![]() |
Re: Club TICO
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
Quote:
|
propun sa folosim altfel acest topic :)
mai putem folosi si PM si mess. hai sa pastram topicul cat mai curat si sa il folosim pt probleme , nelamuriri, reuniuni si mai ales vesti bune :) propun de asemenea sa scadem nr de posturi pe zi (noi folosim cam o pagina pe zi.. pe nimicuri... adica se folosesc cate 3 posturi pt a se spune un singur lucru) luati exemplu de la liviu care pune 5-6 quote-uri intr-un post noi trebuie sa facem ordine pe topic in primul rand pt a il putea folosi mai usor P.S.: sper ca nu a fost cu suparare pt nimeni dar asa vad eu lucrurile. astept pareri / reactii |
Quote:
|
Quote:
Uite o reactie :)) : anumite topicuri mor fara putin ajutor, si daca s-ar discuta strict probleme si intalniri ar fi prea monoton si ar descuraja lumea sa posteze cand vezi ca ultimul post e o problema de acum doua saptamani. Si pana la urma, doar discutam despre buburuzele noastre, nu altceva, asa-i Dany? :lol: |
Quote:
uite un mic exemplu: daca CIP nu spunea nimic de parbriz la nimeni nu ii mai trebuia. cum o avut el nevoie cum in 2-3 au avut nevoie in fine mie mi se pare goana dupa posturi |
Pai si ce naiba faci cu posturile sefu? Ca doar nu le transformi in Euro.
Mai bine postai o pizza mare pentru aXXo :lol: |
daca s-ar vorbi strict probleme s-ar posta o data la 2-3 saptamani si acest forum ar incepe sa fie neinteresant pentru ca nimeni nu mai zice nimic ,nici intalnirile nu va mai fi sau daca va fi vor fi foarte putini si mai ales cei cunoscuti
Si ca sa fiu si on-topic Cand mai e urmatoarea intalnire :)????... |
Urmatoarea intalnire va fi pe 26 Noiembrie. Oare vom avea putina zapada atunci? :lol:
Ora si locatia le vom discuta cand se apropie termenul, desi cred ca vor ramane aceleasi, pana acum au multumit pe toata lumea. |
nu am zis in sensul de a nu se posta diverse... si de a avea loc discutii (dar nu ca pe mess :| )
Quote:
inteleg sa glumim... vorbim si altele dar nu discutii ca pe chat Quote:
Quote:
am zis doar ca mi se pare ca se posteaza legat de un subiect caruia i s-a stabilit o rezolvare inca 7-8 posturi care devin offtopic din acel moment. sau cum ar fii sa pun eu post pe club tico pt X ca ma vad cu el peste 2 ore sau ce fac eu legat de masina cu Z .... inteleg sa pui ca ai rezolvat pb la masina si ca te-a ajutat Y .. dar sa stabilesti cu el ca te vezi nu stiu unde ... exista PM,mess .. ba chiar si telefon :) poate acum m-am facut inteles mai ales ca am dat un exemplu cu ce vroiam sa spun:!: |
Intelegem perfect, mai ales acum :D
Uite exemplul perfect :))) : "Vlad, iesi afara? :-)" Na, vorbim impreuna dar ne intelegem separat :D |
Quote:
Pentru alte detalii, id'ul meu majoritatea il aveti, [email protected] Daca termin masina in timp util, PROMIT ca rodajul sa-l fac spre urmatorul vostru meeting :-P |
Quote:
Si eu sunt de acord cu unele chestii dar cu altele nu...e prea multa bataie de joc la adresa usserilor... parerea mea... In afara de asta.... de ex. eu nu stiu cum sa faci sa raspunzi la 10 persoane odata... dasta le raspund la fiecare sau vb cu fiecare pe rand...si nu e vb de goana dupa nimic.... doar ca e normal sa vb in timp real...si cat mai repede...ca altfel se suprapun si nimeni nu mai intelege nimic... Parerea mea este sa vb odata pe luna...cine ce a mai facut si restul pe mess...sau la telefon ...ca si PMurile astea incarca serverul .... |
Locul unde noi vorbim acum se numeste "club Tico" unde noi astia cu tico vorbim ca daia se numeste asa. Pentru probleme tehnice exista alta sectiune pe site, sau pt modificari la fel. Intalnirile noastre le facem in primul rand sa socializam iar atunci cand nu ne intalnim vorbim aici. Daca eu nu socializam cu tine fireburn crezi ca te mai ajutam cu masina? Nu e un caiet dictando unde sa ti curat e un loc unde glumesti te imprietenesti si te ajuti ca ma indoiesc ca daca tu spui ca ai nujtu ce la masina din glumele facute nu o sa trecem la sfaturi.
