00:09

sa mor daca mai stiu! eu sunt mai distrat din fire la scoala afara..ma bag in seama asa in gluma pielea mea! ea trecea pe langa mine am zis ceva ea a prins cum trebuia...apoi am mai zis ceva prin celelalte pauze si gata..de atunci suntem pe treaba! mai sunt necesare niste amanunte ,dar grosu' e stabilit :) chiar e boboc fata :) adica mie imi place e nebuna ca mine :))

Pastiluta 03-02-07 11:47

Pai dam ah la scoala e mai usor ptr k sunteti colegi si deastea de exemplu si yo ma pot duce la una de exemplu cum a fost cupa liceelor si as vb cu ea despre ceva de akolo asa a agatat unu o majoreta auzi tampit la 19 ani te dai la majoreta de 16 maxim 17 mai faci si corupere da faza era k era frumoasa .

Eugen_TL 03-02-07 12:12

inseamna ca si eu tot tampit sunt ca am tot 19 si ea are 17 =))) nu vad problema la varsta cand se poate ceva frumos :) pt mine e acelasi lucru si pe strada si la sc ca nu cunosti deloc...

Pastiluta 03-02-07 17:18

Quote:

Originally Posted by TuningBoy (Post 728848)
inseamna ca si eu tot tampit sunt ca am tot 19 si ea are 17 =))) nu vad problema la varsta cand se poate ceva frumos :) pt mine e acelasi lucru si pe strada si la sc ca nu cunosti deloc...

Man nu am nimik cu tine oricum dak tipa arata bine bravo tie da poate te baga masa lu aiai la corupere :lol: si akuma gluma gluma da mai sunt si deastea care gandesc asa si aiurea rau sa nu te ia garda cu masina da sa te ia cu femeia :lol:

Mustang 03-02-07 17:50

Quote:

Originally Posted by Pastiluta (Post 729275)
Man nu am nimik cu tine oricum dak tipa arata bine bravo tie da poate te baga masa lu aiai la corupere :lol: si akuma gluma gluma da mai sunt si deastea care gandesc asa si aiurea rau sa nu te ia garda cu masina da sa te ia cu femeia :lol:

conform legii ... fata are discernamant incepand cu varsta de 16 ani ...
de altfel ea se poate marita la 16 ani sau chiar la 15 ani in cazuri speciale (i ncaz ca ramane insarcinata) ;)

All times are GMT +2. The time now is 20:09.

- Copyright 2026 4Tuning