Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Styling by request - Idei de tuning pt masina ta (https://forum.4tuning.ro/103-styling-by-request-idei-tuning-pt-masina-ta.html)
-   -   Masinile VOASTRE preparate de noi ! (https://forum.4tuning.ro/103-styling-by-request-idei-tuning-pt-masina-ta/47261-masinile-voastre-preparate.html)

AdY9005 21-04-09 18:21

Re: Masinile VOASTRE preparate de noi !

1 Attachment(s)
Golf cu Borbet .....

golf3lv 21-04-09 18:50

Quote:

Originally Posted by AdY9005 (Post 2254615)
Golf cu Borbet .....

ms fain:D.si grila,putin...se poate?:D8-)

jipianu 21-04-09 21:40

2 Attachment(s)
Vreau si eu daca se poate ... la una din pozele...
AS vrea alte ajnte... si garda la sol mai mica si in rest ce va place voua mai mult
Va multumesc!!!

Rares_CRM 21-04-09 22:56

2 Attachment(s)
.....

KillerINC 22-04-09 00:20

1 Attachment(s)
O rugaminte la toti VT-unerii de pe forum . Dati-mi urgent IDEI de niste spoilere fata REALIZABILE , nu foarte agresive pentru Megane-ul meu . Saptamana viitoare sau in maxim 2 saptamani , bara va fi taiata de deasurpa bandoului (adica de deasupra numarului) si refacuta . as dori ca garda la sol sa ramana chiar putin mai inalta decat acum . eventual cam la inaltimea barii originale, fara prelungirea aceea . dar daca aveti vre-o idee , sa nu depaseasca marimea barii actuale cu tot cu prelungire .

DACA PUNETI SI NUMAR , SA NU MAI FIE ACESTA CI " AG 86 BRS" VA ROG

SI V-AS MAI RUGA SA RAMANA SI PROIECTOARELE ACTUALE

Va multumesc anticipat.

Cea mai buna lucrare va fi pusa in practica la PILOT POWER TUNING PITESTI, si numele creatorului gravat in spoiler , sau sticker , daca acesta doreste

TheADX 22-04-09 00:44

Quote:

Originally Posted by laur_fcp (Post 2254368)
Nu e cine stie ce...:sad:

ma asteptam si la ceva legat de desighnul masini nu doar jentzi :D oricum interesante

TheADX 22-04-09 10:18

am crezut ca sunt multe persoane care se ocupa de topic dar vad ca nu e chiar asa...

laur_fcp 22-04-09 13:52

3 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by KillerINC (Post 2255781)
O rugaminte la toti VT-unerii de pe forum . Dati-mi urgent IDEI de niste spoilere fata REALIZABILE , nu foarte agresive pentru Megane-ul meu . Saptamana viitoare sau in maxim 2 saptamani , bara va fi taiata de deasurpa bandoului (adica de deasupra numarului) si refacuta . as dori ca garda la sol sa ramana chiar putin mai inalta decat acum . eventual cam la inaltimea barii originale, fara prelungirea aceea . dar daca aveti vre-o idee , sa nu depaseasca marimea barii actuale cu tot cu prelungire .

DACA PUNETI SI NUMAR , SA NU MAI FIE ACESTA CI " AG 86 BRS" VA ROG

SI V-AS MAI RUGA SA RAMANA SI PROIECTOARELE ACTUALE

Va multumesc anticipat.

Cea mai buna lucrare va fi pusa in practica la PILOT POWER TUNING PITESTI, si numele creatorului gravat in spoiler , sau sticker , daca acesta doreste

Am uitat de proiectoare...:sad::sad:
Sa spui care iti place mai mult:D

KillerINC 22-04-09 14:13

mersi laur . primele 2 sunt chiar interesante , dar mai astept si alte modele

@NONE : se aude acolo in spate ? ca te plangeai zilele trecute ca nu mai exista profesionalism aici ... ti-am pus poza la calitate mare . hai sa te vad . FA UN SPOILER FATA CUSTOM , din BRUSH ....

yura 22-04-09 14:23

3 Attachment(s)
Salutare, cine ma poate ajuta, vreau sa vad cum da modelu de janta din poza pe masina mea?! Am atasat 2 poze pt orice eventualitate. Daca se poate ...si geamuri fumurii. Ms mult

2fast4u_DK 22-04-09 14:25

2 Attachment(s)
Reno:arrow:
Am incercat deocamdata si am pus body kitul street fighter de pe laguna 1..eu zic ca se potriveste destul de bine..voi incerca mai tarziu sa fac brush...si app parca da mai bine cu pleoape dar aici este decizia ta :D...sper sa iti placa;)

KillerINC 22-04-09 14:35

Quote:

Originally Posted by 2fast4u_DK (Post 2256973)
Reno:arrow:
Am incercat deocamdata si am pus body kitul street fighter de pe laguna 1..eu zic ca se potriveste destul de bine..voi incerca mai tarziu sa fac brush...si app parca da mai bine cu pleoape dar aici este decizia ta :D...sper sa iti placa;)

chiar e frumos kit-ul .// o sa fie nasol cu integrarea proiectoarelor care le are deja ... dar aia e , gasesc eu altele ...

