Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Daewoo tuning (https://forum.4tuning.ro/140-daewoo-tuning.html)
-   -   Club CIELO (https://forum.4tuning.ro/140-daewoo-tuning/59643-club-cielo.html)

Man3l3 08-02-09 20:07

Re: Club CIELO

lol CBD tu faci anuntul tu nu vi halal om
bafta intalnirea a avut loc si baieti te-au asteptat si te-au sunat dar te faci ca nu auzi tel
bafta

P.G.F 08-02-09 20:12

aiurea frate ne pui pe drumuri si u nu vii cred data care vine nu mai vine nimeni

B-64-KTL 08-02-09 20:25

Azi au fost mari probleme cu telefoanele...nu au mers deloc.
PGF stii cumva cam cand ar putea sa ma ajute ,,PIT" cu punerea semnalizarilor cum trebuie?

PetricaCBD 08-02-09 20:27

Quote:

Originally Posted by P.G.F (Post 2049140)
aiurea frate ne pui pe drumuri si u nu vii cred data care vine nu mai vine nimeni

te-am pus eu pe drumuri frate???.....te-a obligat cineva sa te duci acolo????....daca raspundea-ti si voi la mesajele de dimineata veneam.....dar cum va stiu de neseriosi....am intrebat....nu a-ti raspuns....ce rost avea sa ma duc degeaba pana la polivalenta......oricum am avut niste probleme cu alternatoru la masina....m-am grabit sa-l fac...dar degeaba k s-a inghesuit nimeni sa raspunda

PetricaCBD 08-02-09 20:30

Quote:

Originally Posted by Man3l3 (Post 2049127)
lol CBD tu faci anuntul tu nu vi halal om
bafta intalnirea a avut loc si baieti te-au asteptat si te-au sunat dar te faci ca nu auzi tel
bafta

era mult mai usor daca unul dintre cei care a fost la intalnirea de azi posta un raspuns la mesajele de dimineata.....singuru telefon a fost de la KORBu la ora 14:33.....eu eram pe la masina si telefonu bineinteles era in masina....nu l-am auzit ca eram cu muzica data drumu......data viitoare mai anuntati si voi

PetricaCBD 08-02-09 20:33

Quote:

Originally Posted by PetricaCBD (Post 2049177)
te-am pus eu pe drumuri frate???.....te-a obligat cineva sa te duci acolo????....daca raspundea-ti si voi la mesajele de dimineata veneam.....dar cum va stiu de neseriosi....am intrebat....nu a-ti raspuns....ce rost avea sa ma duc degeaba pana la polivalenta......oricum am avut niste probleme cu alternatoru la masina....m-am grabit sa-l fac...dar degeaba k s-a inghesuit nimeni sa raspunda

asta e....cine vroia sa dea de mine stie unde stau(manele,korbu,ktlu)

pana la urma eu ma vad zilnic cu cate un membru....ieri a fost Huge pe la mine....cu Cristisutiu ma vad de 15 ori pe zi.....iar cu KTLu ma vad maine....deci nu duc lipsa de intalniri

Quote:

Originally Posted by B-64-KTL (Post 2049173)
Azi au fost mari probleme cu telefoanele...nu au mers deloc.
PGF stii cumva cam cand ar putea sa ma ajute ,,PIT" cu punerea semnalizarilor cum trebuie?

KTLule ne vedem maine sa iti dau alea....

FOLOSESTE FUNCTIA EDIT

B-64-KTL 08-02-09 20:35

Dap....asa ramane, ne auzim la telefon si daca esti la munca trec in drum sa le iau.

PetricaCBD 08-02-09 20:36

Quote:

Originally Posted by B-64-KTL (Post 2049198)
Dap....asa ramane, ne auzim la telefon si daca esti la munca trec in drum sa le iau.

bine man....te asteapta la mine in portbagaj :D

P.G.F 08-02-09 20:38

nu iti pot spune nimik nu stiu o sa intreb si iti spun

Man3l3 09-02-09 01:38

CBD puteai sa intrebi de sambata eu nu ma-m uitat pe forum duminika ma-m uitat sambata si era ok + ca nu aveam nr si la-m sunat pe korb sa te sune sa te intrebe daca mai vi si a zis ca nu raspunzi:)
:lol:
ne auzim la intalnirea urmatoare

PetricaCBD 09-02-09 22:57

Quote:

Originally Posted by Man3l3 (Post 2049967)
CBD puteai sa intrebi de sambata eu nu ma-m uitat pe forum duminika ma-m uitat sambata si era ok + ca nu aveam nr si la-m sunat pe korb sa te sune sa te intrebe daca mai vi si a zis ca nu raspunzi:)
:lol:
ne auzim la intalnirea urmatoare

bine boss....las k ne vedem next time

vipertro 22-02-09 01:59

cum ma bag in club sau cine trebuie sa ma primeasca.

