![]() |
Re: Street Legal Racing - Redline
Maryus`icaaa :D Lumea (in special EU) vrea sa stie despre masinile la care lucrai, caddy si dacia... lucrezi la ele sau le-ai abandonat pana la vacantza ??
|
Singurele masini la care mai lucrez e bmw serie7 e38 si dacia sport v1.2 import gta san andreas..
Sper ca pana la vacanta sa le termin :)) |
maryus, ai luat cumva din gta san andreeas pt ryo watanabe evo? :D
|
3 Attachment(s)
cv ce mie im place.........sper sa va placa si voua;)
|
1 Attachment(s)
Nu vreau sa promit nimic, o sa incerc sa fac o dacia logan !
Daca aveti materiale..sau ceva ce credeti ca-mi poate fi folositor, as aprecia daca mi-ati da:) |
gata e oficial am abandonat "proectu" audiA4 imi bag picioarele in ea de masina ca-i tare greu/:))
ati avut dreptate............da ms lult pt sfaturi oricum |
Quote:
@CrazyEyes: incearca sa iei Logan`u de la gta IV !! e mai reusit :!: Dar cum a zis si jurec e foarte greu, dar poate te pricepi, poti sa incerci ! |
De unde iau si eu niste PJ-uri?
Poate uploada careva? |
aveti cumva careva 3ds Max dar nu trial? va rog frumos daca aveti sa imi dati si mie un link de unde sa-l descarc :)
|
Quote:
@big_ballz: uite aici PJ http://street-legal-mods.com/list-paint.xml dar de preferat era sa iti faci singurel Pj`urile, cum am mai zis e urat sa folosesti munca altuia, adica daca eu stiu PJ`ul ala nu prea mai am ce comenta de masina aia, asa ca apucate si fa Pj`urile tale propri si personale :!: |
am o nelamurire am cumparat un sasiu de Lamborgini si nu se potriveste nici unu motor daca imi poate da cineva un motor si un pach ceva cu motor v8 ca nu am deloc nushu dc
|
Quote:
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Quote:
EDIT: Merge pe orice varianta |
salut!
cum se numeste o suspensie care sa nu aiba rotile pe spate strambe adica asa / \, dar sa fie coborata? sau poate imi dati una custom :D multumesc! |
salut baieti scuzati ca nam mai intrat da acuma cu scoala nu prea mai am cand pt ca am un program de ...... si intru doar in wekend foarte frumoase masinile crazy eyes,marius bine ai revenit :D sa ma mai suni pe numarul pe care ti lam trimis pe pm e pe cosmote asa ca putem vb mai mult :D
|
Quote:
|
nu gasesc nimic ajustable...
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
Cum fac si yo un PJ?..ca sa fiu in rand cu voi:))
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
un bmw...hai comentari...............
|
Quote:
Stiu ca e o masina BETA dar, mai bine o faceai simpla, arata cat de cat mai bine |
chiar arata nasol masina da mie imi plac jantele ;) sh un pj nu am reusit sai fak ca are nste lini pe care nu le pot vopsi sj dak faceam akolo ude este cu alb cu negru erra cu cateva lini albe super urate:ihearu:
|
eleron urat grafica naspa jante urate
|
KrYpToN daca ai uh cv mai pun pone sa vad si apoi sp ok;)
la ceilalti nu am ce sa le sp ca stiu ce ma sini fak .....da de la tine nu am vaz nici o masina |
6 Attachment(s)
L O L de asta ce zici
masina facuta de ronniestar |
sal are cineva un CLK modelu din 99 de preferat ar fi un 320 si un bmw seria 5 din 2005 in sus ?? ast un rasp
|
akm am reinstall jocu din motive obiective si anume errori ca deja exagerasem cu cate am bagat in+ ! revin imediat cu screenuri:D
bafta |
@Crazy eyes - pj dupa evo e facut de mine si nu e luat de nicaieri..nu importez pj ..oricum bafta cu loganu...exact cum zicea mikidude multi se apuca si multi abandoneaza
Pt toti - incercati sa va inbunatatiti si voi grafica |
Quote:
Cum fac sa dispara ceata din 2.3.0le?. help me plss:D |
Quote:
|
Quote:
|
|
4 Attachment(s)
Bugatti Veyron
Motor V12 de 1004 CP PJ - stock |
deci deja ma dispera jocu cu erorrile lui! azi numa am reinstal jocu de 2 ori! nush da azi mam saturat!
|
Quote:
bafta! :D |
3 Attachment(s)
Una dintre masinile mele nemtesti preferate ;)
VW Bora 8) : |
5 Attachment(s)
Salut baieti!De curand am reinstalat si eu SLR :D si m-am gandit sa va arat voua prima mea masina.Nu radeti prea tare,ok? :-s
Stiu ca nu se potrivesc jantele,dar nu stiu cum sa bag alte jante in joc.Ma puteti ajuta?Am 221 MWM. Stickers aka Wannabe PJ puse de mine pe masina |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:52. |
- Copyright 2026 4Tuning