![]() |
Re: Discutzii/Cafenea/Intalniri Iasi
si maine mergem si noi sa vedem raliul ?
|
Uite Razvanii ce fac...un Duo...Unu dupa altu...
|
nimeni treaz la ora asta ? ne vedem diseara atunci :P
|
Unde ne vedem diseara? Palat sau Agronomie? Sau alta locatie?
|
Pana deseara pentru cine vrea avem etapa de CNR in Iasi si e pacat s-o pierdem. Stiu sigur ca suntem deja cativa care mergem. Cine mai vrea, cine mai pofteste...
|
we...pana la urma unde ne vedem si la ce ora ? pentru raliu ma refer...
si intre timp o sa stabilim si unde ne vedem diseara.. si o sa incep sa dau telefoane la oameni de baza... saptamanile ce vor urma o sa avem niste surprize placute :D in ceea ce priveste masinile din comunitate... bafta |
ce pot sa folosesc de pe un rover 216 se efi ? de la motor ceva ? e turbo ?
|
Intalnirea se va tine diseara la ora 21.00 in parcarea de la expo Copou...
acuma...dak nu sunt locuri o sa ne retragem mai sus in agronomie.. Dar oricum nu vom sta mult... pentru k am vrea sa facem o plimbarica prin oras cu masinile... Copou - Bucium.. si dupa asta ne oprim la un suc..ceva.. in tudor.. e ok asa? |
1 Attachment(s)
As merge la raliu da am examen la 14 :((
|
A fost o intalnire foarte reusita, care mi-a adus aminte de vremurile bune cu "sintrofii" si tot ce trebuie. Lume multa si-n mare parte buna, plimbari prin oras la...ralanti si voie buna. Bravo baieti. Haideti s-o tinem tot asa, daca tot a inceput sezonul. Respect, de la ZYZ.
Pi Ies: "Mah stii de ce m-ai facut? Mi-e f#!#! debitmetru'. Daca aveam debitmetru, nu ma faceai" :poke: |
Looooooooooooool, inca unu care isi vinde masina? :twisted: :twisted: :twisted:
|
da da, frumos fost aseara....fugareala si rasete, distractie si.....plimbare....frumos
P.S. la pi es-'u lu zyz: si cand ma gandesc ca noi plecaram dupa el, care se ascunsese in parcare:D |
nu mai zice nimeni nimik? :P randomm,ai fost cumva zilele astea prin poieni? k era unu sa ma faca piftie intr-o curba,omu facea depasire in curba inchisa si cam semana masina cu a ta.bafta
|
Doar cand am fost la raliu sa fi fost masina in zona, dar crede-ma ca nu eram eu ala cu depasirile, cu dacia nu ma risc sa fac sporturi extreme. Oricum masina a stat mai mult parcata cat a durat evenimentul.
|
nu se intampla nimic in wekend?o intalnire ceva............
poate va mai cunosc si eu.......... |
| All times are GMT +2. The time now is 05:46. |
- Copyright 2026 4Tuning