![]() |
Re: Constanta - Accidente
2 persoane au fost transportate la spital ... una cu o ambulanta a serviciului judetean de ambulanta ... alta cu ambulanta SMURD ... daca nu ma insel ambele din peugeot ... asteptam sa revina cineva cu poze ... eu nu am putut sa fac fiind putin in graba ...
|
io am inteles ca cea din 307 de la volan vorbea cu un politist si am vazut si o fata care statea langa masina vorbea la telefon si umbla prin masina...iar din auzite ca cica nu ar fi patit nimic...acum numa ea si cunoscuti stiu ... dar poate ma insel ca pana la urma toti ne dam cu presupusu....
|
9 Attachment(s)
Quote:
|
cert e ca au plecat 2 ambulante ... din care intr`una era sigur o fata ... acuma eu stiu care de pe unde ... asteptam sa vedem ca era si televiziunea pe acolo ... ca o sa infloreasca si ei povestea cum fac de obicei ...asta e partea a 2`a :D
|
Quote:
|
parca era 206 nu 307
|
ideea e sa fii scapat teafara...dar daca era la spital...cn stie ce o fii patit..oricum nu mai conteaza cine era si cine nu era ..problema e ca sa ajuns si cu spital dar la cum arata masinile era inevitabil....
|
Am vb cu cineva si mi-a zis ca la TV au zis ca e OK.
|
desi nu sunt foarte clare pozele<multumim sofro:D> ca ai apucat sa le faci,cel putin peugeot-ul pare dauna totala.se vad cel putin airbag-urile frontale sarite,stalpi dreapta si cine stie inca cate daune.sa dea dumnezeu ca fata sau fetele din peugeot sa scape cu bine cat si cei din bmw.fierul se repara dar viata nu o acopera casco.numai bine
|
Persoanele sunt ok, Peugeotu era 207.
|
Apropo de femeile la volan. In ultimile 3 zile era sa ma prapadesc de 2 ori foarte urat ... Cauza!? Femeia la volan.
Prima: sensu giratoriu de la casa de cultura .... veneam de pe baba novac sa o iau spre centru. Ma incadrez pe exterior in sens si o fufa trece glont pe langa mine cu un Tico. Noroc ca m`am uitat si am franat. Ramasese loc cat sa treaca un Tico. Femeia evident .. era blocata pe mersu inainte. Nici macar sa intoarca putin capu. A 2-a: mergeam pe Poporului spre Lapusneanu cu vreo 50-60 la ora si iese una bucata femeie cu instincte de WRC de pe o staduta din stanga mea ca sa faca dreapta.. Iese cam cu 30 la ora fara sa se asigure si mai intra si cu juma de masina pe banda mea. Frana, tras putin dreapta si evitata la limita. |
aseara m-a suant si pe mine blonda sa ma intrebe daca stiu ceva de accident dar inca nu aflasem ...
undeva inspre ovidiu a mai fost un accident urat .. veneau o ambulanta de la SAJ si SMURD una dupa alta in mare graba ... cam nasoala treaba cu accidentele pe tomis .. daca au inceput ... sunt o gramada de incepatori .. si vor mai aparea o gramada la vara .. asa ca .. feriti-va pielea si ca o informatie asa de ultima ora .. vorbeam cu cosmin JTD-u .. are masina praf si el .. :(( |
Quote:
|
el este ok ... masina si un magar nu sunt ok ... :) intelegi ce vreau sa zic ... :) bine ca a fost doar atat ... fierul e fier si se repara oricum ar fi el .. .daca nu se repara .... atunci exista centre ce colectare de fier vechi sau ... mai bun ... REMAT .. .ca iti mai iei si bani de acolo :)) :)):))
|
Quote:
|
cu parere de rau va anunt baieti ca 206 nu are geam triunghiular la usa fata...singurul care are este 307
|
Quote:
Omu uraste magarii .... la propiu !!! "Casco sa traieste" ca magari "este" destui ... |
1.7 CDTI 101 HP + 1 DP (Donkey Power) ... eu stiam cam de o saptamana de JTD ... nasol ... sa fi fost ceata ? ca atunci se aplica regula "Ca magaru` in ceata" ...
|
tot 307 il vasuzem si eu .. da ce mai conteaza acum...sorry pentru JTD...
|
4 Attachment(s)
Era 207. CT-27-KYK
|
Pacat de E63...
