Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   RALIURI - COASTA - RALLY SPRINT - CRR (https://forum.4tuning.ro/585-raliuri-coasta-rally-sprint-crr.html)
-   -   Cand au inceput circuitele in Romania? (https://forum.4tuning.ro/585-raliuri-coasta-rally-sprint-crr/159581-inceput-circuitele-romania.html)

TG53 24-05-13 07:15

Re: Cand au inceput circuitele in Romania?

Cornele,cum a fost greutatea la Hungaroring nu mai stiu,depindea si foarte mult ce roti am avut si ce baterie eu am cintarito odata la inceput,daca mai tin bine minte cred ca a fost428 kg.am fost foarte multumit,dupa socul cu primul easter care a fost la Cioca ala a avut la inceput aproape 600kile

cornel1955 25-05-13 20:10

Quote:

Originally Posted by TG53 (Post 5480165)
Cornele,cum a fost greutatea la Hungaroring nu mai stiu,depindea si foarte mult ce roti am avut si ce baterie eu am cintarito odata la inceput,daca mai tin bine minte cred ca a fost428 kg.am fost foarte multumit,dupa socul cu primul easter care a fost la Cioca ala a avut la inceput aproape 600kile

428 kg este beton avand in vedere ca tu aveai in plus fata de mine "carapacea" de la mototor+aripa deportanta+sistemul de suspensie care era mult mai greu ca al meu si includea si niste ranforsari interioare la bascule ...asa ca daia mia iesit mie la 400 kg...lestat cu 20 kg ajungem la 420 kg+65kg a mea+20 litri bezina nu 30 litri(la limita ...deci consum cam 22%) ajungem la 505 kg full cu 124 CP, nu cum zicea cineva de 850 kg,,,ce dracu' eram tancuri ? ...chestia cu primul tau Easter 600 kg a fost ca la noi cu primul pe care lam facut dar nu am mers pe el si avea 680 kg...eu am mers pe cel facut de mine in 1983 si iesit in '84 cap-coada si a iesit pe tubulatura la 460 kg sec si la Hungaroring '86 a fost cantarit cu 440 kg...si am luat acolo la cantar o mica "atentie" de la organizatori pt cea mai echilibrata masina din concurs stanga-dreapta ...aveam 2% :lol: ...se poate verifica ca sa nu mai iasa aici cineva sa spuna ca nu este asa...eu spun adevarul trait de mine si de altii...

TG53 26-05-13 10:34

o piesa masiva si grea a fost carcasa reductorului,confectionat din placi si tabla de otel sudat,pls axe,pinioane si ulei.de el au fost si fixate o parte de suspensie.nu mai tin minte cum a fost costruita suspensia ta din spate de la monococa

cornel1955 26-05-13 10:44

Nimeni nu a vazut sau a observat ca Nelutzu este in italia cu receptionera de la hotel...Nelutzu tia taiat femeia netul de la hotel ???...iesi aici si spune ce faci si noutati de acolo ...eventual Trento ca nu stiu cand e programat...si daca nu bagi poze vin peste voi la Resita :twisted: ...vezi ca ai o misiune care vad ca sta pe loc asteptam vesti pt TG new edition 2013 !!!

cornel1955 26-05-13 10:47

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by TG53 (Post 5482094)
o piesa masiva si grea a fost carcasa reductorului,confectionat din placi si tabla de otel sudat,pls axe,pinioane si ulei.de el au fost si fixate o parte de suspensie.nu mai tin minte cum a fost costruita suspensia ta din spate de la monococa

Stiu si imi pare rau ca am uitat de ea din "lista de usurari" fatza de voi...intradevar aia cantarea cel putin 15 kg, asa ca sa fiu modest :lol: ...suspensia la mine era exact ca pe fata, fara tiranti si daia tiam zis mai sus ca eu am gandit monococa de aluminiu proiectata de voi cu alt sistem de suspensii care au mers perfect si cu economie de greutate cca 8 kg...putin da aici, putin de acolo sau adunat ....iar in cazul unui accident la mine zbura tot si ramanea Moshu' acolo intreg si nevatamat :lol: totul era legat foarte "fin" de monococa sa evit sa ajung la popa si la biserica :twisted: iti mai dau poza o data cu suspensia fatza din '89

