Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   PC Games (https://forum.4tuning.ro/510-pc-games.html)
-   -   Street Legal Racing - Redline (https://forum.4tuning.ro/510-pc-games/23542-street-legal-racing-redline.html)

Mikidude 17-09-09 17:05

Re: Street Legal Racing - Redline

Maryus`icaaa :D Lumea (in special EU) vrea sa stie despre masinile la care lucrai, caddy si dacia... lucrezi la ele sau le-ai abandonat pana la vacantza ??

Maryus_x90 17-09-09 17:10

Singurele masini la care mai lucrez e bmw serie7 e38 si dacia sport v1.2 import gta san andreas..

Sper ca pana la vacanta sa le termin :))

CrazyEyes 17-09-09 17:24

maryus, ai luat cumva din gta san andreeas pt ryo watanabe evo? :D

jurec@d!xxl 17-09-09 17:46

3 Attachment(s)
cv ce mie im place.........sper sa va placa si voua;)

CrazyEyes 17-09-09 17:48

1 Attachment(s)
Nu vreau sa promit nimic, o sa incerc sa fac o dacia logan !
Daca aveti materiale..sau ceva ce credeti ca-mi poate fi folositor, as aprecia daca mi-ati da:)

jurec@d!xxl 17-09-09 18:43

gata e oficial am abandonat "proectu" audiA4 imi bag picioarele in ea de masina ca-i tare greu/:))
ati avut dreptate............da ms lult pt sfaturi oricum

Mikidude 17-09-09 19:04

Quote:

Originally Posted by jurec@d!xxl (Post 2648096)
gata e oficial am abandonat "proectu" audiA4 imi bag picioarele in ea de masina ca-i tare greu/:))
ati avut dreptate............da ms lult pt sfaturi oricum

:))) Mda, multi au incercat, Multi au abandonat :))

@CrazyEyes: incearca sa iei Logan`u de la gta IV !! e mai reusit :!: Dar cum a zis si jurec e foarte greu, dar poate te pricepi, poti sa incerci !

big_ballz 17-09-09 20:41

De unde iau si eu niste PJ-uri?
Poate uploada careva?

CrazyEyes 17-09-09 21:06

aveti cumva careva 3ds Max dar nu trial? va rog frumos daca aveti sa imi dati si mie un link de unde sa-l descarc :)

Mikidude 17-09-09 21:33

Quote:

Originally Posted by CrazyEyes (Post 2648495)
aveti cumva careva 3ds Max dar nu trial? va rog frumos daca aveti sa imi dati si mie un link de unde sa-l descarc :)

Uite aici http://street-legal-mods.com/list-dlsmax.xml gasesti tot ce iti trebuie pt a face o masina in 3d max inclusiv 3dmax!! Sper sa nu iti lipseasca talentu si rabdarea :)

@big_ballz: uite aici PJ http://street-legal-mods.com/list-paint.xml dar de preferat era sa iti faci singurel Pj`urile, cum am mai zis e urat sa folosesti munca altuia, adica daca eu stiu PJ`ul ala nu prea mai am ce comenta de masina aia, asa ca apucate si fa Pj`urile tale propri si personale :!:

royal17 18-09-09 16:52

am o nelamurire am cumparat un sasiu de Lamborgini si nu se potriveste nici unu motor daca imi poate da cineva un motor si un pach ceva cu motor v8 ca nu am deloc nushu dc

jurec@d!xxl 18-09-09 17:29

Quote:

Originally Posted by royal17 (Post 2650317)
am o nelamurire am cumparat un sasiu de Lamborgini si nu se potriveste nici unu motor daca imi poate da cineva un motor si un pach ceva cu motor v8 ca nu am deloc nushu dc

scoate slr editor si akolo poti sa faci sa earga orice motor ;)

royal17 18-09-09 17:47

Quote:

Originally Posted by jurec@d!xxl (Post 2650404)
scoate slr editor si akolo poti sa faci sa earga orice motor ;)

nu gasesc decat pentru 2.1.0 are cineva pt 2.3.0??

