Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   CAR STYLING (https://forum.4tuning.ro/83-car-styling.html)
-   -   Kitsch tuning sau modificări care ne zgārie retina (https://forum.4tuning.ro/83-car-styling/5696-kitsch-tuning-modificari-zgarie-retina.html)

Snapy_xxl 19-02-08 18:36

Re: Kitch Tuning .... part 2

Futurist bodykitul :D Nu prea as vota pt kitch...

26WRC 19-02-08 18:40

Quote:

Originally Posted by ERY (Post 1369415)
CEeeeeeeeeeeeeeeeeeeee?? Asta kitch?? c'mon...:)

oglinzi ...jante....cromu' de pe grila.....
poate nu'i kitch ...dar nici frumoasa nu'i... seamana cu tuningul facut de arabi...

ESPinoza 19-02-08 18:42

asta nu`i kitul de la asma? mie imi place

Snapy_xxl 19-02-08 18:42

Cromul e gangsta ;)

B-11-AYG 19-02-08 18:45

ce e cel mai frumos la masina asta cred ce e motoru...e urata rau mai ales botu:rolleyes2

bluey 19-02-08 18:52

Nu stiu cat de kitch e (desi barele alea cromate de pe grila seamana enorm cu unele pe care le-am vazut eu undeva la m) dar urata cu crengi e din punctul meu de vedere.
Oricum de admirat curajul sa modifici o masina care nu se preteaza la acest gen de tuning.
Are careva vreun Maybach sau vreun Rolls de modificat???

Bogdan_ozzy 19-02-08 18:58

Aia nu e nici Kitch .. ,dar nici tuning.. nu e prea stralucita:)

22VIN 19-02-08 19:42

1 Attachment(s)
s-ul nu e kitch... totusi nu e cu abtibilde colorate sau lucruri proaste home made sau cine stie ce. e pur si simplu prost gust.
acum faceti cunostinta cu gogu. gogu are un golf5 si ii place sa vada toata lumea asta...

BH 07 MDF 19-02-08 20:01

Eu zic ca e mai degraba un tuning futurist.Nu e kitch.

Apropo,masina asta a aparut in videoclip la Smiley&Uzzi.

B 46 KTO 19-02-08 20:10

ce masina a aparut in videoclip ? golf-ul 5 ?

ERY 19-02-08 20:26

S clasul...mie imi place masina la maxim....dar stii cum e...nu poti sa te ... in gustul omului.

Bogdan YBR 19-02-08 20:39

12 Attachment(s)
se referea la mercdesul ala.
mertul ala de care zice 206wrc ca e kitch are un kit exterior asma de numai vreo 4-5000 euro.
de crom nu ma pronunt dar pe alb da tare bine dar trebuia sa se limiteze la bandouri fara sa puna si jante crom.
acum am si yo niste poze culese in ultimul timp. de multe ori ma injura lumea ca opream masina sa fac poze la ce vedeam :)
scuzati calitatea dar sunt facute cu telefonul

26WRC 19-02-08 20:41

Quote:

Originally Posted by BH 07 MDF (Post 1369638)
Eu zic ca e mai degraba un tuning futurist.Nu e kitch.

Apropo,masina asta a aparut in videoclip la Smiley&Uzzi.

da :)) ea ii masina parcata pe dos:)):))

SHOGUN-A8 19-02-08 20:56

Quote:

Originally Posted by B-10-YBR (Post 1369758)
se referea la mercdesul ala.
mertul ala de care zice 206wrc ca e kitch are un kit exterior asma de numai vreo 4-5000 euro.
de crom nu ma pronunt dar pe alb da tare bine dar trebuia sa se limiteze la bandouri fara sa puna si jante crom.
acum am si yo niste poze culese in ultimul timp. de multe ori ma injura lumea ca opream masina sa fac poze la ce vedeam :)
scuzati calitatea dar sunt facute cu telefonul

Probabil aluia cu Dacia ii zic baietii nebunul :))) =))

GSPI 19-02-08 21:06

2 Attachment(s)
nu stiu cu sa-i zic

ERY 19-02-08 21:22

Pai zii OPEL Vectra.

BH 07 MDF 19-02-08 21:58

A se obersva numarul tuning frate :D

Spark 19-02-08 22:57

o de plm ...
de parca e asa greu sa iti dai seama ca poate omu si-o pierdut numarul sau ceva si si-a pus ceva provizoriu
greu ii sa mai gandesti umpic ... sa mor eu de nu ....
sau ii chestia de a pune poze doar de dragul de a fi puse

si S-u ... clar nu-i kith. toate is proportionate si parecum bine imbinate asa ca nu e tuning facut cu toporu. asa ca nu se incadreaza

GSPI 19-02-08 23:09

Quote:

Originally Posted by Spark (Post 1370156)
o de plm ...
de parca e asa greu sa iti dai seama ca poate omu si-o pierdut numarul sau ceva si si-a pus ceva provizoriu
greu ii sa mai gandesti umpic ... sa mor eu de nu ....
sau ii chestia de a pune poze doar de dragul de a fi puse

si S-u ... clar nu-i kith. toate is proportionate si parecum bine imbinate asa ca nu e tuning facut cu toporu. asa ca nu se incadreaza

lasa-ne si fii ontopic nebunule.
mai bine pune o poza !