TG53 26-05-13 17:12

Cornele,si la mine a zburat totul,inseamna toata partea din spate si fara accident se intimpla daca uiti cele 4 piulite care leaga cele 2 jumatati paguba a fost destul de mare,furtune de apa,cabluri electrice si multe altele partea din spate a fost iuntrun sant pe Valea Domanului,partea din fata cu mine ca pasager sa oprit undeva pe drum,dar pot sati spun ca directia si frina a functionat,dar fara motor nu poti merge prea repede dar monococa sia facut treaba nu am mai uitat niciodata piulitzele poti sa ma crezi

cornel1955 26-05-13 18:24

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by TG53 (Post 5482461)
Cornele,si la mine a zburat totul,inseamna toata partea din spate si fara accident se intimpla daca uiti cele 4 piulite care leaga cele 2 jumatati paguba a fost destul de mare,furtune de apa,cabluri electrice si multe altele partea din spate a fost iuntrun sant pe Valea Domanului,partea din fata cu mine ca pasager sa oprit undeva pe drum,dar pot sati spun ca directia si frina a functionat,dar fara motor nu poti merge prea repede dar monococa sia facut treaba nu am mai uitat niciodata piulitzele poti sa ma crezi

Heheheee ! Este si trist si adevarat dar cel mai important este ca system monococa a fost excelent gandit si un pic perfectionat de noi am ajuns sa mai vorbim aici fara sa treaca vreunul din noi pe la popa sau biserica...ma gandeam tot timpul la primul Easter facut cu tzeava de scaune de Dacia 3/4" (si cu care mergeam si in CPP) ca daca era ceva nashpa faceam o vizita la cei de mai sus p si b :twisted:...aaaaa stai ca am uitat sati dau poza fata cu suspensiile lui Mircea si de fapt si ale voastre si mai erau niste bride de ranforsare interioare, grele rau, care eu leam scos si am facut numai prinderi exterioare

TG53 27-05-13 06:52

am observat ca Nelutzu a disparut,a fost vorba de 2saptamani,dar probabil are sa apara cindva
Cornele,cind ai fost ultima data la Resita

ROAD EMPIRE 27-05-13 09:06

Quote:

Originally Posted by cornel1955 (Post 5482108)
Nimeni nu a vazut sau a observat ca Nelutzu este in italia cu receptionera de la hotel...Nelutzu tia taiat femeia netul de la hotel ???...iesi aici si spune ce faci si noutati de acolo ...eventual Trento ca nu stiu cand e programat...si daca nu bagi poze vin peste voi la Resita :twisted: ...vezi ca ai o misiune care vad ca sta pe loc asteptam vesti pt TG new edition 2013 !!!

E in drum spre casa!

cornel1955 27-05-13 17:38

Quote:

Originally Posted by ROAD EMPIRE (Post 5483060)
E in drum spre casa!

Uite cine este informat!!! :peace: :drunk:

cornel1955 27-05-13 17:46

Quote:

Originally Posted by TG53 (Post 5482980)
Cornele,cind ai fost ultima data la Resita

Dupa rebeliune in 1990 si am stat la Boby acasa unde de fapt era si Easterul lui Mircea care ne "vizita" seara la o sunca si o palinca de exceptie :lol: ... am fost si cu aia mici care acum au 34 si 33 de ani ...cand au trecut anii astia ?!!! :rolleyes2

cornel1955 27-05-13 18:34

Quote:

Originally Posted by TG53 (Post 5482461)

Acum miam amintit ...memoria...eu am avut 8 piulitze adica leam pus contre si am facut bine ca de la vibratii oricum se slabeau dupa o coasta si un circuit :twisted:

cornel1955 27-05-13 20:54

Din pacate la postul 2331 postat de mine din sursa germana, cred ca este o greseala de clasament si mai cercetez pt ca sa fie treaba ok:
ia daici un clasament general la B8 Easter dupa cursa de la Schleitz 1986...mam tinut si eu dupa ei cat am putut, dar ma luptam cu balaurii...si exista si videoclipul cu cursa completa...il am downloadat da' nu stiu unde dracu' lam bagat )...ma lasat capu' )...din pacate Eugen Peteanu a abandonat ...
Gesamtwertung Formel Easter bis 1300ccm
(Clasament Formula Easter 1300 cmc)
1. Vaclaw Lim CSSR 268
2. Bernd Kasper DDR 258
3. Heinz Siegert DDR 231
4. Jiri Micanek CSSR 226
5. Manfred Günther DDR 222
6. Viktor Kozankow UdSSR 219
7. Jiri Moskal CSSR 202
8. Istvan Tarro Ungarn 195
9. Zoltan Stiller Ungarn 154
10. Tomas Napa UdSSR 150
11. Ulli Melkus DDR 147
12. Laszlo Kalmandi-Pap Ungarn 139
13. Jiri Vesely CSSR 127
14. Alexander Ponomarew UdSSR 120
15. Tiberiu Gedeon Rumänien 119
16. Jerzy Mazur Polen 104
17. Laszlo Oroszlan Ungarn 100
Andrzej Wojciechowski Polen 100
19. Toivo Asmer UdSSR 85
20. Jan Vesely CSSR 77
21. Urmas Pold UdSSR 73
22. Matyas Szigetvari Ungarn 59
Tomasz Sikora Polen 59
24. Corneliu Bibiri Rumänien 55
Mircea Ponta Rumänien 55
26. Ondrej Dobrota CSSR 39
27. Alexander Medvetschenko UdSSR 38
Piotr Gorecki Polen 38
Manfred Kuhn DDR 38
30. Hans Dieter Kessler DDR 37
31. Jürgen Meissner DDR 36
32. Lumir Firla CSSR 35
Peter Schwalbe DDR 35
34. Artur Skwarzynski Polen 34
35. Adolf Fesarek CSSR 33
Zbigniew Salwinski Polen 33
Mart Kongo UdSSR 33
38. Arpad Kurcz Ungarn 32
39. Tomasz Szecsensky Polen 30
40. Frygies Turan Ungarn 28
Jindrik Safranek CSSR 28
Mannschaftswertung
(Clasament general pe echipe)
1. DDR 826
2. CSSR 785
3. Ungarn 499
4. UdSSR 403
5. Rumänien 255
6. Polen 248

ROAD EMPIRE 27-05-13 23:18

Quote:

Originally Posted by cornel1955 (Post 5483769)
Din pacate la postul 2331 postat de mine din sursa germana, cred ca este o greseala de clasament si mai cercetez pt ca sa fie treaba ok:
ia daici un clasament general la B8 Easter dupa cursa de la Schleitz 1986...mam tinut si eu dupa ei cat am putut, dar ma luptam cu balaurii...si exista si videoclipul cu cursa completa...il am downloadat da' nu stiu unde dracu' lam bagat )...ma lasat capu' )...din pacate Eugen Peteanu a abandonat ...
Gesamtwertung Formel Easter bis 1300ccm
(Clasament Formula Easter 1300 cmc)
1. Vaclaw Lim CSSR 268
2. Bernd Kasper DDR 258
3. Heinz Siegert DDR 231
4. Jiri Micanek CSSR 226
5. Manfred Günther DDR 222
6. Viktor Kozankow UdSSR 219
7. Jiri Moskal CSSR 202
8. Istvan Tarro Ungarn 195
9. Zoltan Stiller Ungarn 154
10. Tomas Napa UdSSR 150
11. Ulli Melkus DDR 147
12. Laszlo Kalmandi-Pap Ungarn 139
13. Jiri Vesely CSSR 127
14. Alexander Ponomarew UdSSR 120
15. Tiberiu Gedeon Rumänien 119
16. Jerzy Mazur Polen 104
17. Laszlo Oroszlan Ungarn 100
Andrzej Wojciechowski Polen 100
19. Toivo Asmer UdSSR 85
20. Jan Vesely CSSR 77
21. Urmas Pold UdSSR 73
22. Matyas Szigetvari Ungarn 59
Tomasz Sikora Polen 59
24. Corneliu Bibiri Rumänien 55
Mircea Ponta Rumänien 55
26. Ondrej Dobrota CSSR 39
27. Alexander Medvetschenko UdSSR 38
Piotr Gorecki Polen 38
Manfred Kuhn DDR 38
30. Hans Dieter Kessler DDR 37
31. Jürgen Meissner DDR 36
32. Lumir Firla CSSR 35
Peter Schwalbe DDR 35
34. Artur Skwarzynski Polen 34
35. Adolf Fesarek CSSR 33
Zbigniew Salwinski Polen 33
Mart Kongo UdSSR 33
38. Arpad Kurcz Ungarn 32
39. Tomasz Szecsensky Polen 30
40. Frygies Turan Ungarn 28
Jindrik Safranek CSSR 28
Mannschaftswertung
(Clasament general pe echipe)
1. DDR 826
2. CSSR 785
3. Ungarn 499
4. UdSSR 403
5. Rumänien 255
6. Polen 248

pana la ce loc se acordau puncte ?!

