![]() |
Re: Diverse discutii despre telefoane mobile
Salut! Doresc sa achizitionez un Samsung Ace Plus, ce parere aveti despre el, merita?
Multumesc! |
Am incercat sa bag CyanogenMod 7.2 pe Samsung Galaxy Mini.
Am urmat toti pasii de pe acesta pagina http://androidgeek.ro/forum/tutorial...5570-t240.html Si-a dat un ultim restart ,dar dupa aceea telefonul nu mai ia nicio comanda.Nici macar sa intru in RecoveryMod sau DownloadMod. Va rog sa ma ajutati cu un sfat de reparare,resoftare sau ceva care sa ma ajute. Va multumesc! |
Quote:
|
Quote:
Ce sa ii fac? |
Quote:
Lasa site-urile pe care intri tu, intra pe xdadevelopers si cauta tutorial de unbrick. In principiu trebuie sa-l conectezi la programul lui (nu stiu cum e la Samsung) si sa flash-uiesti ROM-ul original. |
Salut am de curand un Sony Ericsson Arc m-am jucat vreo 2-3 ore pe el dupa care m-a mancat undeva sa il inchid. L-am inchis , i-am pus cartela acum nu se mai deschide... Se deschide apare scris: Sony Ericsson Clipeste putin dispare si apare scrisul si nimic... Nu se deschide. Ce ar trebuii sa fac?
|
Poate că deja te-ai asigurat dar totuşi te īntreb, baterie mai are?
Adică după ce te-ai jucat pe el, cāt mai aveai din baterie? L-ai pus şi la īncărcat şi face la fel? |
Da l-am pus si apare ca se incarca ... Apare bateria aia care se incarca... Avea mai mult de jumatate cand m-am jucat eu
|
Fa-i un hard reset. Vezi ca o sa pierzi tot din el.
Cum se face: Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:03. |
- Copyright 2026 4Tuning