Psycho 22-02-08 09:01

despre S-ul ala vreau sa scriu si eu masina mi se pare reusita dar botul nu-mi place deloc ... este ceea ce ostrica

SHOGUN-A8 22-02-08 09:18

1 Attachment(s)
Tunnnnnnnnnnning:arrow:

Snapy_xxl 22-02-08 09:36

Quote:

Originally Posted by SHOGUN-A8 (Post 1375510)
Tunnnnnnnnnnning:arrow:

Moamaaaaaaaa ce urat e!!!

Sleepy_85 22-02-08 12:15

aaa ce bine ca l-ati prins, chiar imi parea rau ca nu am apucat sa-i fac poza la fraier.
Bah da ce uratanie de Mertz, ce mama naibii i-a trecut prin cap, tuning de talcioc pe un ML...jesus:no::no::no:

dogy_10 22-02-08 13:55

1 Attachment(s)
eu zic ca asta e kitch.....adica parerea mea jantele nu se potrivesc cu kitul exterior, pleoapele sunt.....penale.....sita aia din spoiler (asa are si un vecin de-al meu pe o dacie din 80) parasolarul ala e acelasi lucru ca si semnul nike pe dacie.....pacat o masina care putea sa iasa frumoasa.....dar parerea mea ca e kitch

Snapy_xxl 22-02-08 14:55

Total ne-deacord cu tine. Putem exclude stickerul cu No Flori si ramanem cu o masina frumoasa...Mie unu imi place.

26WRC 22-02-08 17:38

Quote:

Originally Posted by dogy_10 (Post 1376043)
eu zic ca asta e kitch.....adica parerea mea jantele nu se potrivesc cu kitul exterior, pleoapele sunt.....penale.....sita aia din spoiler (asa are si un vecin de-al meu pe o dacie din 80) parasolarul ala e acelasi lucru ca si semnul nike pe dacie.....pacat o masina care putea sa iasa frumoasa.....dar parerea mea ca e kitch

100% deacord cu tine;)...cominatia asta duce la kitch

raresh_r 22-02-08 20:23

daca vede cineva din constanta dacia alba cu bara de seat pe fata si alta bara ciudata pe spate, sa ii faca poze neaparat. masina are bara de seat modificata cu fibra si niste lanturi care atarna de ea , arata a plug masina... nu am avut cu ce sa fac poza :( pacat de munca cu fibra de sticla, putea sa isi faca barile normale....

audi-ul ala nu mi se pare a kitch.

Sleepy_85 22-02-08 21:26

Quote:

De ce e kitsch:?:Ca nu ti se par potrivite jantele si ca are niste abtibilduri aiurea, fii serios mai.Kitsch era dak avea bara de Q7 sau roti de BMW,si deja clasicul "M":lol:, sau eleron de lemn, masina asta e destul de finutza,nu are bara luata din talcioc sau scoci in loc de pleoape, si "sita aia" nu e aceeasi la toate masinile, faptu ca nu iti place tie asta nu inseamna ca-i kitsch,stii cum e gusturile nu se discuta.

aldoadabass_wrs 23-02-08 00:05

Quote:

Originally Posted by Sleepy_85 (Post 1376902)
De ce e kitsch:?:Ca nu ti se par potrivite jantele si ca are niste abtibilduri aiurea, fii serios mai.Kitsch era dak avea bara de Q7 sau roti de BMW,si deja clasicul "M":lol:, sau eleron de lemn, masina asta e destul de finutza,nu are bara luata din talcioc sau scoci in loc de pleoape, si "sita aia" nu e aceeasi la toate masinile, faptu ca nu iti place tie asta nu inseamna ca-i kitsch,stii cum e gusturile nu se discuta.

lasa copii sa vb...;)
hai mah cu kiciu da voi ce aveti acasa?....

morpheusmaster 23-02-08 00:34

Sa fim seriosi...datio'n colo de treaba...daca a ajuns audi ca ala cu jante crom superbe...si tot ce are masina aia pe ea KITCH...eu spun sa va lasati de critica...apucativa voi si modificati asa o masina...si sa vina unu sa tio faca kitch...sa fim seriosi...