cornel1955 28-05-13 08:15

Quote:

Originally Posted by ROAD EMPIRE (Post 5483953)

Nu mai stiu :rolleyes2 este mult timp de atunci...si prima greseala am descoperito dupa ce am vazut filmul: locurile 1 si 2 sunt invers, Kasper #98 a iesit primul si Lim #21 pe 2 dar mai sunt si alte greseli si culmea ca sunt din clasamentul german

ROAD EMPIRE 28-05-13 09:40

POze facute de Nelutzu de la Verzegnis 2013 Hill Climb – Sella Chianzutan - Editia 44. :) hehe ! s-a pozat si cu Enzo Osella. Tare 8)

https://www.facebook.com/media/set/?...0893059&type=1

cornel1955 28-05-13 18:59

Quote:

Originally Posted by ROAD EMPIRE (Post 5484176)
POze facute de Nelutzu de la Verzegnis 2013 Hill Climb – Sella Chianzutan - Editia 44. :) hehe ! s-a pozat si cu Enzo Osella. Tare 8)

Baga si tu un alt link sau dale direct aici ca asta nu merge si eu oricum nu intru pe tampenia aia de facebuk :lol:

john17 28-05-13 21:46

Quote:

Originally Posted by ROAD EMPIRE (Post 5483953)

Daca nu ma insel punctau primele 6 pozitii.

TG53 29-05-13 19:59

Cornele
lista este corecta,dar este clasamentul general pentru anul1986,nu clasamentul dupa cursa de la Schleiz.In1986 pe general a cistigat Lim

cornel1955 29-05-13 20:43

Quote:

Originally Posted by TG53 (Post 5485723)
Cornele
lista este corecta,dar este clasamentul general pentru anul1986,nu clasamentul dupa cursa de la Schleiz.In1986 pe general a cistigat Lim

Sorry, asa este acu' mam prins si eu ...si mam uitat ca prostu' la film si nu intelegeam...am imbatranit toti :lol: ... ma bucur ca nu am gresit totusi !!!

cornel1955 29-05-13 21:46

Quote:

Originally Posted by ROAD EMPIRE (Post 5484176)

https://www.facebook.com/media/set/?...0893059&type=1

nu pot sa intru acolo :rolleyes2 ...probabil ca e de la Linux care e mai "protejat" ca Win...BAGA POZELE AICI CE E ASA GREU ??? sa le vedem si sa ne bucuram !!!

cornel1955 29-05-13 21:48

Quote:

Originally Posted by john17 (Post 5484821)
Daca nu ma insel punctau primele 6 pozitii.

la intern, la extern primii 10 ...sau iar am luato razna :twisted: :lol:

ROAD EMPIRE 30-05-13 00:12

poate apare chiar el si le baga. Nu am acordul lui, asa ca....:???:

ROAD EMPIRE 30-05-13 23:11

1 Attachment(s)
Una pe care nu cred ca ati vazuto :-P
Cupa Pacii si Prieteniei 1984( Riga URSS )

cornel1955 31-05-13 08:40

Quote:

Originally Posted by ROAD EMPIRE (Post 5486928)
Una pe care nu cred ca ati vazuto :-P
Cupa Pacii si Prieteniei 1984( Riga URSS )

Hehehehehee ce tare e rusu' ala cu palnia aia turtita !!!..in spate cu #102 Stefan Iancovici+RIP si #101 Nicu Grigoras+RIP :sad:

ROAD EMPIRE 31-05-13 10:08

1 Attachment(s)
Campionii lotului de karting si automobilism din Arges.
Vicecampioni pe tara in campionatul 1984-1985. Sediul clubului era pe str.Sf. Vineri .