|
nu ai inteles ce am vrut sa spun :) ai pm oricum :)
|
Quote:
Quote:
Quote:
|
Quote:
|
Si acum ca am rezolvat cu itp-ul va urma folie pe geamuri cu tenta spre albastru si efect de oglinda, voi lucra un pic cu plasa de aluminium la bara fata, si sa vedem cum stam cu achizitia unui mp3 in locul cass de logan:)) pt o claritate si mai buna a muzicii(app vinde cineva?). A si ma apuc si de interior ( huse custompe forma scaunului), pe bord vreau ca locul de depozitare sa fie acoperit cu presulet antiderapant total si am sa caut un turometru cat mai mic pe care o sa ma gandesc bine unde il pun.
Iar la primavara o vopsea pt care strang de pe acum bani si vreau sa o transform in masinuta teleghidata ca design am nijte planuri in cap:D |
Quote:
|
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Eu sunt de acord cu Vlad [Fireburn_03 pt cine (spre rusinea lui) nu stie...]. Oricum, am ajuns la concluzia ca de cand s-au inceput intalnirile, se face mult off-topic. Nu am absolut nimic cu nimeni, nu fac diferente, nu iau apararea nimanui. Cine nu a inteles ce a vrut Vlad sa spuna, ii mai dau un exemplu: CIP posteaza despre parbriz, rezulta ca au mai multi problema asta... Ok, foarte bine ca ne ajutam intre noi! Aseara a fost Vlad pe la mine, dar nu m-am apucat sa ii scriu aici pe topic "Vlad la cat ajungi la mine??". Am numarul de telefon, am id de messenger, se poate folosi PM in cazul in care nu ai credit/baterie, etc... Din moment ce nimeni altcineva nu intra in discutie decat eu si Vlad, evident ca vorbesc doar cu el. Cum a postat Alex (aXXo) daca vine cineva in "21" la o pizza... ca el e in Bucuresti... aia da, mi s-a parut ceva comun. In fine, e primu si ultimul meu post pe tema asta, nu vreau sa ajungem la certuri. Doar ca e frumos sa fim atenti la ce scriem. Apropo, intrebati si voi un moderator de curiozitate... si o sa va spuna exact ce am zis eu cu Vlad... daca postezi de niste jante super-oferta (cum a facut CIP), e ok, se poate considera on-topic. Daca intreb "hai ma X iesi afara??", aia e off-topic. Astept sa vad care se incumeta sa intrebe un moderator... sau sa ne dea un moderator raspunsul... |
Cu toate că e prea dimineaţă pentru mine că să vă dau un răspuns elevat, o să mă risc :lol:
Am observat şi eu că de la o vreme lucrurile au luat-o puţin pe arătură...Am mai şters din posturi, le-am unit dar, cum timpul nu prea īmi mai permite īn ultima vreme, nu pot să stau mereu geană pe voi. Mă bazez pe faptul că puteţi să vă rezolvaţi problema fără interventaia vreunui moderator sau super-mod că altfel īn mod sigur se lasă cu "sancţiuni". Toate cele bune! |
Ok...si pana la urma despre cw sa vb? Hai sa facem un topic unde sa aberam orice despre oricine oricum...ca toti suntem si asa posesori de tico in acest fel parerea mea , nu mai deranjam pe nimeni cu prostiile...sau intrebarile noastre...sau ajutor....
