Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Sibiu (https://forum.4tuning.ro/331-sibiu.html)
-   -   Sibiu, discutii off-topic (https://forum.4tuning.ro/331-sibiu/15870-sibiu-discutii-off-topic.html)

focusalex 31-03-13 12:54

Re: Sibiu, discutii off-topic

Quote:

Originally Posted by cruizer11 (Post 5421518)
Folia pe geamuri trebuie daca iti pui, culoarea daca o schimbi si motorul de asemenea daca il schimbi. Restul nu.

Aha si daca modific cv la motor trebuie omologat? adika daca imi pun o turbina sau alte modificari?

cruizer11 31-03-13 12:55

Quote:

Originally Posted by focusalex (Post 5421524)
Aha si daca modific cv la motor trebuie omologat? adika daca imi pun o turbina sau alte modificari?

Stiu ca doar blocul motor se omologheaza.

focusalex 31-03-13 12:56

Quote:

Originally Posted by cruizer11 (Post 5421526)
Stiu ca doar blocul motor se omologheaza.

Aha am inteles! ms mult!

bilae21 01-04-13 10:33

un parc de dezmembrari in afara de cel din cristian mai avem in sibiu??

focusalex 01-04-13 12:56

Quote:

Originally Posted by bilae21 (Post 5422723)
un parc de dezmembrari in afara de cel din cristian mai avem in sibiu??

DA! este unu cand mergi catre Sura Mare pe stanga (unde a fost Pumico ptr cunoscatori) si inainte de Sura Mare mai este unu (catre Castellan) unu in deal inainte de Cristian pe dreapta... si unu cred ca mai este in Selimbar... si daca imi mai aduc aminte te mai anunt :) Salut!

speed_csn 01-04-13 14:27

Quote:

Originally Posted by focusalex (Post 5421524)

Stai cuminte Nicușor cu turbinele pe 1.8 sa nu te arunci în aer.

Ca si modificari... trebuie omologata orice modificare adusa mașinii. Bafta la R.A.R. :lol:

focusalex 01-04-13 14:36

Quote:

Originally Posted by speed_csn (Post 5422961)
Stai cuminte Nicușor cu turbinele pe 1.8 sa nu te arunci în aer.

Ca si modificari... trebuie omologata orice modificare adusa mașinii. Bafta la R.A.R. :lol:

Aha si barile de pe masina? sau cam ce gen de modificari... ca nu cred ca trebuie sa le dau raportul ca imi pun perna de aer si ii iau bandourile si nu mai am clanta.... Da-mi niste exemple te rog... ms

speed_csn 01-04-13 14:57

Quote:

Originally Posted by focusalex (Post 5422973)
Aha si barile de pe masina? sau cam ce gen de modificari... ca nu cred ca trebuie sa le dau raportul ca imi pun perna de aer si ii iau bandourile si nu mai am clanta.... Da-mi niste exemple te rog... ms

Legea spune ca nu ai voie sa aduci nici o modificare mașinii fata de ce a prevazut constructorul pentru autovehiculul adus în discuție

Legea este clara, iar modificările aduse autovehiculelor sunt acceptate dacă înainte de a face o modificare ai fost la RAR și ai obținut un accept scris. (acest accept îl primești numai dacă te înscrii în litera legii) :lol:

Ca RAR-ul de multe ori se face ca nu vede modificările aduse mașinilor în discuție este un plus pentru noi și nu trebuie decât sa le mulțumim (deși mi-au luat talonul de 3 ori :lol: ) celor care fac acest lucru și ne permit ca mașinile sa fie "interesante".

Un exemplu simplu este : nu ai voie sa ai nici un fel de lumina suplimentara, nici măcar un bec alb de poziție.

Lămurit ?

focusalex 01-04-13 15:13

Quote:

Originally Posted by speed_csn (Post 5423011)
Legea spune ca nu ai voie sa aduci nici o modificare mașinii fata de ce a prevazut constructorul pentru autovehiculul adus în discuție

Legea este clara, iar modificările aduse autovehiculelor sunt acceptate dacă înainte de a face o modificare ai fost la RAR și ai obținut un accept scris. (acest accept îl primești numai dacă te înscrii în litera legii) :lol:

Ca RAR-ul de multe ori se face ca nu vede modificările aduse mașinilor în discuție este un plus pentru noi și nu trebuie decât sa le mulțumim (deși mi-au luat talonul de 3 ori :lol: ) celor care fac acest lucru și ne permit ca mașinile sa fie "interesante".

