Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Arhiva (https://forum.4tuning.ro/697-arhiva.html)
-   -   Masinile VOASTRE preparate de noi (https://forum.4tuning.ro/697-arhiva/5499-masinile-voastre-preparate.html)

BC-20-LET 23-05-07 19:57

Re: Masinile VOASTRE preparate de noi

3 Attachment(s)
Vreau sa vad ce idei aveti .

O sa postez poze noi dupa ce o scot din service.

ovidiu_z 23-05-07 21:47

3 Attachment(s)
asta e masina...
as vrea sa vad cum arata coborata (-60 fata, -65 sau -70 spate), roti de 17'' in 8 spite (OZ michelangelo 8 de ex) si cu un body-kit care sa urmeze linia masinii (nu extrem, nu ascutit, doar mai "umflat" decat stock).

liwiu_evo 23-05-07 22:07

ma... prea va distrati singuri pe aici.... ia ca ma mai bag si io ;) ca prea am stat "la fund" :lol: :lol: :lol:
o sa incep cu meganu' asta rosu ca focu:twisted:

bo$$u 23-05-07 23:58

2 Attachment(s)
va rog sa nu mai radeti si sa nu ma criticati ce sa ii faceti si voi ati fost incepatori candva ... :oops: :cry: :rolleyes2

Vitrina 24-05-07 00:15

2 Attachment(s)
:)) boss ce e tata aia ? :))
facui sho ceva .... e frumos renault`u .. si pica bine acum .. k aveam chef de vt. si nu aveam masini frumoase :D
Ce facui eu .. seamna ku o ninja :boxing: :boxing: :poke:
ps. sry ovidiu .. poate nu e ce ai cerut .. .. dar sper sa iti placa si asta.

b90sun 24-05-07 03:18

3 Attachment(s)
Poate mai aveti idei si pt masina mea :D

bo$$u 24-05-07 08:17

mene prima spal-o ti-am spus ca iese nasol asa murdara...

antonio74 24-05-07 09:05

Quote:

Originally Posted by crm0412 (Post 916044)
pai prima clar, da pe cat vrei sa pui? ca cum au iesit in Virtual cred ca sunt pe 19" :D..cred, asa dupa ochi :)

sunt pe 15 ...dar am talon la pneu pe 45 de aia ti se par de 19 :)))

antonio74 24-05-07 09:06

Quote:

Originally Posted by bc_01_ftu (Post 916052)
nu stii ce as putea gasi pe acolo ptr1310...pls

depinde ce ai nevoie :)

bo$$u 24-05-07 09:32

1 Attachment(s)
...mdea am mai modificat ceva....

bo$$u 24-05-07 10:40

1 Attachment(s)
asha murdara in 10 min am facut-o da nu a iesit prea bine...

nytrous_oxide05 24-05-07 10:43

bossu-le.....te superi ca se ia lumea de incepatori...dar mai uite-te si tu putin ce hal de lucrari scoti...faci peste 5 lucrari pe zi ceea ce e muult prea mult mai ales pt un incepator...faci culori total ireale...body-kit-uri descentrate...si tot tu te superi.... fa-le mai incet si mai cu grija...alege culori mai reale...si iti zic eu ca n-o sa se mai ia nimeni de tine... nu zice nimeni ca s-a nascut invatzat....ai dreptate si tu...toti incep de jos...dar daca vrei sa ajungi sus nu trebuie sa te arunci la genu asta de lucrari cand tu nu stii inca nici cum sa pui o culoare bine pe masina.... sper sa nu te superi pt ce ti-am zis...ti-am zis-o prieteneste ca sa te ajut pt viitor...