D o n n 22-02-09 08:23

bine ai venit...iti prezinti masina....si apoi cred ca e ok

zb3ngyu 02-03-09 21:33

Salutare baieti , ma bag si eu in club daca mai e loc , o sa caut ceva poze si cu masinuta ;) https://photos2.hi5.com/0033/077/557/4bZj.q077557-02.jpg

e totul home made , revin in curand cu detalii ;)

iviTe 03-03-09 08:58

Salut si bine ai venit printre noi ... :) dar vad eu bine sau chiar ai pus boxe de casa in porbagaj .. :D ??

PetricaCBD 03-03-09 18:19

Quote:

Originally Posted by zb3ngyu (Post 2113724)
Salutare baieti , ma bag si eu in club daca mai e loc , o sa caut ceva poze si cu masinuta ;) https://photos2.hi5.com/0033/077/557/4bZj.q077557-02.jpg

e totul home made , revin in curand cu detalii ;)

bine ai venit in club...daca mai exista acest club....vad ca lumea il cam neglijeaza....

laurentiu NT 03-03-09 18:58

3 Attachment(s)
Salut la toata lumea.Sunt interesat de ceva timp de acest forum si hai sa imi prezint si eu masina:am un Cielo hatchback din 1997, ce sa mai spun despre el , in afara ca i-am pus becuri cu led in pozitii si bagheta led in locul proiectoarelor ,restul este stock.Am ceva poze dar sunt mai vechi,in toamna l-am vopsit si i-au disparut bandourile laterale.:D

PetricaCBD 03-03-09 19:01

Quote:

Originally Posted by laurentiu NT (Post 2116130)
Salut la toata lumea*****iu de ceva timp pe acest forum si hai sa imi prezint si eu masina:am un Cielo hatchback din 1997, ce sa mai spun despre el , in afara ca i-am pus becuri cu led in pozitii si bagheta led in locul proiectoarelor ,restul este stock.Am ceva poze dar sunt mai vechi,in toamna l-am vopsit si i-au disparut bandourile laterale.

bun venit in clubul cielourilor rosii :P

B-64-KTL 03-03-09 19:05

PTK-ule, in maxim 2 saptamani voi incepe sa fiu prezent iar la intalniri (fie ele si doar in 2). Am vazut ceva frumos la avatar la tine pe mess, nu dai si tu mai multe detalii?

PS:Azi vazut PGF si salutat prin claxon!

P.G.F 03-03-09 21:56

dar nu va mai intalniti duminica?????ca nu am mai vazu nimik vorbind de intalnirii

Snapy_xxl 03-03-09 22:01

O sa inceapa si intalnirile cat de curand. Este programata una regionala (Braila-Galati-Ialomita) in jurul Pastelui. Se anunta vreo 8 masini daca totul este Ok. Daca este cineva dispus sa vina, il asteptam cu cea mai mare placere.

zb3ngyu 04-03-09 11:42

Quote:

Originally Posted by iviTe (Post 2114583)
Salut si bine ai venit printre noi ... :) dar vad eu bine sau chiar ai pus boxe de casa in porbagaj .. :D ??

:)) seamana ? nu sunt boxe de casa , sunt totally de masina ;) facute carcasele de mine , initial au avut alt scop , stateau altundeva prin vechea masina , subu l-am procurat apoi si am facut constructia din imagine .

Am uitat sa va povestesc de masina mea , e din 2006 micul motor de 1.5 cu o axa , filtru sport conic (care suna tare frumos si inca nu am avut probleme , il am de ceva luni bune si e mult praf pe unde stau dar nu comenteaza ) geamuri ionizate spate , si ceva boxulete prin masina , vre-o 6 la numar :) cam atat , restul e stock , si chestiunile alea in portbagaj .

PetricaCBD 04-03-09 17:53

Quote:

Originally Posted by B-64-KTL (Post 2116152)
PTK-ule, in maxim 2 saptamani voi incepe sa fiu prezent iar la intalniri (fie ele si doar in 2). Am vazut ceva frumos la avatar la tine pe mess, nu dai si tu mai multe detalii?

PS:Azi vazut PGF si salutat prin claxon!

vorbim......daca se fac....poate ajung si eu si huge....deci o sa fim sigur 3.....

