![]() |
Re: Masini tari vazute la noi !!!
Quote:
|
Frumos rau RS6-le...dar A8 este o bijuterie:D
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
de curand vazut prin buzau...
alpina b3 3.3 (e46) in curand poate il prind in poze... :D |
masina era superba ... la interior nu mi s-a parut nimic ieshit din comun ...
|
Quote:
|
Mai, dar la Fia GT nu ati vazut ceva masini mai speciale prin parcari? Nu ma refer la cele din concurs...stiu ca data trecuta era Porsche, Aston , Ferrari prin cei veniti sa vada spectacolul...acum?
|
1 Attachment(s)
prima pe care o vad...nu e o masina tare..da e rara momentan
206 sedan...sau 206 "cu fund" |
Quote:
|
si mai spuneau de logan unii ! loganu e mult prea frumos :)))
|
langa blocu meu sunt vreo 5 ....206 sedan ;)rara nu e ;)
|
eu unu nu am mai vazut dar mi se pare faina
|
mai bine un 206 decat un logan ;) modelul asta trebuia sa intre pe piata din 2006, dar a tot fost amanat, si e facut special pentru a rivaliza Logan, Albea , Clio....
|
vazusem si eu unu, dar nu ma credea nimeni:lol: oricum, mi se pare mai misto ca clio si logan, albeea nici nu se mai pune, aia e hidosenie:lol: de fapt, cam toate din segmentul asta sunt, dar asta parca e cea mai reusita dintre ele
|
3 Attachment(s)
>>>>>>>>>>>>>>>>>>
|
una bucata Acura RS-X pe str din cr...fara poze deocamdata...
|
6 Attachment(s)
nu stiu daca a mai postat cineva poze cu masina asta...
|
Misto f430-ul asta, nu l-am mai vazut pana acum. In ce zona ai facut pozele?
|
f430-ul asta e d mult.. doar k si-a schimbat numerele... avea nr de leasing pana acum 1-2 luni
|
Quote:
|
Superb F430-ul!!! Si in fata ii putea pune numar drept...arata si mai bine si are loc, chiar, la noi e obligatoriu sa ai numere si in fata? :">
Offtopic: in legatura cu 206 sedan din pagina anterioara, am aflat ca e mai ieftin ca un logan, asa ca abea astept sa sparga gura targului la vanzari, ca m-am saturat de cutiutzele astea made by renault... |
Quote:
Iar 206 sedan, eu zic ca arata bine pentru o masina din resturi , adica designul usilor au ramas lafel, stopurile , bara spate la fel sunt tot de pe varianta originala, dar per total eu zic ca merita mai mult ca si loganul. |
peugeot 206 sedan e la fel de urat ca si skoda fabia sedan...sa fim seriosi cu peugeot 206 sedan...
benzina :)) ca tot se zicea pe aici ca e mai ieftin ca loganu ;) Denumire versiune Fără TVA // Cu TVA Peugeot 206 Sedan 1.4 E 75 CP 8628 // € 10267 € Peugeot 206 Sedan Plus 1.4 E 75 CP 9441 // € 11234 € Dotări standard Peugeot 206 Sedan - Bancheta spate rabatabila 1/3-2/3, sezut 1/1 - Caroserie galvanizata - Inchidere centralizata cu telecomanda - Parasolare cu oglinda de curtoazie - Reglaj electric inaltime faruri - Roata rezerva dimensiune normala cu janta din otel - Scaun sofer reglabil pe inaltime - Semnal sonor pentru faruri uitate aprinse - Servodirectie - Volan cu 3 brate reglabil pe inaltime si adancime - Aer conditionat manual - Radio CD cu comanda pe coloana volan - A treia lampa STOP - Airbag frontal pentru sofer + pasager cu posibilitatea decuplarii airbag-ului pasager - Proiectoare ceata - Servofrana - Sistem ISOFIX pentru scaune copii - Trusa medicala, Triunghi Reflectorizant si stingator - Bandouri protectie laterala - Bare in culoarea caroseriei - Lampi semnalizare laterale - Tetiere fata reglabile in inaltime hai frate ca rea treaba...se merita mai mult un logan 1.6 16 v;) |
compari cea mai bine vanduta masina frantuzeasca cu o stare de spirit? (sa nu ii spun altfel, ca imi place pe forum)
Crede-ma ca m-am saturat de cat de ridicat in slavi este loganul, cu ochii inchisi as luat Peugeotul, si peste clio, albea sau fabia ;) |
mie unu mi se pare mai tare chevrolet aveo...e mult mai frumos decat toate mentionate de tine ...e rotunjit asa are linii frumoase e ok masina....
|
nu totul sta in design :)
P.S Has got acquainted with the girl, http://cyberblady.com, how it to you? Only it is fair! |
Quote:
aproape in fiecare zi il vad cand ma intorc de la liceu...cand e vreme urata vine cu CL 600....iar cand e frumos vine cu F430:rolleyes2 |
maine va bag in boale cu ce o sa va arat :)
|
Quote:
|
peugeot 206 se fabrica doar pentru Asia dar observ k au incercat si`n Europa :Dam vaz si eu unul gri:D,iar cu numaru am un tovaras care pe fata nu a tinut niciodata nr.(alfa rome GT)dar cu putina mita merge:PP;)
|
Quote:
astept |
7 Attachment(s)
SLR, ar mai trebui putin curatat :))
|
10 Attachment(s)
850 csi, 645i, 745i
|