Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Baia-Mare (https://forum.4tuning.ro/439-baia.html)
-   -   Discutii despre orice! (https://forum.4tuning.ro/439-baia/55899-discutii.html)

cristi.mk4 02-02-10 15:12

Re: Discutii despre orice!

euro 3 este si din 2003
euro 4 este pe motor benzina din 2000
euro 2 este si din 98
:) succes

cristi.mk4 02-02-10 15:16

Quote:

Originally Posted by ballack (Post 3037830)
pe Oituz. Tare tare tare. Indoit haion, aripa spate, roata stanga spate (initaial rotile stau asa " | - | " iar acum asa : "/ - |") , bara fatza, capota dislocata, portbagaj in interior facut acordeon, bara spate, stop stanga spate, etc ...
nu vreau sa stiu cum arata sub, cand ajung acasa fac vreo 4-5 poze si v-arat .....
Asta s-a intamplat duminica dimineatza la 5. Magaru cu duba care a lovit Xsaraul a fugit de la locul accidentului. Noroc cu un vecin care i-a luat numarul de inmatriculare si asa au reusit militzienii sa dea de el. MM 07 TLA, cica tipu e din lapusel. sa-l salutati din partea mea cand il vedeti :lol::lol::lol::lol::lol:

imi pare rau.....duba aia o stiu e de culoare alba???????:D

eMH 02-02-10 16:32

1 Attachment(s)
Ballack,uite ce am gasit eu :

PhattBoy 02-02-10 17:16

Quote:

Originally Posted by eMH (Post 3042743)
Ballack,uite ce am gasit eu :

Banuiesc ca se aplica numai modelelor Opel. :D

Dany.bilan628 02-02-10 18:03

este careva din Sacalaseni?

ballack 02-02-10 19:05

ms mult pt raspunsuri friends. lamurit !
ms indy pt ceea ce mi-ai trimis azi pe mess.

Xsara-ul va intra in service la Citroen zilele astea. Din constatarea preliminara nu e afectat sasiul si nici puntea. Maine voi primi de la Citroen devizul si voi vedea care e paguba. Va tin la curent (la 220V :D)

jozsi555 02-02-10 23:55

baia mare dej oribil,dej baia mare am muscat mai putine gropi. ma mir ca nu am facut pana, mai bine zis ma bucur.

robbyxX23 02-02-10 23:57

Nici pe partea Baia Mare - Satu Mare, nu e mai roz drumul.. stai linistit.. :-)

huber_bm 03-02-10 07:40

pfff...cand vin akas, cred ca o sa am multi sfinti in masina :(
si de sarbatori, a fost un chin Dej _ baia mare, l-am facut noaptea :(

MephistoBM 03-02-10 10:29

Quote:

Originally Posted by huber_bm (Post 3044807)
pfff...cand vin akas, cred ca o sa am multi sfinti in masina :(
si de sarbatori, a fost un chin Dej _ baia mare, l-am facut noaptea :(

noaptea ii cum ii, dar sa fie si noapte si ceata densa, ii mai dur. faza scurta si cam atat, cum puneam faza lunga nu mai vedeam nimic :lol:.

oricum, baia mare-dej e crunt, nu ii inteleg de ce nu baga niste banii calumea sa il faca cum ii dej-cluj :shock:

Brabus 03-02-10 10:31

Quote:

Originally Posted by MephistoBM (Post 3045281)
noaptea ii cum ii, dar sa fie si noapte si ceata densa, ii mai dur. faza scurta si cam atat, cum puneam faza lunga nu mai vedeam nimic :lol:.

oricum, baia mare-dej e crunt, nu ii inteleg de ce nu baga niste banii calumea sa il faca cum ii dej-cluj :shock:

pai am citit undeva ca au trimbitat ca anul asta incep lucrarile la tronsonul dej-baia mare ca sa il faca asa cum e cel dej-cluj.
nu vreau sa ma gindesc cit ar dura, mai ales avind in vedere relieful intilnit ....

huber_bm 03-02-10 11:07

povesti ar fi multe, cum ca au luat fonduri pt acest drum acum 3 ani, si ......cam atat, dar bani nu mai sunt(au plecat in sud), si fraerii(statul roman) de atunci platesc dobanda si penalizari dupa acei bani

adisoruc 03-02-10 11:08

cat sa dureze? 5 ani cel putin. iar in acesti 5 ani iarasi semafoare si ambuteiaje si stres/ nervi intinsi la maxim. asta pe alnga faptul ca nu il repara pana nu intra in reabilitare totala.