B 50 FXF 05-03-09 21:01

5 Attachment(s)
Salutare tuturor!! Sper sa ma primiti si pe mine in clubul vostru impreuna cu masinuta mea de care sunt tare mandru!! Este un cielo din 2006 E3 care luna asta tocmai iese din garantie si care are 10000km!!

cieloclub 06-03-09 19:42

Pentru toti care vedeti mesajul acesta, sunt Marius de pe CieloClub.... nu am voie sa spun, clubul nostru va reveni in maxim doua zile, sunt probleme cu serverul a cam disparut dar avem back-upuri. Ne revedem acolo. Multumesc pentru intelegere.

B 50 FXF 06-03-09 20:05

Multumim pentru mesaj chiar ma intrebam ce s-a intamplat!!

nt98adu 06-03-09 20:26

Quote:

Originally Posted by cieloclub (Post 2125093)
Pentru toti care vedeti mesajul acesta, sunt Marius de pe CieloClub.... nu am voie sa spun, clubul nostru va reveni in maxim doua zile, sunt probleme cu serverul a cam disparut dar avem back-upuri. Ne revedem acolo. Multumesc pentru intelegere.

Eu ti-am mai spus ca daca este nevoie, sponsorizez sa mearga treaba....;)

johnsonxxl 06-03-09 22:44

salut la toti...daca are cineva de vanzare limbi/ace indicatoare de cielo....un p.m...multam...

RD-Woo 07-03-09 07:05

Quote:

Originally Posted by nt98adu
Eu ti-am mai spus ca daca este nevoie, sponsorizez sa mearga treaba....

Nu este nevoie de sponsorizari, s-a mai discutat treaba asta...
in alta ordine de idei, datorita back-up-urilor la baza de date recent facute nu se va pierde nimic de pe forum... lucram intens la repunerea site-ului..

Quote:

Originally Posted by johnsonxxl
...daca are cineva de vanzare limbi/ace indicatoare de cielo....un P.M...

Ai PM!

cieloclub 07-03-09 08:45

Astazi se va repune in functiune site-ul. Multumim

RD-Woo 07-03-09 10:14

Quote:

Originally Posted by cieloclub
Astazi se va repune in functiune site-ul.:peace:

:drunk:Gata, s-a repus in functiune!! :caffine:

PetricaCBD 08-03-09 16:35

Quote:

Originally Posted by P.G.F (Post 2116761)
dar nu va mai intalniti duminica?????ca nu am mai vazu nimik vorbind de intalnirii

te-am vazut joi sau vineri....pe langa real vitan.....eram cu un logan break argintiu....te-am claxonat...m-ai salutat....dar cred ca nu m-ai recunoscut....;)

Quote:

Originally Posted by B 50 FXF (Post 2125161)
Multumim pentru mesaj chiar ma intrebam ce s-a intamplat!!

frumusica masina ta....te-am vazut acum vreo saptamana....ai venit la mine la munca si ai intrebat unde gasesti sediu (celor de pe Matei Spiridon cu boxe si alte alea...) ......si te-am indrumat.....;)mi se parea mie ca stiu de undeva masina.....

P.G.F 08-03-09 17:46

ba da, te-am recunoscut dupaia

moga1688 08-03-09 20:49

7 Attachment(s)
Salutare as dori sa fac parte si eu din club, asta e masina ce o detin, sper sa va placa:D

B 50 FXF 08-03-09 22:13

Petrica tu lucrezi la magazinul ala rosu nu?? Cel care te-a intrebat era tata!!
Iti multumesc pentru indrumare, am gasit pana la urma!!

crazy D 08-03-09 22:16

sall baietii!!!! vreau si io sa intru in cercul vostru! am un cielo "97!!!:D

PetricaCBD 09-03-09 17:43

Quote:

Originally Posted by B 50 FXF (Post 2130271)
Petrica tu lucrezi la magazinul ala rosu nu?? Cel care te-a intrebat era tata!!
Iti multumesc pentru indrumare, am gasit pana la urma!!

dap acolo...;)

Quote:

Originally Posted by crazy D (Post 2130279)
sall baietii!!!! vreau si io sa intru in cercul vostru! am un cielo "97!!!:D

bine ai venit!!!!

Quote:

Originally Posted by moga1688 (Post 2130018)
Salutare as dori sa fac parte si eu din club, asta e masina ce o detin, sper sa va placa:D

bine ai venit ;)

ing3r 10-03-09 04:24

RD-Woo da-mi si mie un pm pt acele indicatoare de Cielo PLS!

RD-Woo 10-03-09 06:59

Nu le mai am... le-am trimis deja.. sorry.. :(

johnsonxxl 10-03-09 11:41

frumos cielo moga..plasa din fata tu ti-ai pus-o?

All times are GMT +2. The time now is 15:12.

- Copyright 2026 4Tuning