Pleoapele or sa vina si ele , intai sa scap de bara asta urata de pe fata , si sa imi schimb bucsaraia si placutele + discurile de frana (cu ceva mai bun , probabil EBC+discuri brembo)

2fast4u_DK 22-04-09 14:39

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by KillerINC (Post 2257011)
chiar e frumos kit-ul .// o sa fie nasol cu integrarea proiectoarelor care le are deja ... dar aia e , gasesc eu altele ...

Pleoapele or sa vina si ele , intai sa scap de bara asta urata de pe fata , si sa imi schimb bucsaraia si placutele + discurile de frana (cu ceva mai bun , probabil EBC+discuri brembo)

Daca vrei pot incerca sa modific putin spoilerul ca sa vina bine proiectoarele

Quote:

Originally Posted by yura (Post 2256967)
Salutare, cine ma poate ajuta, vreau sa vad cum da modelu de janta din poza pe masina mea?! Am atasat 2 poze pt orice eventualitate. Daca se poate ...si geamuri fumurii. Ms mult

Poftim;)

NONE 22-04-09 15:09

Quote:

Originally Posted by KillerINC (Post 2256936)
@NONE : se aude acolo in spate ? ca te plangeai zilele trecute ca nu mai exista profesionalism aici ... ti-am pus poza la calitate mare . hai sa te vad . FA UN SPOILER FATA CUSTOM , din BRUSH ....

Deja am inceput schitele :-) , o sa fac 3-4 si ti-le arat :-)
nu stiu cānd termin ca e ceva de facut la ele...

oby1 22-04-09 15:27

2 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by oby1 (Post 2248845)
Va rog daca se poate la masina din imagine sa atasati un eleron tip M power (aveti 2 poze ca exemplu Ex 1 si Ex2 ) in 2 variante : gri(la culoarea masinii) si negru, luneta fumurie cca 50-70% si stopurile din aceasta poza.
Multumesc.

Pe mine m-ati uitat:cry:

KillerINC 22-04-09 16:36

Quote:

Originally Posted by 2fast4u_DK (Post 2257020)
Daca vrei pot incerca sa modific putin spoilerul ca sa vina bine proiectoarele

daca poti si nu e deranjul prea mare , te-as ruga sa incerci ...

Quote:

Originally Posted by NONE
Deja am inceput schitele :smile: , o sa fac 3-4 si ti-le arat :smile:
nu stiu cānd termin ca e ceva de facut la ele...

MERSI ... astept :)

Georgian_bz 22-04-09 18:19

2 Attachment(s)
KillerINC una fara si alta cu proiectoare :D

KillerINC 22-04-09 18:38

Quote:

Originally Posted by Georgian_bz (Post 2257627)
KillerINC una fara si alta cu proiectoare :D

mersi . totusi modificarea va fi facuta de la bandou in jos . tot ce este deasupra bandoului ramane intact

2fast4u_DK 22-04-09 18:53

4 Attachment(s)
Am mai facut 4 modele
Prima este cred ca cel mai usor de facut
A2-a: am facut asa chiar daca trebuie proiectoarele schimbate..poate iti place
A3-a:mi se pare cea mai buna deoarece proiectoarele nu trebuie schimbate si in plus ar veni bine la mijloc
La a2-a si a3-a am acoperit partea de sus a prizelor laterale(arata mai bine)
A4-a:Am lasat spoilerul normal cu proiectoarele la mijloc

sika cvmu 22-04-09 21:55

6 Attachment(s)
Am si eu o rugaminte la voi... Ma puteti ajuta cu "Broscoiu'"? As vrea ceva cat mai original shi realizabil, sa se potriveasca cu pragurile astea shi culoarea, eventual Verde Lamborgini. Sper sa fie bune pozele astea. Va multzumesc!

yura 22-04-09 22:08

" 2fast4u_DK " .....mersi mult, a iesit chiar bine bine.

VaLeX 22-04-09 22:36

1 Attachment(s)
vreau si eu masina alba...multam !

jipianu 22-04-09 22:46

Multumesc mult Rares_CRM

laur_fcp 23-04-09 08:04

3 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by sika cvmu (Post 2258336)
Am si eu o rugaminte la voi... Ma puteti ajuta cu "Broscoiu'"? As vrea ceva cat mai original shi realizabil, sa se potriveasca cu pragurile astea shi culoarea, eventual Verde Lamborgini. Sper sa fie bune pozele astea. Va multzumesc!

