![]() |
Re: Dacia 1300 la a doua tinerete!!!-BR 98 NIG
ce sa mai zic...frumos :D
|
Frumos...
ai putea sa pui cateva poza cu ea data jos de pe cric? |
de ce nu ai mai pus protectia la amortizor?
|
salam sasesc pus la uscat lolz. Si...nu te zgaltaie prea tare? Ma gandesc ca e joasa,amortizoarele-s foarte tari acum,gumele au talon mic,scaunele sunt de curse...confortul tinde spre zero...ma rog...e un compromis
|
E masina de curse, conteaza performantele nu confortul.
|
bravo domnule.... asa dacii tot timpul mi-au placut!!!!
felicitari pentru eforturile & munca depusa !!!! |
carb de Oltcit sau de Nova Gt ? stii ce ai putea sa faci ? asta i`ao ca pe un sfat daca vrei ... unde ai ocazia sa te lipesti de o electrovalva de relantiu,lipeste`te,ca nu se stie niciodata :) ... frumos ... spor la lucru in continuare si odihna placuta pentru cand o sa fii la mare :)
|
Quote:
Explicatie: datorita modificarilor aduse corpului amortizoarelor protectiile fata nu mai intrau;) De intors m-am intors de duminica de la mare,insa am fost f aglomerat cu treburile si la masina s-au ivit probleme( electromotorul s-a defectat, am probat 3 carburatoare si niciunul nu imi place cum functioneaza) probleme care m-au impiedicat sa ies cu ea la plimbare ca sa vad cum se comporta cu noua suspensie:sad:..am facut totusi o mica proba pe strada la mine si a luat 90 cu a 2-a(cu Carfilul) si deja ma gandesc sa bag un ulei cu o vascozitate mai mica si un Duralube ca sa-i prelungesc motorului un pic viata chinuita pe care o va avea..:rolleyes2 Masina clar nu mai e destinata drumurilor la tara la bunica cu butoiul de varza in portbagaj..:lol:..asa ca "suport" consecintele.. Acum am de la un prieten un carburator f generos in difuzoare si care mergea f bine la el, sa vad cum se comporta cu acesta. Or sa vina si pozele, dar mai intai sa o pun la punct ca deja nu mai pot de nerabdare:-) Va multumesc. |
90 cu a 2-a cu o 1300 e ceva..
|
90 cu a 2a, 1.4 cu axa smechere... nu orice 1300
mai nene, lasal dracu de duralube, iti aduc io stii tu ce. si io zic sa ramai la elf 20 50, dak o sa ia multe ture... |
Quote:
Suspensia se comporta neasteptat de bine, nu e imposibil de rigida iar motorul urca in ture in draci..e frumos ca in a 2-a trage cel mai bine intre 70 si 90 mai mult nu am avut unde sa ma duc ca am tras cateva ture pe strazi mici; sunt nerabdator sa vad cum merge si cu Weberul primit pentru probe8) Iulica, azi am luat Elf Competition 10W-40 vorbim maine de tratamente;):-) |
si de la cine e carbul?? :))
|
Quote:
|
Jos cu palaria...Asta da masina! Felicitari Bogdi!!! Succes in continuare
|
Quote:
|
4 Attachment(s)
Inca in faza inaintata de probat carburatoare, faza care s-a finalizat azi cu un carburator Weber pe cinste(difuzoare de 22 cu 29)..pacat ca nu stiu inca daca va fi al meu sau nu:rolleyes2
Multumesc Pety:-) |
cum e? rupe asfaltu?
|
Quote:
Maine ies in probe8) |
Distractie placuta:)
|
e vedeta carbul meu :D
rupe-i dintii maine bogdane |
1 Attachment(s)
bogdane, carburatorul incercuit cu rosu este al tau? e functional? a fost probat pe vreo masina pana acum? ce fel de prindere are? as fi interesat in el, imi place cum arata
esti dragut sa-i faci cateva poze sal vad si eu din diferite unghiuri? mersi mult de tot:) |
cred ca e de nova de 1.6. seamana cu cel de oltcit.
