![]() |
Re: Discutii despre orice!
euro 3 este si din 2003
euro 4 este pe motor benzina din 2000 euro 2 este si din 98 :) succes |
Quote:
|
1 Attachment(s)
Ballack,uite ce am gasit eu :
|
Quote:
|
este careva din Sacalaseni?
|
ms mult pt raspunsuri friends. lamurit !
ms indy pt ceea ce mi-ai trimis azi pe mess. Xsara-ul va intra in service la Citroen zilele astea. Din constatarea preliminara nu e afectat sasiul si nici puntea. Maine voi primi de la Citroen devizul si voi vedea care e paguba. Va tin la curent (la 220V :D) |
baia mare dej oribil,dej baia mare am muscat mai putine gropi. ma mir ca nu am facut pana, mai bine zis ma bucur.
|
Nici pe partea Baia Mare - Satu Mare, nu e mai roz drumul.. stai linistit.. :-)
|
pfff...cand vin akas, cred ca o sa am multi sfinti in masina :(
si de sarbatori, a fost un chin Dej _ baia mare, l-am facut noaptea :( |
Quote:
oricum, baia mare-dej e crunt, nu ii inteleg de ce nu baga niste banii calumea sa il faca cum ii dej-cluj :shock: |
Quote:
nu vreau sa ma gindesc cit ar dura, mai ales avind in vedere relieful intilnit .... |
povesti ar fi multe, cum ca au luat fonduri pt acest drum acum 3 ani, si ......cam atat, dar bani nu mai sunt(au plecat in sud), si fraerii(statul roman) de atunci platesc dobanda si penalizari dupa acei bani
|
cat sa dureze? 5 ani cel putin. iar in acesti 5 ani iarasi semafoare si ambuteiaje si stres/ nervi intinsi la maxim. asta pe alnga faptul ca nu il repara pana nu intra in reabilitare totala.
|
Quote:
|
|
Am fost la Citroen : evaluare preliminara : 145 milioane !
|
Quote:
acum banuiesc ca trebuie sa vezi ce zic asigurarile, nu? |
Poi, asiguratorul a zis ca daca valoarea reparatiei este egala cu cea a masinii, imi da bani. Acum e tata acolo, la asigurator si discuta.
Dupa cum am spus, e preliminara, pt ca urmeaza sa fie desfacuta complet si vazut care e adevarata paguba .... |
Eu zic sa iei banii,iti cumperi inca una asemanatoare,si pe asta o dezmembrezi...
(daca se poate). |
Quote:
apropos, cam cit costa o xsara cum ai tu? |
Asa m-am gandit si eu. Ori un Xsara VTS, 2.0 16V , 163 Cp .... ori un diesel cu 110 Cp. Sa vedem ...
@barbus : poi, cu tot cu inmatriculare cam la vreo 4000-4300. Masina mea era in stare f buna atat estetic (singura problema : parbrizul fisurat) cat si mecanic. |
[QUOTE=ballack;3046068]Asa m-am gandit si eu. Ori un Xsara VTS, 2.0 16V , 163 Cp .... ori un diesel cu 110 Cp. Sa vedem ...
duba aia care zicei ca a fugit de la accident era cumva de culoare alba sau gri deschis????? si cemarca era :) |
Cristi, era un Opel Vivaro alb, MM 07 TLA.
|
1 Attachment(s)
este vreo problema daca iau jos plasticul de pe vascocupla???...mi sa rupt o clema si acum nu mai sta atasata de radiator, imi tot agata in vascocupla! iar momentan nu dispun de "money" necasari pt. achizitionarea altei plasticimi!!!ajutati-ma pls
|
Quote:
|
poi il dau jos pentru un timp scurt, pana la achizitionarea altuia daca o sa gasesc asa ceva!:(...de asta am pus intrebarea daca o sa am probleme din cauza aceasta!
|
Quote:
|
iti dai seama ca sunt foarte pasnic cu ea, ceea ce nu-mi prea convine! dar nu am ce face!...oricum eu maine o dau jos, si o sa vad consecintele, si am sa incep sa caut alta...sper sa gasesc...!!!multumesc mult pentru sfat:X
|
un mic lego pt pasionati :)
http://www.mml-sports.com/images/sto...ricelist09.pdf |
Eeee, ce ziceti e Moscov 500+ ?
Se pare ca au facut furori R35 GTR-urile :lol: Pacat ca nu a luat locul 1 desi il batuse pe ala cu Porsche :) Oricum nebunie ce masini erau. Ce bani au aia... Si BMW-u ala placat cu aur. pffff. |
|
Cica "unii au adormit,unii erau mahmuri" :))) Niste betivi rusii astia :))
|
Re: DOLAR RACER Baia Mare
MM 61 ALE , atunci ieseam de la sala , ai stat pana o deschis omu bariera de acolo . Dupa aceia te-am depasit , un golf negru.Vorbeai la tel creca.
Mimi17 : incerc sa traiesc si eu :) |
salll,,,as dori sa-mi pun ceva folie omologata pe geamuri la un A4 B5 ,,ma-ti putea informa in legatura cu ceva meseriasi buni de prin baia mare ,,,sau ceva preturi asa accesibile ,,,,????????:D
|
cadomar ii o firma serioasa, gasesti pe google site-ul lor. eu acolo mi-am pus la amandoua masinile si sunt foarte multumit. niste baieti serioasi.
|
Re: DOLAR RACER Baia Mare
normal ca te stiu acuma ca mi-ai spus...stiu si masina, am mai vazut-o prin oras...frumoasa :D vb la telefon de aceea mergeam asa incet :P
app, o intrebare: ai umblat cu ceva fata de la liceu 7? scz daca te confund :P |
si ce preturi au ? ms ...
|
depinde...vrei sa-ti pui si pe fata sau numa pe spete si luneta?
|
poi pe toata as vrea pana la urma ,,dar depinde de ce preturi au ,, daca ii mai scump pun numai pe spate ..(luneta ,usi spate)
|
in jur de 400-500 ron...dar cauta pe google cadomar baia mare, afli acolo datele de contact si da un telefon si intreaba
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:08. |
- Copyright 2026 4Tuning