![]() |
Re: Chat
foarte de c*cat... da bani vorbeste mai
|
pentru cel care a deschis un topic in legatura cu pista pentru curse legale: arunca o privire aici
|
Zapada afara? Unde mergem cu masina?
propun sa zica fiecare daca stie unde putem merge sa ne distram cu masinile, "patinaj" dar sa nu fie probleme cu politia.
adica in cartodrom nu te poti duce ca ii rupt tot, partea buna este ingradita si plina de santuri. la expo demulte ori sunt masini parcate strategic. in feleac pe vechea proba speciala pe margine sunt foarte adanci santurile. idei? |
Re: Zapada afara? Unde mergem cu masina?
Padurea Hoia... Daca ai tractiune integrala te poti distra mult. Daca nu, nu stiu daca vei ramane acolo sau nu :D
|
Quote:
e nevoie si de garda la sol mare sau nu conteaza?:D:D:D |
In mai multe trebuie sa ai si garda la sol... sau sa nu-ti fie mila de masina:))
Masini gen Audi Quattro sunt bune. |
cu oile pe pasune......esti un caz pierdut wrc
|
cicone multumesc de reamintire, am sa pot dormi bine la noapte, noroc cu tine.
multumesc ca m`ai readus pe pamant. acuma sa revenim, alte locuri, politie mai rar...asa cand ninge unde sa ne putem distra umpic? |
prin cimitir
|
terminati cu cimitirul
wrc poti sa mergi pe dealuri cu masina daca ai pamant pe undeva, trebuie sa si fii in stare sa vii inapoi |
De unde mi-ati recomanda sa imi cumpar niste boxe si amplif? :) m-am hotarat asupra modelului and shit acum doar trebuie sa gasesc unde e preatul mai avantajos. ma gandeam sa le iau de pe be loud , dar vreau sa vad mai intai si o comparatie intre site si magazine. Ati putea sa imi recomandati ceva.. ? mersi :)
|
Doresc sa il rog pe domnul BSZA cu Vento-ul sa incerce sa nu mai parcheze unde a parcat azi la CORA! Mersi pt intelegere...totusi traim intr-o tara civilizata cat de cat si unii au nevoie de acele locuri de parcare!
|
Quote:
|
hello ppl, i missed u guys, so here goes :P :
@piry continua cu declaratiile xenofobe si imi faci si mie o placere ca nu am sters demult posturi de-ale tale. @sandrei. din pacate astfel de cazuri vezi peste tot mai nou...respectul pt semeni nu mai exista in tzara asta. Nesimitrea si prostia sunt insa la ordinea zilei...asta e...cum ne-am facut patul asa dormim. @BZSA , are dreptate Sandrei, nu se parcheaza pe astfel de locuri,sunt facute cu un scop acolo...si nu cred ca ti-ai dori sa fii in locul lor...... |
Quote:
|
da ma bzsa.....de aia eu is userul inregistrat cu numarul 857 si tu cu numarul 13299.....ca am aparut dupa ploaie ca ciuperca, in postul sters ziceam ca pe langa ca nu stii vorbii, nu stii nici parca.
|
inca unu sters piry, continua, imi place :P
|
Quote:
si cu asta am terminat cu voi si cu povesitle aiurea |
Quote:
|
da, mersi zander, ai dreptate. dar nu stiu unde am zis sau cine o zis ca io-s miezu pe forumu asta...eu chiar nu vreau sa fiu miezu pe un forum unde 78% din utilizatori is de carton si unde is reclame la biscuiti si paine de la vel pitar
|
ar fi trebuit sa stii ca din paine si biscuiti vin banii pentru a exista acest forum.
ia fa tu acasa pe bani tai un forum sa mearga si apoi sa vezi. nu`ti convine nu intra. simplu, nu? da in fine nu asta e ideea. ideea era ca tu te`ai ridicat in slavi ca esti tata forumului, ca esti..nu mai stiu cum. cauta prin octombrie 2005... |
eu imi sustin ideea ... ban la astia cu aere prin cap ca m-am saturat sa tot vad certuri la orice discutie
se poate si fara ei .. si se poate mult mai bine |
Quote:
|
Quote:
clar ban! |
poi in 2003 si in 2005 cand am intrat noi pe forum erau 2000 -3000 de useri.
acuma sunt peste 18 mii de useri. + ca`ti trebuie spatiu de sticare a informatiei, + ca`ti trebuie viteza de net + piringul + multe alte cele. eu sunt deacord sa fie reclame dar nici chiar atat de multe si aia cu velpitar cu cretini aia 2 ma face sa lovesc cu pumnu in tastatura de fiecare data. sau aia cu jaguaru ca mi se deschide pe tot ecranu. oricum din publicitate vin banii. |
da, din publicitate vine PROFITUL, eu am forum si nu trebe sa bag publicitate....de ce?
|
asta vroiam sa zic si eu piry da am zis ca tac...spuneam eu odata ca aici e plin de "gradinari" dak eu is elev:))
|
si cati oameni intra pe el?
iti merge cat iti merge dupa aia ce faci? Members: 31,874, Active Members: 20,027 ai macar 10% din useri? ia vezi ce se intampla cand intre 2000 de useri si scriu si se umple spatiul de informatie. si pui filme si poze si se tripleaza. si in zilele noastre publicitatea da banul. |
alt analist financiar
|
ce discutie interesanta. why don't u try mirc ... ? :|
nu stiti cumva cam cat ar costa sa imi traga cineva niste cabluri de la baterie si de la hu pana in porbagaj? .. un pret orientativ :) |
nouazeci si noua de lei virgula nouasopt
|
Quote:
stiu pe cineva.. care te poate ajuta.. la pret mic, dar cum deobicei esti sugus.. cu mine.. te las.. sa te descurci singur.. |
Nu stiti careva.....in faget aprox. cat costa inchirierea unui atv???
|
am o intrebare.....nu stiti ceva magazin unde pot gasi un set de becuri pt. pozitie...care sa aiba culoarea alba...nu galbui-ul acela care il au masinile stock......multumesc mult....
|
|
Cu totii ne intalnim mai nou de magazinele astea online
Am primit si eu pe mail un link in care mi se cerea parerea in legatura cu ele. Vi-l dau si voua, poate ca informatiile pe care le dati si voi vor ajuta pe cineva http://www.surveypro.ro/Survey.aspx?...b-2e1ea2fc4b76 |
Pt Cei Care L-au Cunoscut Pe Mihai- Kuki Cu Bmw-ul Tnt Va Informez Cu Parere De Rau Ca A Suferit Un Infarct Si Nu Mai Este Printre Noi.la Varsta De 27 De Ani .
Dumnezeu Sa Il Odihneasca !:( |
Dumnezeu Sa IL Odihneasca ! :( R.I.P.
|
Quote:
RIP . Inmormantarea a avut loc saptamana trecuta Pacat , asa tanar si asa pe nepregatite Condoleante familiei ps: era mai tanar de 27 de ani UFO |
da eu asa stiam :(
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:48. |
- Copyright 2026 4Tuning