Un exemplu simplu este : nu ai voie sa ai nici un fel de lumina suplimentara, nici măcar un bec alb de poziție.

Lămurit ?

Da boss ms mult!

deyu010 01-04-13 18:59

pentru ce fel de masina iti trebuie dezmembrari!??

bilae21 01-04-13 22:22

opel corsa b mai sigur vreau un far dreapta

dragomir_tibi 02-04-13 20:30

practic nimic....teoretic aproape tot...sistem iluminare, sistem franare, motor, sasiu bla,bla

18sba 03-04-13 22:46

La R.A.R. sau pe saitul lor official poti sa intrebi ce ai de facut. succes

http://www.rarom.ro/

Intrebari si sugestii

BUBa^^^ 18-04-13 02:49

Caut pe cineva sa imi monteze un set de lupe in faruri.

18sba 18-04-13 08:56

Paul-electrician-0741452226
posibil sa te poata ajuta. succes

focusalex 22-05-13 12:54

1 Attachment(s)
Salut baieti! Cine stie de unde pot cumpara sau sa imi fac farurile ca cel din poza sau asemanator ca de cateva zile tot caut si degeaba ca nu gasesc nimic... ma puteti ajuta?

ChuckyOvi 22-05-13 15:16

Ce anume vrei sa le faci? Sunt matuite? Vrei sa le pui lupa?

focusalex 22-05-13 16:54

3 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by ChuckyOvi (Post 5478474)
Ce anume vrei sa le faci? Sunt matuite? Vrei sa le pui lupa?

Sunt cele originale...poza 1 si as vrea sa le pun lupa sau sa le cumpar gata facute ca in poza 2 sau ca el cu angel eye.... i-am trimis un mesaj celui care are masina astept raspuns.... deci una din doua:)

SynTheLaZ 22-05-13 17:43

E lupa cu xenon&angel din cate vad+sticla clara, ma indoiesc ca o sa gasesti de cumparat gata facute.

focusalex 22-05-13 17:58

Quote:

Originally Posted by SynTheLaZ (Post 5478623)
E lupa cu xenon&angel din cate vad+sticla clara, ma indoiesc ca o sa gasesti de cumparat gata facute.

Aha ok si atunci unde pot sa imi fac si eu o pereche? Sti cumva?

Tunelord 29-05-13 00:15

Quote:

Originally Posted by focusalex (Post 5478635)
Aha ok si atunci unde pot sa imi fac si eu o pereche? Sti cumva?

Din cate stiu eu nu gasesti pe nimeni sa iti faca sticla clara in sibiu. Si eu sunt interesat sa imi fac pun lupe in far, si sticle clare. Am tot cautat si eu dar nu am gasit in apropiere. Este un baiat in Baia Mare care lucreaza foarte frumos (dupa poze) si ma gandesc sa trimit farurile la el pentru sticle. Uite aici: https://forum.4tuning.ro/640-piese-da...mnalizari.html Are destul de multe lucrari la activ.. si arata bine :)

Cat despre lupe... gasesti si in Sibiu. Stiu ca am intrat odata de curiozitate la Auto Tuning Hermanstadt (pe Balea nr. 20) si avea pe stock si lupe bixenon (cu angel eyes).
Uite linkul magazinului: http://www.tuningautosibiu.ro/
Poate mai gasesti si altundeva.. dar aici stiu sigur ca am vazut.

SynTheLaZ 29-05-13 16:34

Sticle clare poti sa-ti comanzi pe net, este cineva si pe 4t care face asa ceva.

Lupe la fel cauta pe net si gasesti ieftine dar sa te orientezi sa iti incapa in far.

Cat despre cei de pe balea, o singura data am intrat la ei si nu o sa mai intru. Cred ca traiesc dintr-un client la saptamana...

Tunelord 29-05-13 22:00

Quote:

Originally Posted by SynTheLaZ (Post 5485535)
Sticle clare poti sa-ti comanzi pe net, este cineva si pe 4t care face asa ceva.