bo$$u 24-05-07 10:52

corect ma las de V.T succes to allz in continuare

Vitrina 24-05-07 11:56

Bossule ... cati ani ai sincer .. ? dc te`ai suparat cat ti`a zis nytros .. ce ti`a zis .. eu zic ca a zis bine ..si nu cu rautate . ai rabdare cand faci ceva .. nu mai face lucrari in 10 min ... k nu are rost . mai bine stai 3 ore la o masina ... da sti ca pui o bara bine .. si k gasesti o lucoare CAT DE CAT reala.
sper sa nu te lasi de vt. ........ ma rog .. bafta si tie

bo$$u 24-05-07 12:00

am 17 si am vb cu nos pe messs si am inteles mai multe

bo$$u 24-05-07 12:01

2 Attachment(s)
la masina asta am lucrat 2 zile si vreau sa fiti sinceri sa sa imi ziceti asta ce defecte are

Vitrina 24-05-07 12:07

se vede de unde ai decupat bara .. si de unde ai tras`o in jos :) bine .. in vt. cred k mereu se gasesc defecte .. asta e unul minor. Oricum nu`s eu in stare sa dau lectzii .. nici de cum.
Ma bucur ca ai inteles mesaju lu nytros .. si mai ales .. ca l`ai ascultat.
Acum .. uita`te tu peste lucrarile facute anterior .. si asta ultima. nu merita timpu acordat ??
Cred k asta jeep`u asta .. facut bine.. ti`a dat un impuls sa continui la fel de bine. Astept sa iti vad urmatoarea masina :D

nytrous_oxide05 24-05-07 12:13

Quote:

Originally Posted by bo$$u (Post 917427)
la masina asta am lucrat 2 zile si vreau sa fiti sinceri sa sa imi ziceti asta ce defecte are

e deja altceva... ;)...acum incep sa vad un incepator care chiar doreste sa avanseze...incepand asa o sa ajungi usor usor sa faci super lucrari...nu trebuie sa le faci din prima luna...poate nici din primele 2-3 luni...dar daca continui asa...si la fiecare lucrare incerci sa mai inveti cate ceva si sa mai adaugi ceva nou..sa mai incerci ceva nou...o sa ajungi in scurt timp sa faci masini care sa para mai reale... imi cer scuze daca te-am suparat cu sfaturile pe care ti le-am dat dar ti-am zis..n-au fost cu rautate... si in finalu mesajului imi cer scuze fata de toti pt OFFTOPIC.. :???:

Vitrina 24-05-07 13:36

2 Attachment(s)
haha :) ma distrai sho :)

Rares_CRM 24-05-07 14:09

mie nu-mi mai face nimeni solentza? :D

b90sun 24-05-07 14:49

3 Attachment(s)
Poftiti domnilor poze cu masinutza curata facuta gigea :D:D:D

Andrey_FL 24-05-07 15:46

1 Attachment(s)
as vrea si eu sa vad cum ar arate dacia cu niste prelungiri de bara albe si cu praguri negre si un eleron micut si frumos.as vrea si geamurila fatza facute fumurii.cine ma poate ajuta????pls

EaGle 24-05-07 15:50

Quote:

Originally Posted by bc_01_ftu (Post 917774)
as vrea si eu sa vad cum ar arate dacia cu niste prelungiri de bara albe si cu praguri negre si un eleron micut si frumos.as vrea si geamurila fatza facute fumurii.cine ma poate ajuta????pls

pey une si tu poza mai mare.... k asta nu se face mai mare decat asa!!!! ...adik nu e pusa thumbnail, deci nu se poate deskide!!!

Andrey_FL 24-05-07 15:53

cum sa pun mai mare?????????????ca nu stiu

EaGle 24-05-07 15:59

Quote:

Originally Posted by bc_01_ftu (Post 917792)
cum sa pun mai mare?????????????ca nu stiu

k sa facem mai simplu .....dai click acolo unde scrie "Quote" ..in dreapta sub mesajul meu..apoi dupa c se deskide pagina in locul unde trebe sa scri textul, mai sus.. unde alegi fontul , marimea...e o agrafa...dai click pe ea si se deskide alta pagina, o sa fie mai multe spatii cu scris in dreapta "choose", dai click pe unu dintre ele ...si dupaia mai jos e scris upload, dai click pe upload si astepti pana pagina isi da refresh singura...dupa o inkizi.*****i ceva (10 caractere) ...si dai Submit Reply ..sper k ai inteles :peace:

Andrey_FL 24-05-07 16:25

nu mere..cand dau click se aude un sunet si nu se deschide alta pagina

Andrey_FL 24-05-07 16:29

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by PhUbEe (Post 917802)
k sa facem mai simplu .....dai click acolo unde scrie "Quote" ..in dreapta sub mesajul meu..apoi dupa c se deskide pagina in locul unde trebe sa scri textul, mai sus.. unde alegi fontul , marimea...e o agrafa...dai click pe ea si se deskide alta pagina, o sa fie mai multe spatii cu scris in dreapta "choose", dai click pe unu dintre ele ...si dupaia mai jos e scris upload, dai click pe upload si astepti pana pagina isi da refresh singura...dupa o inkizi.*****i ceva (10 caractere) ...si dai Submit Reply ..sper k ai inteles :peace:

ccred ca a mers

EaGle 24-05-07 16:43

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by bc_01_ftu (Post 917863)
ccred ca a mers

nop...nu a mers.....

ps: uite B 90 SUN ...ai avut noroc...mai aveam de muncit la mashina ,...dar sa blocat programul si nu salvasem, deci trebuia sa incep tot din nou...asa k am facut un print screen....iti dai o idee

Andrey_FL 24-05-07 16:49

e tot pagina aia care imi apare la manage atachements

Andrey_FL 24-05-07 16:50

nu poti sa fcai nik pe poza aia??????????

EaGle 24-05-07 16:53

Quote:

Originally Posted by bc_01_ftu (Post 917891)
nu poti sa fcai nik pe poza aia??????????

nu pot ...e aceasi dimensiune kre o vezi pe un celular...

Andrey_FL 24-05-07 17:02

imi dai un id de mess....pls ca sa iti trimit poza ......pls

b90sun 24-05-07 17:11

Quote:

Originally Posted by PhUbEe (Post 917882)
nop...nu a mers.....

ps: uite B 90 SUN ...ai avut noroc...mai aveam de muncit la mashina ,...dar sa blocat programul si nu salvasem, deci trebuia sa incep tot din nou...asa k am facut un print screen....iti dai o idee

Ms frumos pt ceea ce ai facut.Chiar imi place si de aceea te rog sa imi faci si pozele din fatza si spate si daca se poate pe aceasta de lataral sa ii pui si semnale albe si semnalele din spate cu tot cu stopuri sa fie rosii sa vad cum da.Ms frumos iar daca iese bine ma apuc de lucru si sunt bun de cinste.:D:D:D

b90sun 24-05-07 17:16

1 Attachment(s)
Ps: Grila din fatza sa fie aerisita si si fara semnul de W si cu farrurile astea din poza atashata .

Andrey_FL 24-05-07 17:24

asat diseara sa imi pui dacia
cine se mai pricepe poate sa mai incerce...pls

bo$$u 24-05-07 18:14

nu m-am suparat de sfaturi nos asa e trb ascultate, si asa e vitrina m-am uitat peste cele anterioare si ai dreptate.. sorry

kraven_4_all 24-05-07 19:25

5 Attachment(s)
dak aveti timp si pt batranik mea va rog!!

jantele ...amandoua dak puteti, shave doors pe spate, lasata mai jos, fara bara fata+spate eventual cromate, grila schimbata cu plasa, stopuri` albe ....eventual stopuri de Bmw E30 ursuletz:)...si vopsea in 2 nuante...
culorile raman la alegerea voastra!!

multumesc!

EaGle 24-05-07 22:55

2 Attachment(s)
uite B 90 Sun....am facuto ...e bine? ...in fata nu am pus farurile kre ai postat tu pt k nu sunt din acelasi unghi cu mashina, deci dak vrei sa vina mai misto fa si tu alte 2 poze din fata si din spate mai de jos....adik unghiul.. sa se vada mai de jos mashina....

bo$$u 25-05-07 08:03

ok de acu o sa ma ocup de masinile useriolor

cls21b_EVO 26-05-07 06:21

BMW 530d - O simpla idee

1 Attachment(s)
Asadar, vreau sa mi pun plasa in locul marcat pe poza si nu stiu cum va arata, rugamintea mea e, cine poate sa ma ajute cu o mica simulare?

Vedeti poate gasiti voi poza mai bune, mai expresive in acest context...ca eu asta aveam, oricum am pus-o ca sa va dati seama in mare despre ce vorbesc.

Multumesc anticipat!

All times are GMT +2. The time now is 02:29.

- Copyright 2026 4Tuning