Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Arhiva (https://forum.4tuning.ro/697-arhiva.html)
-   -   Comentarii lucrari! (https://forum.4tuning.ro/697-arhiva/9840-comentarii-lucrari.html)

keemo 29-06-08 00:43

Re: Comentarii lucrari!

2 Attachment(s)
1.neon
2.selectii
3.by Platium/ScaRrY

Platinum 29-06-08 00:48

2 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by Gabi (Post 1618946)
Ăla care nu ştie să facă neon sunt eu. Cel puţin eu am spus acum cāteva zile că nu ştiu să fac. Am īncercat o data, nu mi-a ieşit şi m-am lăsat păgubaş. Acum te-ntreb, īn neoane şade tuningu' tată ? Pentru mine neonu' (virtual sau real) este KITSCH, sau, mai plastic spus, nu e pe gustu' meu, iar ăsta e unu' dintre motivele pentru care nu am perseverat īn īncercarea de a-l crea. Dacă nu ştiu să fac neon, nu am ce căuta īn Design Team ? Hahahahahahahaha (cum spuneai şi tu mai sus).

era vb de ADY9005 si dacia lui ....uitate la pagina 818 sau 819 si vezi acolo si daca aia e masina de VT sau DT atunci nu stiu ce sa iti mai explic ca alba e alba si neagra e neagra ca tu oricum o vezi in alte culori care iti plac tie ..daca intelegi ce vreau sa spun ...nici nu am stiut ca tu nu stii sa faci neon ..nu asta ma deranja ca ai masini frumoase ...da sunt destui in DT sau VT care nici selectiile nu le fac bine sa nu mai zic de neoane ..la asta ma refer

Quote:

Originally Posted by keemo (Post 1618948)
1.neon
2.selectii

=))) ma daca tu pastrezi masini de ale mele de acum cateva luni bune e ok ...ala era al 3 neon facut de mine in toata viata ......=)))))LOL!!!

vrei neon uite neon ..de acum 7 8 luni ..

Nitro Customs 29-06-08 00:48

Quote:

Originally Posted by Platinum (Post 1618938)
voi ma jigniti pe mine

Alea nu au fost jigniri , au fost niste comentarii mai dure, nu trebuia sa intelegi gresit..eu cum ar fi trebuit sa fac atunci cand Gabi nu ma bagat in battle? mi-a zis ca lucrarea e slaba, si am inceput sa lucrez mai atent... Suntem aici ca sa invatam, daca ne tot certam intre noi crezi ca ajungem unedva? E normal ca toata lumea sa se ia de tine atunci cand afirmatiile pe care le faci sunt la modul general..Daca ai ceva cu cineva adreseaza-te acelei persoane, si atunci nu vor mai sarii si altii cu gura..Eu nu am nimic cu tine dar sa-i spui unei persoane care nici nu o cunosti ca" e atat de prost incat nu stie nici sa treaca strada" e destul de urat..mai ales pentru 23 de ani..

Gabi 29-06-08 00:51

Platinum, dacă tu faci ceva nou şi nu-ţi iese, īnseamnă că eşti praf ?

Platinum 29-06-08 00:54

tati scuza-ma da pt cat ridici in slavi DT ala si VT ala io zic ca niste cunostiinte de baza ar trebui sa fie ..nu ma refer la neon in special , ma refer la selectii la schimbare de culoare la schimbat jenti etc ..vrei sa dau nume ..mai sti masina lu Reme pt battle ...aia e masina de DT ? spune sincer ..masina asta lu ady e masina de DT ? sincer acum

edit: a-ti spus ca sa dau nume ok

uitati-va la memebrii DT la ultimele masini facute de ei ....
cei care dupa parerea mea nu au ce cauta in DT sau VT :

1.keemo 2.Ra2 3.ADY9005 4.andrey2003 (ultima masina roata stramba )

Gabi 29-06-08 00:59

"Tati", lasă crizele, că-ţi creşte tensiunea. Crizele astea să le faci cānd cei ale căror lucrări te nemulţumesc vor fi plătiţi pentru munca de māntuială pe care o fac. Cānd echipa naţională a Romāniei a luat bătaie de la echipa a 2-a a Olandei, au luat-o PE BANI. Cānd idiotu' de Bănel Nicoliţă a dat autogol īn semmifinala UEFA, l-a dat pe 250k Euro. Ăştia sunt oameni care trebuiesc blamaţi, nu noi, care facem totu' de plăcere.

Ţi-am mai spus, nu-ţi convine, vorbeşte cu NHEER să-ţi ridice banu' de pe PSU şi du-te la ăia şi stresează-i. Sau du-te după prietenu' tău L33L00 cu care ai apărut īn reviste de specialitate.

Subiect īnchis ! Cine mai postează pe tema asta, pleacă ! Am alte lucruri mult mai bune de făcut decāt să văd cāte un mesaj din 5 īn 5 minute şi să dau reply la fel de des.

dydy-andrey 29-06-08 02:20

2 Attachment(s)
Treptat... asa cum ati spus voi. :-)
Asa este bine?
Multumesc!

sm01tomi 29-06-08 18:13

2 Attachment(s)
progresez macar in VT ?? :?::lol::lol:

AdY9005 29-06-08 19:29

dydy-andrey : nu ai modificari multe da arata bine ...... ;)
sm01tomi : culoare ireala , janta fatza e stramba , nu prea ai umbre sub masina , bara fatza e descentrata , bara fatza nu are nici o reflexie , bara fatza e blurry , pragu cam are valuri adica nu e drept deloc , pragu trece fix peste usa soferuliu si arata aiurea , pragu nu are fix aceasi culoare ca si masina , eleronu nu se vede prin geam
P.S. lucreza si tu lucruri mai simple pt inceput ....... ;)

sm01tomi 29-06-08 19:56

1 Attachment(s)
update :lol:

AdY9005 29-06-08 20:06

apai nu ai reparat nimic din cate greseli ai....... :???:

Tudorache$ 30-06-08 00:03

2 Attachment(s)
un logan van

TFK 30-06-08 08:36

dami si mie donorul dela bumper

Tudorache$ 30-06-08 12:22

Quote:

Originally Posted by TFK (Post 1620596)
dami si mie donorul dela bumper

nu exista e brush

no limits design 30-06-08 13:26

se vede clar ca e brush......dar de ce e blury??....foloseste pent tool...o sa iti iese mult mai bine....bafta

All times are GMT +2. The time now is 08:59.

- Copyright 2026 4Tuning