![]() |
Re: Diverse (topic de offtopic)
De ce Mihai? Care ar fi motivul? :rolleyes2
|
Motivul cred ca il stie toata lumea,in bulgaria se fura masini ca'n codru.
|
aici sunt cam de acord cu romica!!!
|
:lol::lol: nu pot sa cred... in fine! eu daca am masina finalizata, ma duc...
|
Quote:
|
U R crazy!!!!
mai bine o ardem la mare....whaever....sa vedem ce om face pana atunci...daca se merge....mergem....dar nu imi surade ideea |
Quote:
Bucuresti - Sofia 523km During the night we would have party - erotic show, flames and music a? cum o fi? :))) |
Quote:
Si in legatura cu furatu ... daca plecam in mijlocul zilei coloana stai calm ca nu se intampla nimic. In plus o sa fie full drumu ca e timpul concediilor si pleaca toata lumea. Oricum ... eu am dat link`ul sa va clatiti si voi ochii cum am facut`o si eu, sa vedeti ce inseamna cu adevarat show. Dar daca se stabileste sa fie o deplasare de genul fiti siguri ca nu o sa ratez. |
e.. uite de-asta il apreciez eu mai mult pe robynet decat pe daffy :)
|
Quote:
ma duc la bulgari ca sa ce?...la cum isi modifica aia masinile, e suficient sa trimitem o singura masina care are minimul de tuning si luam best nu stiu ce....vrei sa ajungi undeva? participa UNDEVA!!! pana si la evenimentele din tara se merita sa te duci decat in bulgaria.... Quote:
nu am nevoie de apricierea nimanui !;) |
la felul tau de-a fi si de-a vorbi.. mai degraba reusesti sa-ti castigi antipatii. Postul meu venea in gluma.. dar tu cu inteligentza nu te potzi lauda..
|
nu scris la semnatura fiecaruia "acest post a fost o glumitza" sau mai stiu io ce...oricum....vineri e cel mai ok sa vorbim de evenimentul de la capatanosi.....
o zi buna, daffy |
Vezi, cand ti-am zis ca inteligenta nu e atuul tau nr1 te-ai suparat... :-)
|
asa vedeti voi, dar pe mine chiar nu ma intereseaza ce ziceti de mine.....la daffy nu e panica cand zice cineva din club ceva...e panica cand zice cineva care nu are nicio treaba cu mine/noi!!!
Drag Race 3-4 iulie 2010 sau Transfagarasan Car Day ( cu toate ca e prea din scurt, dar cine stie) la Bimmerfest 2010 daca vreti sa ajungem, sa imi spuneti sa postez detalii!!! |
Quote:
Ala cu opelu nu s`a postat pentru ca nu avem deocamdata nicio masina de 402. Si vezi ca ala cu Transfagareasnu a fost samabata trecuta 12 IUNIE....... si cu toate astea niciunu din astea nu era eveniment de expo adica despre ce vorbeam noi aici. ( in afara de vreo 30m2 la opel drag race gen vitantis. |
da daffy ma intereseaza pe mine bimmerfest.
unde ai citit despre el?? mersi |
cu acel excel despre care am mai tot vorbit legat de masinile noastre si modificarile actuale/viitoare ce se mai aude?
|
si pe mine ma intereseaza bimmerfest, dar depinde cine il organizeaza...
|
Il asteptam (glumesc) pe domnul Daniel sa ni-l trimita...
|
Quote:
Quote:
|
pentru horia : https://forum.4tuning.ro/499-anunturi...nde-punto.html
|
Din cate stiu Horia merge pe stilul clean si masina este dusa deja la facut..
|
eh am zis si eu ca fac o fapta buna,poate poate il tenta ceva
|
E foarte bine venita fapta ta si chiar utila.
|
Mersi, Babone, stiam bara si pragurile, le vinde de ~ jumatate de an, dar nu se potriveste cu ceea ce caut eu (one-off) :)
|
7 Attachment(s)
sper sa nu deranjez :p postez si yo cateva poze cu noua masina :twisted::twisted:
sa vedem care o mai stie cum arata inainte :D |
S-o stapanesti sanatos! Daca nu postai ultima ne-ar fi fost imposibil (desi eu deja auzisem)
|
multumesc...n`am gasit o poza veche cu ea sa fac "inainte si dupa" :D
|
Cateva detalii se poate? ce motor are acum?
|
pai
motoru e 2.0 refacut complet jante pe 17" vopsea gry carbon bara spate mtech 2 modifikta un pic eleronu cu stiu de ce e cozorocu de luneta a fost desfacuta toata facuta tinichigeria la ea antifonata toata bara fatza de seidl(urmeaza sambata plasele la ea,proiectoarele si semnalele) xenon scaunu ala de la sparco cu centuri in 4 puncte bancheta cu cotiera si tetiere schimbata mocheta si bordu grile noi cred ca ar mai fi multe de zis la ea fatza de cum arata inainte :lol: |
Se poate considera renascut... :)
|
si 2.0 va ramane?
|
wtf ? :shock::shock::shock: ba nu imi vine sa cred :)) ce`i cu tine :))))) foarte bine arata. Sa`l stapanesti sanatos.
|
2 Attachment(s)
......
|
Interesant, asteptam sa o vedem live. mai ales ca ai o motorizare interesanta. :rolleyes2
|
motorizare demna de neste curse cu logan :)
momentan o tzin 2.0 dar sa vedem cat de repede ma plictiseste... nici eu nu credeam k o sa iasa asha desi am vazut masina de cand sa apukt de ea... |
ca sa citez din clasici in viatza "ne vedem pe strazi frate" :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
|
Asta nu e urs-ul care l-a avut jhonny ? ala roz sau ce culoare avea ..
|
:) Ba da...
|
deci WOW
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:00. |
- Copyright 2026 4Tuning