racerVTM 05-06-13 14:20

Asta imi scrie cornel1955 pe privat

====Hai sa terminam ca fiind vulpe batrana team adus unde vroiam eu adica teai dat in primire singur ca faci jocul cuiva...daca nu ma asculta nimeni nu erau paginile cele mai multe de aici de pe 4tuning dar se pare ca nu ai citit de la inceput...oamenii de aici sau saturat de voi intrusii care stiu tot si dau sfaturi electronice si fac jocul unora care nu le convine ce sicriem noi..iar cu oftica vo las voua ca sunteti nerealizati pe plan sportiv...eu am 28 de cupe pe raft si un titlu de vicecampion in 3 ani si mi se rupe in 14 de voi care nu aveti nimic...mai invatati sa conduceti !!!====

si el vrea sa mai continuam sa scriem pe acest post.Ii dau numai un singur sfat , sa nu mai scrie despre oameni pe care nu ii cunoaste si nu are habar. Sunt sportivi care au fost cu bun simt si sunt cu bun simt si astazi si altii care nu au habar de fair play. 28 de cupe pe raft sunt deoarece asa era vremea de atunci si cu ajutorul partidului puteai avea ce masina vroiai . Acum este altfel si nu se lauda nimeni cu ce face asa de mult si cu ce cupe are pe raft. La mine pe raft sunt cupe si premii dar nu ma laud cu ele . Eu ii citesc postul in continuare dar nu are rost sa mai comentez si sa mai adaug comentarii aici unui pilot din vechile vremuri ofticat/frustrat.

cornel1955 05-06-13 21:08

Quote:

Originally Posted by racerVTM (Post 5492266)
Asta imi scrie cornel1955 pe privat

====Hai sa terminam ca fiind vulpe batrana team adus unde vroiam eu adica teai dat in primire singur ca faci jocul cuiva...daca nu ma asculta nimeni nu erau paginile cele mai multe de aici de pe 4tuning dar se pare ca nu ai citit de la inceput...oamenii de aici sau saturat de voi intrusii care stiu tot si dau sfaturi electronice si fac jocul unora care nu le convine ce sicriem noi..iar cu oftica vo las voua ca sunteti nerealizati pe plan sportiv...eu am 28 de cupe pe raft si un titlu de vicecampion in 3 ani si mi se rupe in 14 de voi care nu aveti nimic...mai invatati sa conduceti !!!====

si el vrea sa mai continuam sa scriem pe acest post.Ii dau numai un singur sfat , sa nu mai scrie despre oameni pe care nu ii cunoaste si nu are habar. Sunt sportivi care au fost cu bun simt si sunt cu bun simt si astazi si altii care nu au habar de fair play. 28 de cupe pe raft sunt deoarece asa era vremea de atunci si cu ajutorul partidului puteai avea ce masina vroiai . Acum este altfel si nu se lauda nimeni cu ce face asa de mult si cu ce cupe are pe raft. La mine pe raft sunt cupe si premii dar nu ma laud cu ele . Eu ii citesc postul in continuare dar nu are rost sa mai comentez si sa mai adaug comentarii aici unui pilot din vechile vremuri ofticat/frustrat.

Deci ai muscat momeala pana la capat...daca ai cupe si diplome aratane si noua...eu leam aratat si leau aratat si altii...nu ai citit topicul...la tine numai vorbe goale...MODESTIA ESTE APANAJUL PROSTILOR...este clar ca nici bun simt nu ai...eu tiam dat pe PM ca sa nu facem atmosfera aici dar constat ca am avut dreptate : esti un provocator !!! vrei sa continui ?...TREBUIE UNU' MAI TARE CA TINE SA DISTRUGA ACEST TOPIC ! ...rog moderatorii sa stearga aceste posturi inutile

TG53 06-06-13 07:25

mai copii noi vorbim aici dedoua perioade istorice diferite,care fiecare are parti bune si parti rele si voi va certati ca niste copii care se lauda a cui tata este mai tare sau mai frumos
Cred ca ar fi mult mai interesant si mai productiv sa discutam la subiect noutati in sportulcu motor,probleme technice samd
Racer,un lucru trebuie sati spun cu partidul sicu masina pe care o vroiai NU ai dreptate daca vrei sa afli mai mult sint pregatit sati raspund intreaba
cu drag T.Gedeon