SHOGUN-A8 23-02-08 01:55

S-a mai discutat problema timpului pierdut..si a banilor pierduti si a nush ce pierdut in timpul tunnnningului de genu'...dar sa spun din nou...degeaba a fost tot...de fapt nu degeaba..ca a iesit un kitch :rolleyes:....
"No fear"....plasa ieftina...jante de negri.....aha..stiu...masinii asteia ii trebuie niste eingel aiz de aia...

ionut_cluj 23-02-08 02:55

nu vreau sa par carcotas: cuvantul pe care il folositi voi des este "kitsch", nu "kitch"

SFW 23-02-08 09:14

A4 ala daca nu avea stickerele alea, parasoralul cu NoFear:shock:, si plasa aia argintie ... ar fi fost ... ok ... sa spunem

Kit-ul e abt, pleoapele kamei (chiar nu vad ca e urat la pleoapele alea)

Jantele ... jantele ... nu-mi plac, asta e clar, dar nici kitsch nu pot sa zic ca sunt ...
Ce nu-mi place mie ... poate ii place altei persoane ... una e sa avem gusturi diferite si alta e sa ai prost gust ... manifestat prin stickere si plasa aia oribila in acest caz.

no limits design 23-02-08 13:42

Quote:

frumos kitsch:))
:lol:

SHOGUN-A8 23-02-08 13:55

Quote:

Originally Posted by ionut_cluj (Post 1377379)
nu vreau sa par carcotas: cuvantul pe care il folositi voi des este "kitsch", nu "kitch"

Eh..probabil ca asta nu e chiar kitsch...e un kitsch mai mic...caruia ii zicem "kitch" :lol:
Pana la urma...nu e ok deloc ce-a facut cu audi-ul....:rolleyes2

dogy_10 23-02-08 14:19

Quote:

Originally Posted by SFW (Post 1377571)
A4 ala daca nu avea stickerele alea, parasoralul cu NoFear:shock:, si plasa aia argintie ... ar fi fost ... ok ... sa spunem

Kit-ul e abt, pleoapele kamei (chiar nu vad ca e urat la pleoapele alea)

Jantele ... jantele ... nu-mi plac, asta e clar, dar nici kitsch nu pot sa zic ca sunt ...
Ce nu-mi place mie ... poate ii place altei persoane ... una e sa avem gusturi diferite si alta e sa ai prost gust ... manifestat prin stickere si plasa aia oribila in acest caz.

eu nu am zis ca masina e naspa....dar ca prostiile alea fac ca toata frumusetea sa dispara....e ca o fata frumoasa cu o cicatrice urata pe fatza.....poate m-am exprimat eu gresit....si plasa si parasolarul sunt penale...pleoapele nu cred ca ii dau vre-un plus de agresivitate, cred ca arata mai bine fara ele, jantele sunt superbe, dar parerea mea e ca mergeau ceva mai sport datorita kitului exterior, cromul e pt eleganta....da nah asta depinde de gusturi, dar parasolarul si plasa....hai sa fim seriosi nu au ce cauta....si pe luneta mai are o gramada de stikere cu no fear si alte gunoaie.... oricum ideea e ca degeaba faci ceva bine si cu bani multi si dupa lipesti niste gunoaie pe ea....

magu 23-02-08 15:56

>>>>>mi-am dat seama ca nemtii nu prea au gusturi....unii......de fapt ca la noi.......am mai vazut masini cu numere de germania care aratau urat de tot
>>>>probabil ca o fi vreun Vitan ptin apropiere
>>>>si....in legatua cu Audi asta.......il strica jegu ala de parasolar si plasa dupa parerea mea....trebuia alta culoare

SFW 23-02-08 23:05

Quote:

Originally Posted by dogy_10 (Post 1378149)
eu nu am zis ca masina e naspa....dar ca prostiile alea fac ca toata frumusetea sa dispara....e ca o fata frumoasa cu o cicatrice urata pe fatza.....poate m-am exprimat eu gresit....si plasa si parasolarul sunt penale...pleoapele nu cred ca ii dau vre-un plus de agresivitate, cred ca arata mai bine fara ele, jantele sunt superbe, dar parerea mea e ca mergeau ceva mai sport datorita kitului exterior, cromul e pt eleganta....da nah asta depinde de gusturi, dar parasolarul si plasa....hai sa fim seriosi nu au ce cauta....si pe luneta mai are o gramada de stikere cu no fear si alte gunoaie.... oricum ideea e ca degeaba faci ceva bine si cu bani multi si dupa lipesti niste gunoaie pe ea....

Am inteles asta, scuze daca m-am exprimat si eu gresit.

Poti investi multe mii intr-o masina, si prin 2-3 chestii de 50 euro sa transformi masina in kitsch.
De obicei, cand incepi sa te fortezi sa iti mai vina o idee ce sa mai pui pe o masina, mai bine nu mai pui, ce-i prea mult strica :-)

Psycho 26-02-08 08:06

https://forum.4tuning.ro/attachment.p...2&d=1203953151

minunatie in constanta prinsa de Mdn-u

Snapy_xxl 26-02-08 08:11

Quote:

Originally Posted by Psycho (Post 1383695)
https://forum.4tuning.ro/attachment.p...2&d=1203953151

minunatie in constanta prinsa de Mdn-u

Ce are are pe bara man? Gloante?! :lol: Cielo dotat cu motor de Ferrari si BMW. Trebuie sa imi iau si eu unul :lol:

All times are GMT +2. The time now is 06:59.

- Copyright 2026 4Tuning