Mikidude 18-09-09 17:48

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by royal17 (Post 2650317)

Uite aici SlrrEditor !! Cu care poti pune orice motor vrei tu pe orice masina:!:

EDIT: Merge pe orice varianta

dydy-andrey 18-09-09 19:44

salut!
cum se numeste o suspensie care sa nu aiba rotile pe spate strambe adica asa / \, dar sa fie coborata?
sau poate imi dati una custom :D
multumesc!

KrYpToN 18-09-09 19:57

salut baieti scuzati ca nam mai intrat da acuma cu scoala nu prea mai am cand pt ca am un program de ...... si intru doar in wekend foarte frumoase masinile crazy eyes,marius bine ai revenit :D sa ma mai suni pe numarul pe care ti lam trimis pe pm e pe cosmote asa ca putem vb mai mult :D

Mikidude 18-09-09 20:29

Quote:

Originally Posted by dydy-andrey (Post 2650754)
salut!
cum se numeste o suspensie care sa nu aiba rotile pe spate strambe adica asa / \, dar sa fie coborata?
sau poate imi dati una custom :D
multumesc!

Pai poti folosi Ajustable Suspension si o faci u cum vrei sa fie \ / asa / \ asa cum vrei tu si pui amortizoarele Ajustable si arcurile si reglezi inaltimea cum vrea :chainsaw: ta =)) Hai bafta !! Spor!!

dydy-andrey 18-09-09 20:38

nu gasesc nimic ajustable...

Mikidude 18-09-09 20:45

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by dydy-andrey (Post 2650856)
nu gasesc nimic ajustable...

Uite aici cva, sigur aici sunt arcurile si amortizoarele de care ziceam, incearca`le vezi daca e si suspensia daca nu baga Subaru si automat iti baga Suspensia aia Ajustable:!:

big_ballz 18-09-09 21:05

Cum fac si yo un PJ?..ca sa fiu in rand cu voi:))

Mikidude 18-09-09 21:19

Quote:

Originally Posted by big_ballz (Post 2650915)
Cum fac si yo un PJ?..ca sa fiu in rand cu voi:))

Daca citeai cva pagini in urma gaseai acolo un tutorial cum si ce sa folosesti pt un PJ reusit ! Incercati sa cititi paginile anterioare sa nu mai postam aceleasi tutoriale etc de 1000 de ori

jurec@d!xxl 19-09-09 10:39

3 Attachment(s)
un bmw...hai comentari...............

Mikidude 19-09-09 11:11

Quote:

Originally Posted by jurec@d!xxl (Post 2651691)
un bmw...hai comentari...............

Sincer, nu vreau sa vb aiurea, da grafica e super naspa, iar masina nu e chiar reusita, jantele vin super aiurea 1 de un fel 1 de un fel iar culorile sunt :blahblah:, scz ca am zis asta dar nu mi se pare o masina foarte reusita!! :headfones :D
Stiu ca e o masina BETA dar, mai bine o faceai simpla, arata cat de cat mai bine

jurec@d!xxl 19-09-09 12:05

chiar arata nasol masina da mie imi plac jantele ;) sh un pj nu am reusit sai fak ca are nste lini pe care nu le pot vopsi sj dak faceam akolo ude este cu alb cu negru erra cu cateva lini albe super urate:ihearu:

KrYpToN 19-09-09 12:08

eleron urat grafica naspa jante urate

jurec@d!xxl 19-09-09 14:41

KrYpToN daca ai uh cv mai pun pone sa vad si apoi sp ok;)
la ceilalti nu am ce sa le sp ca stiu ce ma sini fak .....da de la tine nu am vaz nici o masina