|
Quote:
|
Bogdan, de unde ai luat "autocolantul" pentru inimile de la chedere ? Cum se numeste ?
|
Quote:
Ygs, carbul respectiv e de Oltcit intradevar si nu am apucat sa-l mai probez ca merge bine asta pe care il am acum:-) |
Spor la treaba:) sa iasa ceva frumos
|
Quote:
Eu am cautat la magazinele cu profil auto; nu am gasit. |
vad ca te pregatesti temeinic, sa inteleg ca te vedem curand si la curse?
|
Quote:
Am ramas dator cu cateva impresii legate de comportamentul masinii..:arrow:..dupa ce 2 zile la rand imi ridica f repede temperatura antigelului(in maxim 2 km de forja) ieri seara am scos temostatul si s-au schimbat datele problemei;) Cu carburatorul de proba masina trage f bine, ieri seara am putut sa o fugaresc mai mult(pt ca nu a mai ridicat temperatura) iar in frana de motor pe a 2-a da rateuri grozave pe esapament(cu flacari)8) Deasemenea investitia in amortizoare a fost f inspirata, masina negociaza de minune virajele stranse si se comporta f bine si pe denivelari mici:D..recomand fara dubii serviciile D-lui Dumitru de la Brasov;) Tot ieri seara mi-a sosit si Metabond-ul iar azi ii fac schimbul de ulei(ELF Competition 10W-40) Sunt in cautarea unei aprinderi cat mai buna pentru a ma sustine in urcarea in ture si depasirea valorilor obtinute actual cu aprinderea cu platina;) Deci treburile stau f bine la capitolul evolutie a perfomantelor, mai rau e ca nu pot merge bine decat cu maxim a 2-a prin oras si zgomotul pe esapament a crescut considerabil datorita axei..:rolleyes2 |
2 Attachment(s)
Schimbul de ulei realizat in seara asta si functionarea in relanti..:rolleyes2
|
nu sunt prea putini 3 litri?
later edit:D...credeam ca intra mai mult, dar mi-am adus aminte cat am bagat in a mea:D. cat de tare se poate auzi toba:D...nu o sa te bage in belea? |
sincer sa fiu....suna ca un trabant ..la relanti.."da sa se opreasca" fara suparare proprietarului...
insa in "ture" da fiori ....iar pe exterior e jos palaria...:):X |
super tare masina am vazut-o si la brasov dar cu noile modificari suna mult mai bine a musle car :) .... sa ai grija de ea ... si la cat mai multe modificari .
|
2 Attachment(s)
Bogdane am o solutie pentru problema carburatorului, te combini cu cineva (Iulica) si va cumpar 4 carburatoare de motocileta si luati fiecare cate 2 iar pentru admisie adaptati galeria de dublucorp cu racoarde flexibile si coliere :twisted:pentru ca weber 38 dgas cam greu asta daca nu o scoti la capat cumva ca "ala micu" facea rau cand a auzit unde e carbul lu Dan. Uite ce rau arata astea , cica au fost pe o 1100cmc;)
|
Quote:
Vali, sa-mi dai un pret pentru ele pe PM. Cu "ala mic" am vorbit eu si e de bine, nu s-a suparat..oricum i-l dau cam intr-o saptamana dar pana atunci ii accept provocarea8) |
vai de mine ce frumos se aude la relanti,iti dai seama ce o zice lumea care nu cunoaste masina si o vede la semafor ca toarce ca un dragster:):)
frumos bafta in continuare |
Nu îmi place, e cam "bâlbâită" maşina asta :)
|
poate mai trebuie reglat motorul, dar are acel sunet de V8...fara nicio exagerare.
Cel putin asa se aude in clip. |
Quote:
|
Quote:
Va multumesc:-) |
| All times are GMT +2. The time now is 10:51. |
- Copyright 2026 4Tuning