Lupe la fel cauta pe net si gasesti ieftine dar sa te orientezi sa iti incapa in far.

Cat despre cei de pe balea, o singura data am intrat la ei si nu o sa mai intru. Cred ca traiesc dintr-un client la saptamana...

Da.. nici pe mine nu m.au incantat, dar stiu ca acolo am vazut lupe si stiu ca le.am luat in mana si e bine sa iti faci o idee cam ce marime au, daca vrei sa iti iei. Sa nu intelegeti ca le fac reclama.. nicidecum. Si eu o sa imi iau lupe de pe net. La ei erau peste 700 de lei un set de lupe (daca nu ma insel) si nu erau Morimoto sau Hella... Erau o firma de care eu nu am auzit. Dar dupa cum ziceam.. poate iti faci o idee cam ce marime au si daca iti intra in far.

bilae21 29-07-13 14:25

sal, va rog, imi poate spune cineva unde gasesc sa montez si eu o toba sport pe masina...imi trebuie putin sudata la un capat

18sba 29-07-13 14:57

0745822455 andrei. Sunal vezi daca te poate ajuta.

bilae21 29-07-13 15:03

Quote:

Originally Posted by 18sba (Post 5537539)
0745822455 andrei. Sunal vezi daca te poate ajuta.

merci..stima!

18sba 29-07-13 15:05

Cu placere. Daca are mult de lucru roagal sa te indrume.la cineva.

Lunganu' 02-08-13 11:40

https://www.facebook.com/IntalnireAuto ...poate poate vine si sibiul la valcea...

dragomir_tibi 02-08-13 16:15

nu aveti ce cauta la magazinul de pe balea au niste preturi de zici ca vand cocaina in cacaturile alea....informativ miam cumparat o statie cb storm discovery 2 cu 300 de lei...la ei pe site e 700 de lei....deci lau facut sa spele ceva bani nu sa si vanda ceva

JusT_SaY_BoBo 10-08-13 12:19

am nevoie urgenta de un mecanic sau un service bun si ieftin in sibiu daca ma puteti ajuta?
va rog un numar de telefon sau ceva

Cata_UNU 24-09-13 15:32

In ce zile este targul de masini de pe strada oborul cu vite?

Ceva cauciucuri de iarna? unde gasesc?

focusalex 24-09-13 19:44

Quote:

Originally Posted by JusT_SaY_BoBo (Post 5546411)
am nevoie urgenta de un mecanic sau un service bun si ieftin in sibiu daca ma puteti ajuta?
va rog un numar de telefon sau ceva

Pe strada tractorului vizavi de garajul atlasib. atelierul Nab Garaje ACC (Auto Check Center)
langa cartierul tiglari

focusalex 24-09-13 19:45

Quote:

Originally Posted by Cata_UNU (Post 5578310)

Vinerea si Duminica este targ...
Si cauciucuri gasesti in Sura Mare catre medias

BUBa^^^ 25-09-13 13:39

Quote:

Originally Posted by Cata_UNU (Post 5578310)

Nu ma poti suna ma desteptule? :lol:

Coma520 28-12-15 14:19

salut cine ma poate ajuta sa dau de o persoana din sibiu pe nume crisan oliviu eu sunt din buzau si am cumparat o masina care este inmatriculata pe numele lui eu am cumparat.o de la altcineva si nu am decat copia lui de buletin..am nevoie pt a recupera talonul de la el pot sa dau adresa cui ar fi interesat sa ma ajute sa il caute la adresa raman dator cui ma ajuta..va multumesc

valentin.nemtanu 06-09-16 07:52

2 Attachment(s)
Etapele 3 si 4 ale Campionatului National de Autoslalom. Participantii pot concura cu masina normala de strada, dar ei vor avea combinezon si casca . Regulamentul cadru se gaseste pe site FRAS/ Autoslalom

valentin.nemtanu 14-09-16 12:16

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by valentin.nemtanu (Post 5846881)
Etapele 3 si 4 ale Campionatului National de Autoslalom. Participantii pot concura cu masina normala de strada, dar ei vor avea combinezon si casca . Regulamentul cadru se gaseste pe site FRAS/ Autoslalom

iata si programul evenimentului dublu

All times are GMT +2. The time now is 21:10.

- Copyright 2026 4Tuning