Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Femei (https://forum.4tuning.ro/28-femei.html)
-   -   Cum sa uiti persoana pe care ai iubit-o? (https://forum.4tuning.ro/28-femei/13732-uiti-persoana-iubit.html)

dolb 06-08-07 09:20

Re: Cum sa uiti o persoana pe care ai iubit-o?

Quote:

Originally Posted by Acer (Post 1032438)
Ai dreptate. Si in plus te baga si in o groaza de probleme. Spre exemplu eu am cedat si m-am impacat cu fosta mea de care sunt despartit de 8 luni aproape.Problema e ca in astea 8 luni 4 m-am combinat cu una cu care inca sunt.Aici apare problema ca fostei nu ii pot rezista dar si pe asta o plac. Mai bine ramaneam singur pe viatza

mai bine ramai cu asta de 4 luni ;) da-o incolo pe fosta! sti tu .. ciorba reincalzita si in plus daca ai pierde-o p'asta de 4 luni pe urma iti zic sigur ca o vei pierde si pe fosta daca v-ati despartit deja inseamna ca relatia nu merge asa ca nu mai are rost! eu mi-am refacut viata, credeam k fosta mea e unica, e perfecta cuminte tot dar acum am gasit alta care e cu mult peste fosta! .. si se misca bine :D

BMWPower 06-08-07 18:22

Quote:

Originally Posted by dolb (Post 1032466)
mai bine ramai cu asta de 4 luni ;) da-o incolo pe fosta! sti tu .. ciorba reincalzita si in plus daca ai pierde-o p'asta de 4 luni pe urma iti zic sigur ca o vei pierde si pe fosta daca v-ati despartit deja inseamna ca relatia nu merge asa ca nu mai are rost! eu mi-am refacut viata, credeam k fosta mea e unica, e perfecta cuminte tot dar acum am gasit alta care e cu mult peste fosta! .. si se misca bine :D

Un baiat inteligent car stie sa descopere calitati in loc de defecte. Tine-o tot asa ;)

dolb 06-08-07 18:46

Quote:

Originally Posted by Acer (Post 1032438)
Mai bine ramaneam singur pe viatza

si eu aveam aceleasi idei.. ca nu ca fara ea mor si chestii d'astea si pt ce? credeam k e perfecta si ca eu am gresit si acu descopar ca rade cu prietenele ei de mine .. asta in conditiile in care atunci cand am cunoscut-o era o taranca nespalata si acu are numai fite in cap ! crede ca inca ma are la picioarele ei dar se insala amarnic! de ce sa te sinucizi pt o proasta care nu te merita? poate peste cateva zile/ luni gasesti una mult mai buna decat ea! si o sa iti dai seama ca ai gasit ce cautai de mult! o sa o intrebi " unde ai fost tot timpul asta?" si o sa o uiti p fosta ta! trust me, odata ce v-ati despartit e CLAR ca relatia nu mai merge si NU va merge NICIODATA! bafta in luarea deciziilor importante in viata! eu am luat o decizie proasta! am pus p locul 1 fosta si restul slujba, familia, facultatea SI REGRET! .. REGRET CA TRB SA MA INSCRIU IARASI LA FACULTATE ca am stat dupa o proasta care mi-a mancat aproape un an din viata! insa nu regret ce am facut cu ea;) FI EGOIST !

dexter_20 07-08-07 10:19

eu am renuntat sa merg la raliul brasovului, siab 2005 si la memorialul ludovic balint si...regret si in ziua de azi. de atunci prioritatile s-au schimbat. intai eu si apoi ea.

Acer 07-08-07 13:14

Quote:

Originally Posted by dolb (Post 1033180)
si eu aveam aceleasi idei.. ca nu ca fara ea mor si chestii d'astea si pt ce? credeam k e perfecta si ca eu am gresit si acu descopar ca rade cu prietenele ei de mine .. asta in conditiile in care atunci cand am cunoscut-o era o taranca nespalata si acu are numai fite in cap ! crede ca inca ma are la picioarele ei dar se insala amarnic! de ce sa te sinucizi pt o proasta care nu te merita? poate peste cateva zile/ luni gasesti una mult mai buna decat ea! si o sa iti dai seama ca ai gasit ce cautai de mult! o sa o intrebi " unde ai fost tot timpul asta?" si o sa o uiti p fosta ta! trust me, odata ce v-ati despartit e CLAR ca relatia nu mai merge si NU va merge NICIODATA! bafta in luarea deciziilor importante in viata! eu am luat o decizie proasta! am pus p locul 1 fosta si restul slujba, familia, facultatea SI REGRET! .. REGRET CA TRB SA MA INSCRIU IARASI LA FACULTATE ca am stat dupa o proasta care mi-a mancat aproape un an din viata! insa nu regret ce am facut cu ea;) FI EGOIST !

