![]() |
Re: Sibiu, discutii off-topic
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
un parc de dezmembrari in afara de cel din cristian mai avem in sibiu??
|
Quote:
|
Quote:
Ca si modificari... trebuie omologata orice modificare adusa mașinii. Bafta la R.A.R. :lol: |
Quote:
|
Quote:
Legea este clara, iar modificările aduse autovehiculelor sunt acceptate dacă înainte de a face o modificare ai fost la RAR și ai obținut un accept scris. (acest accept îl primești numai dacă te înscrii în litera legii) :lol: Ca RAR-ul de multe ori se face ca nu vede modificările aduse mașinilor în discuție este un plus pentru noi și nu trebuie decât sa le mulțumim (deși mi-au luat talonul de 3 ori :lol: ) celor care fac acest lucru și ne permit ca mașinile sa fie "interesante". Un exemplu simplu este : nu ai voie sa ai nici un fel de lumina suplimentara, nici măcar un bec alb de poziție. Lămurit ? |
Quote:
|
pentru ce fel de masina iti trebuie dezmembrari!??
|
opel corsa b mai sigur vreau un far dreapta
|
practic nimic....teoretic aproape tot...sistem iluminare, sistem franare, motor, sasiu bla,bla
|
La R.A.R. sau pe saitul lor official poti sa intrebi ce ai de facut. succes
http://www.rarom.ro/ Intrebari si sugestii |
Caut pe cineva sa imi monteze un set de lupe in faruri.
|
Paul-electrician-0741452226
posibil sa te poata ajuta. succes |
1 Attachment(s)
Salut baieti! Cine stie de unde pot cumpara sau sa imi fac farurile ca cel din poza sau asemanator ca de cateva zile tot caut si degeaba ca nu gasesc nimic... ma puteti ajuta?
|
Ce anume vrei sa le faci? Sunt matuite? Vrei sa le pui lupa?
|
3 Attachment(s)
Quote:
|
E lupa cu xenon&angel din cate vad+sticla clara, ma indoiesc ca o sa gasesti de cumparat gata facute.
|
Quote:
|
Quote:
Cat despre lupe... gasesti si in Sibiu. Stiu ca am intrat odata de curiozitate la Auto Tuning Hermanstadt (pe Balea nr. 20) si avea pe stock si lupe bixenon (cu angel eyes). Uite linkul magazinului: http://www.tuningautosibiu.ro/ Poate mai gasesti si altundeva.. dar aici stiu sigur ca am vazut. |
Sticle clare poti sa-ti comanzi pe net, este cineva si pe 4t care face asa ceva.
Lupe la fel cauta pe net si gasesti ieftine dar sa te orientezi sa iti incapa in far. Cat despre cei de pe balea, o singura data am intrat la ei si nu o sa mai intru. Cred ca traiesc dintr-un client la saptamana... |
Quote:
|
sal, va rog, imi poate spune cineva unde gasesc sa montez si eu o toba sport pe masina...imi trebuie putin sudata la un capat
|
0745822455 andrei. Sunal vezi daca te poate ajuta.
|
Quote:
|
Cu placere. Daca are mult de lucru roagal sa te indrume.la cineva.
|
https://www.facebook.com/IntalnireAuto ...poate poate vine si sibiul la valcea...
|
nu aveti ce cauta la magazinul de pe balea au niste preturi de zici ca vand cocaina in cacaturile alea....informativ miam cumparat o statie cb storm discovery 2 cu 300 de lei...la ei pe site e 700 de lei....deci lau facut sa spele ceva bani nu sa si vanda ceva
|
am nevoie urgenta de un mecanic sau un service bun si ieftin in sibiu daca ma puteti ajuta?
va rog un numar de telefon sau ceva |
In ce zile este targul de masini de pe strada oborul cu vite?
Ceva cauciucuri de iarna? unde gasesc? |
Quote:
langa cartierul tiglari |
Quote:
Si cauciucuri gasesti in Sura Mare catre medias |
Quote:
|
salut cine ma poate ajuta sa dau de o persoana din sibiu pe nume crisan oliviu eu sunt din buzau si am cumparat o masina care este inmatriculata pe numele lui eu am cumparat.o de la altcineva si nu am decat copia lui de buletin..am nevoie pt a recupera talonul de la el pot sa dau adresa cui ar fi interesat sa ma ajute sa il caute la adresa raman dator cui ma ajuta..va multumesc
|
2 Attachment(s)
Etapele 3 si 4 ale Campionatului National de Autoslalom. Participantii pot concura cu masina normala de strada, dar ei vor avea combinezon si casca . Regulamentul cadru se gaseste pe site FRAS/ Autoslalom
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:10. |
- Copyright 2026 4Tuning