![]() |
Re: Club CIELO
lol CBD tu faci anuntul tu nu vi halal om
bafta intalnirea a avut loc si baieti te-au asteptat si te-au sunat dar te faci ca nu auzi tel bafta |
aiurea frate ne pui pe drumuri si u nu vii cred data care vine nu mai vine nimeni
|
Azi au fost mari probleme cu telefoanele...nu au mers deloc.
PGF stii cumva cam cand ar putea sa ma ajute ,,PIT" cu punerea semnalizarilor cum trebuie? |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
pana la urma eu ma vad zilnic cu cate un membru....ieri a fost Huge pe la mine....cu Cristisutiu ma vad de 15 ori pe zi.....iar cu KTLu ma vad maine....deci nu duc lipsa de intalniri Quote:
FOLOSESTE FUNCTIA EDIT |
Dap....asa ramane, ne auzim la telefon si daca esti la munca trec in drum sa le iau.
|
Quote:
|
nu iti pot spune nimik nu stiu o sa intreb si iti spun
|
CBD puteai sa intrebi de sambata eu nu ma-m uitat pe forum duminika ma-m uitat sambata si era ok + ca nu aveam nr si la-m sunat pe korb sa te sune sa te intrebe daca mai vi si a zis ca nu raspunzi:)
:lol: ne auzim la intalnirea urmatoare |
Quote:
|
cum ma bag in club sau cine trebuie sa ma primeasca.
|
bine ai venit...iti prezinti masina....si apoi cred ca e ok
|
Salutare baieti , ma bag si eu in club daca mai e loc , o sa caut ceva poze si cu masinuta ;) https://photos2.hi5.com/0033/077/557/4bZj.q077557-02.jpg
e totul home made , revin in curand cu detalii ;) |
Salut si bine ai venit printre noi ... :) dar vad eu bine sau chiar ai pus boxe de casa in porbagaj .. :D ??
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
Salut la toata lumea.Sunt interesat de ceva timp de acest forum si hai sa imi prezint si eu masina:am un Cielo hatchback din 1997, ce sa mai spun despre el , in afara ca i-am pus becuri cu led in pozitii si bagheta led in locul proiectoarelor ,restul este stock.Am ceva poze dar sunt mai vechi,in toamna l-am vopsit si i-au disparut bandourile laterale.:D
|
Quote:
|
PTK-ule, in maxim 2 saptamani voi incepe sa fiu prezent iar la intalniri (fie ele si doar in 2). Am vazut ceva frumos la avatar la tine pe mess, nu dai si tu mai multe detalii?
PS:Azi vazut PGF si salutat prin claxon! |
dar nu va mai intalniti duminica?????ca nu am mai vazu nimik vorbind de intalnirii
|
O sa inceapa si intalnirile cat de curand. Este programata una regionala (Braila-Galati-Ialomita) in jurul Pastelui. Se anunta vreo 8 masini daca totul este Ok. Daca este cineva dispus sa vina, il asteptam cu cea mai mare placere.
|
Quote:
Am uitat sa va povestesc de masina mea , e din 2006 micul motor de 1.5 cu o axa , filtru sport conic (care suna tare frumos si inca nu am avut probleme , il am de ceva luni bune si e mult praf pe unde stau dar nu comenteaza ) geamuri ionizate spate , si ceva boxulete prin masina , vre-o 6 la numar :) cam atat , restul e stock , si chestiunile alea in portbagaj . |
Quote:
|
5 Attachment(s)
Salutare tuturor!! Sper sa ma primiti si pe mine in clubul vostru impreuna cu masinuta mea de care sunt tare mandru!! Este un cielo din 2006 E3 care luna asta tocmai iese din garantie si care are 10000km!!
|
Pentru toti care vedeti mesajul acesta, sunt Marius de pe CieloClub.... nu am voie sa spun, clubul nostru va reveni in maxim doua zile, sunt probleme cu serverul a cam disparut dar avem back-upuri. Ne revedem acolo. Multumesc pentru intelegere.
|
Multumim pentru mesaj chiar ma intrebam ce s-a intamplat!!
|
Quote:
Eu ti-am mai spus ca daca este nevoie, sponsorizez sa mearga treaba....;) |
salut la toti...daca are cineva de vanzare limbi/ace indicatoare de cielo....un p.m...multam...
|
Quote:
in alta ordine de idei, datorita back-up-urilor la baza de date recent facute nu se va pierde nimic de pe forum... lucram intens la repunerea site-ului.. Quote:
|
Astazi se va repune in functiune site-ul. Multumim
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
|
ba da, te-am recunoscut dupaia
|
7 Attachment(s)
Salutare as dori sa fac parte si eu din club, asta e masina ce o detin, sper sa va placa:D
|
Petrica tu lucrezi la magazinul ala rosu nu?? Cel care te-a intrebat era tata!!
Iti multumesc pentru indrumare, am gasit pana la urma!! |
sall baietii!!!! vreau si io sa intru in cercul vostru! am un cielo "97!!!:D
|
Quote:
Quote:
Quote:
|
RD-Woo da-mi si mie un pm pt acele indicatoare de Cielo PLS!
|
Nu le mai am... le-am trimis deja.. sorry.. :(
|
frumos cielo moga..plasa din fata tu ti-ai pus-o?
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:12. |
- Copyright 2026 4Tuning