Nu ai inteles desi ma ajutai si la inceput. Incepusem sa o insel rau si sa ma port foarte urat cu fosta mea.Ea sa despartit de mine sa imi arate cum e fara ea cica sa vad eu dc tzin la ea.Chestia e ca eu am aflat si am facut pe al draq si nu am vrut sa ma impac cu ea dar pana la urma am cedat. Nu ma refeream ca vreau sa ma sinucid ma refeream ca femeile itzi provoaca numa probleme si e mai bine fara. Acum sunt cu amandou care sunt asa diferite si unice in felu lor. Problema e ca fosta ma iubeste si eu tin la ea dar si de asta m-am atasat iar ea putin mai mult.De tot rahatu. Acum pe 10 trebuie sa plec la mare cu actuala si fosta inebuneste ca plec fara ea la munte cu fratimiu :). Sa vedeti atunci eschive cu telefonu

DONU' 07-08-07 14:29

Persoana pe care ai iubito se poate inlocui cu o alta persoana, dar care sa-ti placa grav de tot, sa va distratzi impreuna si sa faceti multe lucruri frumoase impreuna, in plus se evita greselile din relatia precedenta.
Sa iti umpli timpul cu tot felul de chestii care sa te indeparteze cu gandul de fostul (a).

Acer 08-08-07 11:27

Quote:

Originally Posted by DONU' (Post 1034355)
Persoana pe care ai iubito se poate inlocui cu o alta persoana, dar care sa-ti placa grav de tot, sa va distratzi impreuna si sa faceti multe lucruri frumoase impreuna, in plus se evita greselile din relatia precedenta.
Sa iti umpli timpul cu tot felul de chestii care sa te indeparteze cu gandul de fostul (a).

Ai cea mai mare dreptate. Eu cand sa intamplat m-am angajat ca sa am prea multe pe cap si sa nu am timp sa ma gandesc si la ea si etc. Rezultatu a fost ca am reusit insa am inceput sa am mult prea multe pe cap si ieri dupa 8 luni mi-am inaintat demisia :D

dolb 08-08-07 11:43

Quote:

Originally Posted by Acer (Post 1035916)
Ai cea mai mare dreptate. Eu cand sa intamplat m-am angajat ca sa am prea multe pe cap si sa nu am timp sa ma gandesc si la ea si etc. Rezultatu a fost ca am reusit insa am inceput sa am mult prea multe pe cap si ieri dupa 8 luni mi-am inaintat demisia :D

ca si mine de altfel, pur si simplu nu pot sa lucrez cu ei! :D am lucrat la 2 televiziuni (locale ) si nush, stres mare greu te intelegi cu ei ;) dar prin servici si stress, am uitat-o p fosta si acu ca a aparut si pr mea e si mai bine !

peugeot 206 13-08-07 00:14

Quote:

Originally Posted by dolb (Post 1033180)

mare dreptate ai...asa am patit si eu anu asta, un an in care trebuia sa invat bine pt facultate si pt bac....de bine de rau am luat bac-ul si la facultate am intrat printre ultimii, dar se putea mai bine.am lasat persoana mea pe planul secund si am pus-o pe "ea" pe primul loc...si pt ce? ca in final tot eu sa sufar si sa-mi spuna cu 2 sapt inainte de admitere ca m-a inselat...asta ca sa imi provoace cea mai a dracu criza de nervi pe care am avut-o vreodata...nu merita oameni buni sa iti risti viitorul pt o fata...sau sa faci pe altruistul..;)

Magos 13-08-07 21:12

Quote:

Originally Posted by peugeot 206 (Post 1043474)
..nu merita oameni buni sa iti risti viitorul pt o fata...sau sa faci pe altruistul..;)

asa e...
pentru ca dupa stai si te intrebi pentru ce aproape ti-ai ratat viata??
pentru ca poate doar 20 % din noi vor ramane cu partenerii actuali... si pur si simplu nu merita...

Mustang 14-08-07 16:55

Primul sarut, prima iubire adevarata si primul act sexual (in multe cazuri) nu se uita niciodata.

Magos 15-08-07 06:03

...iti arat eu cazuri in care SE UITA... :-<

dolb 15-08-07 08:28

yap :( dar viata merge inainte
intalnesti o tipa senzuala,sa fie mereu lg tine, cand ai trb sa nu te streseze sau sa nu iti ceara sa iesiti, care se misca mai bine u know ;)

Magos 15-08-07 09:17

mda... aia mai greu in schimb... pe cat de repede se uita astea, pe atat de greu se gaseste tipa...

dexter_20 15-08-07 11:03

Quote:

Originally Posted by Magos (Post 1047592)
mda... aia mai greu in schimb... pe cat de repede se uita astea, pe atat de greu se gaseste tipa...

nu ai idee cata dreptate ai

All times are GMT +2. The time now is 03:08.

- Copyright 2026 4Tuning