:drunk:Felicitari pentru masina, ai muncit mult la ea :drunk:

Nuprea am inteles ce vrei sa fie modificat la masina :oops:

LE:
Quote:

Originally Posted by oby1 (Post 2257199)

Pune alta poza cu stopurile...

sika cvmu 23-04-09 11:20

3 Attachment(s)
Ms Laur! Uite alta poza cu spatele... Eu as fi vrut pragurile in culoarea mashinii, shi alte spoilere (pe fata ceva in genu' la asta verde). Jantele le vreau albe shi numarul acolo unde este, iar bad-boy-u' sa fie mai agresiv, prelungit si peste grila ca la Golfu' atashat (pt k la mn kpota e front-open si merge). Evacuarea as vrea sa fie dubla, dar putin mai spre centru. Poate avetzi ceva timp sa mai incercati. Va multumesc!

2fast4u_DK 23-04-09 12:20

3 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by VaLeX (Post 2258512)
vreau si eu masina alba...multam !

Here you go;)

Quote:

Originally Posted by oby1 (Post 2257199)

Doar stopurile astea le'am putut pune imi pare rau..dar sunt destul de apropiate

TheADX 23-04-09 16:54

Quote:

Originally Posted by TheADX (Post 2253457)
Hai sa vedem ce puteti face din daciuta mea... vreau sa pastrati culoarea sa fie cat mai alba... in rest aveti mana libera.

m-ai imi face si mie cineva cate o varianta? mai profesional asa daca se poate si cu un body interesant nu de cocalar

sezione91_blue 23-04-09 21:16

1 Attachment(s)
Desi ma pricep cat de cat la VT ...va rog...nespus de mult...sa imi faceti un spoiler pentru Logan. Va rog sa faceti ceva care poate fi facut nu SF-uri... Va rog sa umblati si la grila. Nu vreau sa fie o copie a GGD-ului... :cry:

sika cvmu 24-04-09 03:31

Pentru Broscoiu' meu nimic? :(

AdY9005 24-04-09 19:55

1 Attachment(s)
B M W

C180 25-04-09 01:08

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by sika cvmu (Post 2262001)
Pentru Broscoiu' meu nimic? :(

10caractere

yura 25-04-09 01:18

AdY9005 ... ohooo..meserieeee :D Hai ca tre sa recunosc, a iesit mai bine ca prima varianta,mersi mult. Daca tot esti tu baiet de treaba :))) , ce zici, imi poti face si o mica "signature" ,daca vrei iti mai trimiti niste poze...sa iasa ceva misto. Ms inca odata

sandrin 25-04-09 02:18

3 Attachment(s)
salutare, as avea si eu o rugaminte la voi pentru cordoba rosie :) : bara de ibiza cu facelift si grila fara sigla, si eventual niste pleoape, oglinzile in culoarea rosie dar in principiu primele doua.
Mersi

laur_fcp 25-04-09 07:43

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by sandrin (Post 2264681)
salutare, as avea si eu o rugaminte la voi pentru cordoba rosie :) : bara de ibiza cu facelift si grila fara sigla, si eventual niste pleoape, oglinzile in culoarea rosie dar in principiu primele doua.
Mersi

SEAT

Cred ca de bara asta era vorba, nu?:D

KillerINC 25-04-09 08:11

Mai lucreaza cineva la solicitarea facuta de mine pe una din paginile anterioare ? Am vazut un model care imi place , dar astept si alte idei

sandrin 25-04-09 13:57

Quote:

Originally Posted by laur_fcp (Post 2264791)
SEAT

Cred ca de bara asta era vorba, nu?:D

m-am referit la bara de ibiza cu facelift (ca cea din primele 2 poze de la ibiza neagra sau gri, nu de la ibiza noua) Mersi oricum :)

sika cvmu 25-04-09 20:40

Multzumesc mult C180! E superba!

PetricaCBD 25-04-09 20:46

2 Attachment(s)
pun si eu 1-2 poze sa vedem ce ganduri aveti pt masina mea(daca se poate cat mai lowrider)....va multumesc

Bogyciu 25-04-09 23:38

2 Attachment(s)
Cine ma poate ajuta si pe mine cu un bad-boy... unul care sa urmeze dunga rosie trasata de mine... grila fata as vrea sa ramana sub forma de "U" (fara partea de sus) si daca se poate sa coboare si masina pana roata din fata e la distanta f mica fata de arcada aripii... M-ar interesa sa fie o lucrare mai buna, capota sa arate ca fiind dintr-o bucata (spatiul dintre capota si aripa sa continuie si pe far, colturile putin rotunjite, pleoapele de pe semnalizare sa para ca fac parte din aripa...) Stiu ca vreau cam multe dar vreau o poza facuta sa ma duc cu ea la un tinichigiu sa ma apuc de treaba... Daca poza descarcata de pe forum nu e la calitatea dorita o pot trimite pe email celui interesat sa ma ajute... si apoi prelucrata as dori tot pe email (sau mess) sa o primesc inapoi. Asta e poza care are cele mai putin reflexii in zona in care se va lucra pe ea (stiu ca ajuta)... Multumesc inca de pe acum!

Scricy HKS 26-04-09 00:29

1 Attachment(s)
Bad boy Dacia:twisted: sper sa fie buna poza...

All times are GMT +2. The time now is 09:42.

- Copyright 2026 4Tuning