Rusanescu 06-06-13 08:44

Da, are dreptate Tibi, certurile nu duc la ceva bun.
Discuţiile, chiar şi în contradictoriu, ne ajută să aflăm lucruri bune.
Vă doresc să vă fie bine,
Rusănescu

cornel1955 06-06-13 09:21

avand in vedere toate discutiile astea inutile provocate de oameni pusi sa faca dezordine este clar ca eu sunt vizat, iar pentru "sanatatea" in continuare a acestui topic trebuie sa dispar si dispar cu fruntea sus pt ca mia placut totdeauna sa fiu primul...provocatori vor aparea din nou periodic si nu stiu de ce mai discutati cu ei si nui puneti la punct :rolleyes2...sanatate tuturor !!!

TG53 07-06-13 06:54

ca intotdeauna domnul Rusanescu a recunoscut problemele,certurile nu aduc nimic,discutiile in contradictoriu sint aproape intotdeauna constructive
Cind am fost copil este mult de atunci am reactionat si eu asa NU MA MAI JOC CU TINE,MA DUC ACASA

ipcc 07-06-13 09:00

Consider ca certurile astea nu aduc nimic constructiv si nici nu imping topic-ul mai departe,
Banuiesc ca in spatele lui racervtm este Puiu Rusu si daca este asa ii bine sa spuna ca discutiile sa poata continua in mod civilizat.
Numai bine tuturor.

TG53 07-06-13 16:11

cine este Puiu Rusu si dece se ascunde?

DanSGH 07-06-13 19:15

Quote:

Originally Posted by TG53 (Post 5494236)
cine este Puiu Rusu si dece se ascunde?

https://www.youtube.com/watch?v=NB3tR-0Z1N8

crywolf 07-06-13 20:18

http://www.monitorulexpres.ro/?mod=m...ort&s_id=34803

Citesc topicul asta de mult timp, dar nu am intervenit pentru ca nu am cu ce. Am o colectie de reviste Autoturism (cu ocazia aceasta am recunoscut multe poze de aici ca fiind preluate din acele reviste), dar din pacate a ramas in Romania in pod. Altfel, as fi putut sa va delectez cu multe poze :).

Tatal meu a concurat in raliuri, cand era tanar, dar fara pretentii de mare sportiv. Hai sa zicem, amator - cred ca e cel mai potrivit cuvant. Am cunoscut personal cativa piloti de raliuri (stiu ca aci se discuta de circuite si nu de raliuri, dar la urma urmei pilotul e pilot), fosti (nu mai traiesc multi din ei) amici de ai tatalui meu. Spun asta ca sa arat ca nu sunt total strain de domeniul curselor. Strain sunt insa totusi, pentru ca nu am reusit niciodata sa iau parte la vreuna :)) de aia citesc, tac si invat.

Dar nu pricep de unde atata 'poveste'. Dl. Cornel, cursele de alta data sunt pline de nostalgia timpului deja trecut. Cine sa mai aiba ceva impotriva Dvs ? Cred ca judecati gresit. Sau poate sunt mai multe aici decat se lasa sa se vada si atunci gresesc eu.

PS : haideti sa ii dam inainte cu topicul, poze, povesti din timpuri apuse, informatii tehnice cat cuprinde ..... si sfaturi de la cei batrani pentru cei tineri.

DanSGH 07-06-13 21:58

Quote:

Originally Posted by crywolf (Post 5494446)
http://www.monitorulexpres.ro/?mod=m...ort&s_id=34803

Citesc topicul asta de mult timp, dar nu am intervenit pentru ca nu am cu ce. Am o colectie de reviste Autoturism (cu ocazia aceasta am recunoscut multe poze de aici ca fiind preluate din acele reviste), dar din pacate a ramas in Romania in pod. Altfel, as fi putut sa va delectez cu multe poze :).

Tatal meu a concurat in raliuri, cand era tanar, dar fara pretentii de mare sportiv. Hai sa zicem, amator - cred ca e cel mai potrivit cuvant. Am cunoscut personal cativa piloti de raliuri (stiu ca aci se discuta de circuite si nu de raliuri, dar la urma urmei pilotul e pilot), fosti (nu mai traiesc multi din ei) amici de ai tatalui meu. Spun asta ca sa arat ca nu sunt total strain de domeniul curselor. Strain sunt insa totusi, pentru ca nu am reusit niciodata sa iau parte la vreuna :)) de aia citesc, tac si invat.