Brabus 03-02-10 11:31

Quote:

Originally Posted by adisoruc (Post 3045462)
cat sa dureze? 5 ani cel putin. iar in acesti 5 ani iarasi semafoare si ambuteiaje si stres/ nervi intinsi la maxim. asta pe alnga faptul ca nu il repara pana nu intra in reabilitare totala.

pai vreo 5 ani a durat dej-cluj unde nu-s munti si dealuri. asta daca se vor apuca vreodata cred ca dublu...

Mimi17 03-02-10 13:22

cel mai tare patinoar din tara pe sosea

http://observator.antena1.ro/social/...sini_3930.html

ballack 03-02-10 13:40

Am fost la Citroen : evaluare preliminara : 145 milioane !

Brabus 03-02-10 13:42

Quote:

Originally Posted by ballack (Post 3046049)
Am fost la Citroen : evaluare preliminara : 145 milioane !

wow - 3400 euroi - wow

acum banuiesc ca trebuie sa vezi ce zic asigurarile, nu?

ballack 03-02-10 13:44

Poi, asiguratorul a zis ca daca valoarea reparatiei este egala cu cea a masinii, imi da bani. Acum e tata acolo, la asigurator si discuta.
Dupa cum am spus, e preliminara, pt ca urmeaza sa fie desfacuta complet si vazut care e adevarata paguba ....

eMH 03-02-10 13:46

Eu zic sa iei banii,iti cumperi inca una asemanatoare,si pe asta o dezmembrezi...

(daca se poate).

Brabus 03-02-10 13:47

Quote:

Originally Posted by ballack (Post 3046060)
Poi, asiguratorul a zis ca daca valoarea reparatiei este egala cu cea a masinii, imi da bani. Acum e tata acolo, la asigurator si discuta.
Dupa cum am spus, e preliminara, pt ca urmeaza sa fie desfacuta complet si vazut care e adevarata paguba ....

daaaa, am uitat. cu siguranta o sa creasca valoarea, intotdeauna e asa. numai cind desfaci vezi ce mai trebuie schimbat.
apropos, cam cit costa o xsara cum ai tu?

ballack 03-02-10 13:47

Asa m-am gandit si eu. Ori un Xsara VTS, 2.0 16V , 163 Cp .... ori un diesel cu 110 Cp. Sa vedem ...

@barbus : poi, cu tot cu inmatriculare cam la vreo 4000-4300. Masina mea era in stare f buna atat estetic (singura problema : parbrizul fisurat) cat si mecanic.

cristi.mk4 03-02-10 18:23

[QUOTE=ballack;3046068]Asa m-am gandit si eu. Ori un Xsara VTS, 2.0 16V , 163 Cp .... ori un diesel cu 110 Cp. Sa vedem ...

duba aia care zicei ca a fugit de la accident era cumva de culoare alba sau gri deschis????? si cemarca era :)

ballack 03-02-10 20:13

Cristi, era un Opel Vivaro alb, MM 07 TLA.

bujuKYL 03-02-10 21:44

1 Attachment(s)
este vreo problema daca iau jos plasticul de pe vascocupla???...mi sa rupt o clema si acum nu mai sta atasata de radiator, imi tot agata in vascocupla! iar momentan nu dispun de "money" necasari pt. achizitionarea altei plasticimi!!!ajutati-ma pls

Corneliu26 03-02-10 21:50

Quote:

Originally Posted by bujuKYL (Post 3047841)
este vreo problema daca iau jos plasticul de pe vascocupla???...mi sa rupt o clema si acum nu mai sta atasata de radiator, imi tot agata in vascocupla! iar momentan nu dispun de "money" necasari pt. achizitionarea altei plasticimi!!!ajutati-ma pls

Acuma nu`i cald,dar vara fara plasticu` ala nu iti raceste motorul.

bujuKYL 03-02-10 21:53

poi il dau jos pentru un timp scurt, pana la achizitionarea altuia daca o sa gasesc asa ceva!:(...de asta am pus intrebarea daca o sa am probleme din cauza aceasta!

Corneliu26 03-02-10 22:04

Quote:

Originally Posted by bujuKYL (Post 3047870)
poi il dau jos pentru un timp scurt, pana la achizitionarea altuia daca o sa gasesc asa ceva!:(...de asta am pus intrebarea daca o sa am probleme din cauza aceasta!

Acum iarna nu tare cred ca vei avea probleme,depinde cum o soliciti,etc. Daca creste temperatura e clar de la aia.

bujuKYL 03-02-10 22:10

iti dai seama ca sunt foarte pasnic cu ea, ceea ce nu-mi prea convine! dar nu am ce face!...oricum eu maine o dau jos, si o sa vad consecintele, si am sa incep sa caut alta...sper sa gasesc...!!!multumesc mult pentru sfat:X

jozsi555 04-02-10 00:12

un mic lego pt pasionati :)
http://www.mml-sports.com/images/sto...ricelist09.pdf

Soche 04-02-10 02:02

Eeee, ce ziceti e Moscov 500+ ?

Se pare ca au facut furori R35 GTR-urile :lol: Pacat ca nu a luat locul 1 desi il batuse pe ala cu Porsche :)

Oricum nebunie ce masini erau. Ce bani au aia... Si BMW-u ala placat cu aur. pffff.

Mimi17 04-02-10 07:20

https://www.4tuning.ro/motorsport-7/c...ewsletter_5256

eMH 04-02-10 10:37

Cica "unii au adormit,unii erau mahmuri" :))) Niste betivi rusii astia :))

Paco4golf 04-02-10 13:08

Re: DOLAR RACER Baia Mare

MM 61 ALE , atunci ieseam de la sala , ai stat pana o deschis omu bariera de acolo . Dupa aceia te-am depasit , un golf negru.Vorbeai la tel creca.

Mimi17 : incerc sa traiesc si eu :)

gogoaudi 04-02-10 15:28

salll,,,as dori sa-mi pun ceva folie omologata pe geamuri la un A4 B5 ,,ma-ti putea informa in legatura cu ceva meseriasi buni de prin baia mare ,,,sau ceva preturi asa accesibile ,,,,????????:D

vlad_:P 04-02-10 15:47

cadomar ii o firma serioasa, gasesti pe google site-ul lor. eu acolo mi-am pus la amandoua masinile si sunt foarte multumit. niste baieti serioasi.

vlad_:P 04-02-10 15:50

Re: DOLAR RACER Baia Mare

normal ca te stiu acuma ca mi-ai spus...stiu si masina, am mai vazut-o prin oras...frumoasa :D vb la telefon de aceea mergeam asa incet :P

app, o intrebare: ai umblat cu ceva fata de la liceu 7? scz daca te confund :P

gogoaudi 04-02-10 15:53

si ce preturi au ? ms ...

vlad_:P 04-02-10 15:54

depinde...vrei sa-ti pui si pe fata sau numa pe spete si luneta?

gogoaudi 04-02-10 15:56

poi pe toata as vrea pana la urma ,,dar depinde de ce preturi au ,, daca ii mai scump pun numai pe spate ..(luneta ,usi spate)

vlad_:P 04-02-10 16:00

in jur de 400-500 ron...dar cauta pe google cadomar baia mare, afli acolo datele de contact si da un telefon si intreaba

All times are GMT +2. The time now is 22:08.

- Copyright 2026 4Tuning