In fine , e o atmosfera foarte apasatoare.... iar daca toate ne sunt cenzurate... e nasol.... e corect ca tre sa fim on'topic...dar mai da omul si cu bata'n balta... Pana la urma o solutzie tre gasita... oamenii vor sa socializeze...uite de aici de pe acest site...am cunocut oameni...adica pe voi... suntem firi diferite...clase diferite... traim diferit...avem probleme diferite...insa avem ceva in comun...ticolini....iar daca nu putem sa vb aici la gramada ca intr'o FAMILIE... atunci...e nasol....pt ca daca tot intru pe net....urmaresc ...citesc....vad ceva incitant...raspund si eu....fie sau nu ONtopic.... poate nu stau acum la ora asta sa il sun pe tank....pe axxo....etc. sau poate nu's pe mess.... iar aici vad toti ce se discuta si mai intervin mai discuta mai una mai alta... E ok... poate asa gandesc doar eu...e parerea mea... eu sunt de parere 50% - 50% ... dar rog eu PERSONAL un moderator...sa gaseasca o cale...eu zic ca un thread unde sa ne facem de cap...e bine venit...gen BUNA DIMINEATZA POSESORILOR DE TICOLINI sau CAFFE' A ' LA TICOLINO :D |
bine zis yneedlove
Sa gandit careva sa faca un tico decapotabil?....:D Eu zic ca ar arata belea Cam cat ar costa ?....si ce ar trebui facut sa fie legal (adica in acte ) |
Hardtop totusi :D
|
Quote:
nu stiu exact din auzite 25000 de ron(acte) + ca si daca ai avea banii nu cred ca ar trece testele:) deabia trece itp-ul... |
aoleu eu zic ca e mai bine capotata decat decapotata si fara 25000 ron in buzunar
|
Quote:
Mai degraba un OLTCIT ala e strong...eu am fost fericitul posesor a 2 modele... marfa rau... Cine se riska sa puna flexul pe ticolin....ma ofer ajutor cu 2 maini de munca... :D |
Quote:
Dar sunt destul de convins ca nu era nimic omologat :lol: |
2 Attachment(s)
Quote:
Nici macar matiz-ul, cu tot design-ul lui "revoluționar" de rotund... tot e hidos. După părerea mea, cerințele unui cabrio cu un look/performanță cāt de cāt, decent, sunt: - ecartament mai mare la roți (stabilitate) - un body cat mai putin inalt si mai stil "armonios" (look) - un body dedicat cabrio-ului (ranforțat) Concluzie: nu se merită ! Nu se merită nici măcar īn două uși facută... |
Quote:
150 nu prea stiu cum prinde :P @axxo ala in 2 usi arata bestial daca ma intrebi pe mine :D |
la vale :)) si daca mai si impingi putin de ea
Dar tico in doua usi seamana mai degraba a dric decat a masina :p |
Pai si cum vrei sa o faci cabrio daca nu e in doua usi??? Eu nu am auzit de masina cu 4 usi si decapotabila (decat un idiot cu un E36 care a sudat usile spate sa o faca "coupe" :-|). Chiar daca nu o omologhezi, esti constient ca trebuie sa bagi bani cu sacul in masina aia... si asta daca la sfarsit iti iese asa cum te-ai gandit tu... :???: Mai bine bagati benzina si luati-va ceva frumos de banii aia, de exemplu inca o masina :lol:
|
3 Attachment(s)
Boys boys frana:-P
se poate tico si cabrio si coupe sa arate bine si sa nu se descompuna la viteza (90km/h) daca ai bani scule si o mana buna P.S. alex ce nu iti place la tico ala coupe visiniu? arata demential de bine:oops:... pana si mie imi place:lol: |
Cu geamurile alea din spate zici ca e mercedes citaro
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Hai ca tico...arata bengaves :D:D:D |
Quote:
Nu mai posta ce nu stii :) Uite ! Si asta pot confirma si seniorii, de pe la inceputurile thread-ului :)... Iar cum parerile sunt impartite, mie tico imi place asa cum e (ca doar il posed)... dar, totusi... e o cutie... :| |
si revenim la discutia cu motoarele :)) ... a mea nu prinde ca am 31 de kw :(
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:11. |
- Copyright 2026 4Tuning