Dar nu pricep de unde atata 'poveste'. Dl. Cornel, cursele de alta data sunt pline de nostalgia timpului deja trecut. Cine sa mai aiba ceva impotriva Dvs ? Cred ca judecati gresit. Sau poate sunt mai multe aici decat se lasa sa se vada si atunci gresesc eu.

PS : haideti sa ii dam inainte cu topicul, poze, povesti din timpuri apuse, informatii tehnice cat cuprinde ..... si sfaturi de la cei batrani pentru cei tineri.

Foarte bun articolul!
Eu personal cand l-am vazut live cu Golf-ul Diesel am ramas masca! Ca sa nu zic cum a pilotat EVO sau Focus WRC (cu celelalte masini n-am avut ocazia sa-l vad live).
Din nefericire pentru el in primul rand, si pentru noi cei de pe margine in al doilea rand, cum a spus si el in articol, n-a stiut sa-si promoveze imaginea ... Romania a pierdut un pilot foarte talentat! Poate intr-o zi o sa revina la Coasta :)

Puiu Rusu Renault Alpine Turbo Voineasa 1994 https://www.dailymotion.com/video/x7x...o#.UbJInedM_oI

P.s. Poate reusesti sa pui mana pe reviste :D

TG53 07-06-13 22:16

acuma stiu de unde il cunosc pe Puiu Rusu,am fost impreuna in cantonament cu lotul national la Felix Oradea anul exact nu il mai stiu 86,87? si asa iasa la lumina multe cunostinte uitate

crywolf 08-06-13 17:44

Eu in Germania si revistele in Romania, in podul casei de vacanta la 1800km :) slabe sanse sa pun mana pe ele anul asta. Dar mai vedem :) oricum, multe din pozele puse acolo de acolo provin, le tin minte (culmea cum iti raman anumite chestii in memorie, cu toate ca le citeam cand eram copil. Colectia se opreste pe la inceputul anilor '90, cam de cand s-a introdus plasticul si electronica ca materiale de baza la masini :) ).

Citind articolul am realizat si eu cine conducea respectivul Golf :). Nah, sa mai spui ca fumigena nu tine la tavaleala de coasta.
Personal, cred ca imaginea are legatura cu banii, mai exact cu banii pe care imaginea ta ii strange de la sponsori. Cu bani de acasa mai greu, ca nu suntem toti urmasi ai boierilor de alta data :).

Acum, revenind la topic, ori nu ma mai ajuta amintirile (deh, varsta :) ), ori nu oi fi citit cu atentie topicul, dar nu am regasit nicaieri numele lui Lenti Moldovan. Asta ca si legat de Easter-e, nu musai de circuite.

ROAD EMPIRE 08-06-13 18:27

Quote:

Originally Posted by crywolf (Post 5495265)
Eu in Germania si revistele in Romania, in podul casei de vacanta la 1800km :) slabe sanse sa pun mana pe ele anul asta. Dar mai vedem :) oricum, multe din pozele puse acolo de acolo provin, le tin minte (culmea cum iti raman anumite chestii in memorie, cu toate ca le citeam cand eram copil. Colectia se opreste pe la inceputul anilor '90, cam de cand s-a introdus plasticul si electronica ca materiale de baza la masini :) ).

Citind articolul am realizat si eu cine conducea respectivul Golf :). Nah, sa mai spui ca fumigena nu tine la tavaleala de coasta.
Personal, cred ca imaginea are legatura cu banii, mai exact cu banii pe care imaginea ta ii strange de la sponsori. Cu bani de acasa mai greu, ca nu suntem toti urmasi ai boierilor de alta data :).

Acum, revenind la topic, ori nu ma mai ajuta amintirile (deh, varsta :) ), ori nu oi fi citit cu atentie topicul, dar nu am regasit nicaieri numele lui Lenti Moldovan. Asta ca si legat de Easter-e, nu musai de circuite.

Sigur nu ai citit cu atentie :-)

All times are GMT +2. The time now is 05:04.

- Copyright 2026 4Tuning