|
Chiar că MARE păcat. Distrugi bunătate de nemţească fiindcă... In fine, nu vreau să mai zic nimic să-i iau apărarea...că iar sare lumea cu gura pe mine...
|
era PEUGEOT si gata .. hai ca ma scoateti din sarite .. ajunge :)
|
pana la urma nu s-a soldat cu pagube omenesti si asta este cel mai important.;)
|
mi`a soptit o pasarica ceva interesant ... si pasarica are legatura directa cu faptasul (un fel de cumnati...) ... s-ar spune ca acul BMW`ului s`a blocat la 130 km/h in momentul impactului (ceea ce mie unul mi`e greu sa cred ... s-ar fi facut bucatele bucatele)
|
acul nu ramana intotdeauna blocat la viteza corecta , asta daca ramane blocat. poate sa sara
|
Se zice ca bmw-ul ala a mai fost implicat intr-un accident asemanator nu cu mult timp in urma. Unii ziceau ca masina e bantuita, altii ca soferul e "...."
In seara asta pe Tomis am vazut un bmw pleznit in fata in zona "cafe do brasil". Se zice ca de fapt erau 2 bmw-uri. Are cineva poze cu ambele masini? |
si eu sunt de acord cu soferul e "...." Nu il cunosc personal ... dar din auzite raman la ipoteza asta ...
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Fiarele se fac. Scuze, dar nu stiam detalii ... doar ce am auzit pe la colturi (abia intrasem in CT cind am vazut platforma ca ridica bmw-ul). Daca ar fi dupa mine as desfinta taximetristii sau le-as da lectii de etica si amenzi la maxim pina se conformeaza si ei. Nu zic ca sint toti la fel ... dar nu am intilnit inca un taximetrist care sa ridice o mina in semn de scuze ca a facut o manevra ce a deranjat pe altii. Si octavia aia pe tomis intre capitol si spital ce a vrut sa faca ? |
daca s`ar putea ... eu unul as face drumuri paralele cu cele existente doar pt taximetristi... sa fie ei in legea lor ... sa ajunga ei insisi sa spuna "mama ce boala am pe taximetristi" ... auzisem eu ceva mai demult ... cum ca (virgula) constanta este orasul cu cel mai mare numar de taximetristi raportat la locuitori ... oricum ... asta e alta poveste ...
|
stie cineva de accidentul de la cumpana.un bmw "pisicuta" la intrare in localitate a daramat un stalp si un gard.s-a folosit descarcerarea, arata urat de tot.
|
3 Attachment(s)
Quote:
Mai multe detalii aici http://stirileprotv.ro/stiri/evenime...irculatie.html |
stie cineva ceva de accidentu din seara asta de pe tomis zona dovi ??
|
Accident in seara aceasta pe Lapusneanu la sensul giratoriu de la CITY PARK MALL , mergeam regulamentar pe bulevard dinspre Dobrogea spre Tomis 3 la sensul giratoriu vad ca vine o masina cu avarii + faza lunga f tare , eu fiind pe banda 1 spre bordura , a intrat cu viteza aprox 130-140 km/h loganul de la TOTAL SECURITY am tras de volan dreapta am intrat in bordura ca sa-i fac loc sa intre in sensul ala in care abea incap 2 masini , si el a derapat ( ningea usor , mazga pe jos ) a ajuns pe contrasens cu lateralul si o solentza care venea din sens opus l-a luat din plin pe cel cu Loganul de paza pe partea pasagerului.
Loganul cu rotile in sus , solentza pe o parte , ambii soferi raniti destul de nasol sange la cap , soferul loganului de paza un baiat de aprox 22 de ani l-am scos din masina era constient mergea in genunchi dar nu mai stia de el , iar solentza l-a scos descarcerarea... Ca deobicei astia de la paza si protectie se cred politisti in misiune si acest baiat nici nu era de munca , era imbracat in treining tocmai ce isi lasase prietena acasa... fara cuvinte , idioti , bine macar ca nu a murit nimeni. |
yze a ta are ceva? k am inteles ca ai intrat cu ea in bordura
|
am primit si eu telefon ... legat de accident .. care erati acolo postati si voi poze ... ca am auzit ca a fost destul de urat
|
Eu nu am decat janta putin lovita , in rest nimic , mai degraba zgariata
|
6 Attachment(s)
Eu am ajuns imediat dupa ce sa produs,
vorbeam cu YZF`u la telefon exact cand sa intamplat.... cateva poze |
| All times are GMT +2. The time now is 01:48. |
- Copyright 2026 4Tuning