![]() |
|
Re: Street Legal Racing - Redline v2
La multi ani purcelule (Equinoxule) ! :lol::lol::lol::lol::lol:
|
La multi ani b0$$$$$$$$$$$$ :lol: :lol: :lol:
|
4 Attachment(s)
revin cu un opel omega lotus astept pareri sfaturi orice
|
3 Attachment(s)
Bad Boy's ... Bad Boy's What You Gonna Do?.....When This Monster Come For You:))
inca ceva :La Multi Ani R.Equinox :D(scz k nu ti-am zs de ieri):oops: |
1 Attachment(s)
Ceva nou, marca R.Cainamisir
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
revin si eu cu cateva poze cu o honda... cad despre radu.. frate, noi am fost prieteni de mici, si.. ti-am zis-o in fata, ai uitat de unde ai plecat.. de unde ai invatat sa convertesti masini?(4tuning).. macar un pic de recunostinta... p.s.. scuze pt grafica:| am placa noua si incerc sa o setez bine...
|
Quote:
este adevarat ca de aici am invatat bazele cum ar fi sa setez grafica sau cum sa adaug mai multe piese si cel mai important stilul iar pt asta le sunt recunoscator lui equi, kryp, dary, crazzy si mai sunt multi dar nu ii suport pe cei care zic ca cer laude! |
n-am zis ca ai cere laude, da daca nu erau astia care te-au invatat bazele... te invata marius si cine ai mai zis.. si in plus.. de unde-i cunosti? nu tot de aici.. parerea mea e ca nu se face ce-ai facut.. adevarul e ca faci masini frumoase, nimic de zis.. da.. ce ai cu 4 tuning-u?
|
Quote:
|
4 Attachment(s)
ford rs 200
|
Quote:
|
ce sa faci frate daca este criza si foamete ciordesc si ei sa faca rost de o bucata de paine ma duc la lafu ca sigur le gasesc la ei :))
|
6 Attachment(s)
Sileighty Drift - Ebisu track
|
R.Cainamisir-urat din partea ta la faza cu slrr4tuningSUCKS....adica suntem prieteni si eu mai activez pe aici...si multi altii...e ca si cum ne-ai zice chiar noua ca suntem naspa;) nu uita suntem prieteni si te respect pt tot ce faci si ce ai facut...dar asa nu se face;)
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:36. |
|
- Copyright 2026 4Tuning