KrYpToN 19-09-09 16:14

6 Attachment(s)
L O L de asta ce zici

masina facuta de ronniestar

royal17 19-09-09 16:14

sal are cineva un CLK modelu din 99 de preferat ar fi un 320 si un bmw seria 5 din 2005 in sus ?? ast un rasp

autOcty 19-09-09 16:17

akm am reinstall jocu din motive obiective si anume errori ca deja exagerasem cu cate am bagat in+ ! revin imediat cu screenuri:D
bafta

Maryus_x90 19-09-09 17:05

@Crazy eyes - pj dupa evo e facut de mine si nu e luat de nicaieri..nu importez pj ..oricum bafta cu loganu...exact cum zicea mikidude multi se apuca si multi abandoneaza
Pt toti - incercati sa va inbunatatiti si voi grafica

Rovilar01 19-09-09 18:26

Quote:

Originally Posted by Maryus_x90 (Post 2652512)
@Crazy eyes - pj dupa evo e facut de mine si nu e luat de nicaieri..nu importez pj ..oricum bafta cu loganu...exact cum zicea mikidude multi se apuca si multi abandoneaza
Pt toti - incercati sa va inbunatatiti si voi grafica

Sal
Cum fac sa dispara ceata din 2.3.0le?. help me plss:D

big_ballz 19-09-09 20:17

Quote:

Originally Posted by Mikidude (Post 2650953)
Daca citeai cva pagini in urma gaseai acolo un tutorial cum si ce sa folosesti pt un PJ reusit ! Incercati sa cititi paginile anterioare sa nu mai postam aceleasi tutoriale etc de 1000 de ori

M-am uitat dar sunt peste 200 de pagini..nu am vazut nimic..am cautat si p google..ca nu-s lakici sa m-i se ofere totu` pe tava..

CrazyEyes 19-09-09 22:31

Quote:

Originally Posted by Rovilar01 (Post 2652668)
Sal
Cum fac sa dispara ceata din 2.3.0le?. help me plss:D

intri la Option - Video Option, la Resolution pui 1024x800 sau mai mult...si dezactivezi ESL Shader :D

taz1vas 19-09-09 23:06

http://street-legal-mods.com/page.php?al=alias6009

CrazyEyes 20-09-09 14:48

4 Attachment(s)
Bugatti Veyron
Motor V12 de 1004 CP
PJ - stock

autOcty 20-09-09 15:22

deci deja ma dispera jocu cu erorrile lui! azi numa am reinstal jocu de 2 ori! nush da azi mam saturat!

CrazyEyes 20-09-09 15:26

Quote:

Originally Posted by autOcty (Post 2654473)
deci deja ma dispera jocu cu erorrile lui! azi numa am reinstal jocu de 2 ori! nush da azi mam saturat!

iti dau un sfat! dupa ce ai instalat jocul fa-i o copie in alt folder, si pe una dintre folderele cu jocul faci experimente :) si asa in doar 5 minute o poti lua de la capat cu copia de rezerva :D eu asa fac :)
bafta! :D

CrazyEyes 20-09-09 18:23

3 Attachment(s)
Una dintre masinile mele nemtesti preferate ;)

VW Bora 8) :

Mr.Extasy 20-09-09 20:17

5 Attachment(s)
Salut baieti!De curand am reinstalat si eu SLR :D si m-am gandit sa va arat voua prima mea masina.Nu radeti prea tare,ok? :-s
Stiu ca nu se potrivesc jantele,dar nu stiu cum sa bag alte jante in joc.Ma puteti ajuta?Am 221 MWM.
Stickers aka Wannabe PJ puse de mine pe masina

autOcty 20-09-09 20:48

Quote:

Originally Posted by CrazyEyes (Post 2654481)
iti dau un sfat! dupa ce ai instalat jocul fa-i o copie in alt folder, si pe una dintre folderele cu jocul faci experimente :) si asa in doar 5 minute o poti lua de la capat cu copia de rezerva :D eu asa fac :)
bafta! :D

zici copie la fisierul cars/racers>?

All times are GMT +2. The time now is 23:52.

- Copyright 2026 4Tuning