![]() |
Re: Cafeneaua Ieşenilor
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Poi, nene" ai patit-o exact ca UGA , la event la SV , zi mersi ca nu te-ai rasturnat - desi nu te / va inteleg , de ce nu mergeti frate drept , il loviti pe cel care v-a taiat calea , ramane el si fara masina si fara permis ca a schimbat banda fara a se asigure :) dar de" fiecare face cum vrea, cum poate pe moment.Trist dar mai sunt si din astia care nu se suporta depasiti :rolleyes2 sufera cum ziceai tu...de multe la cap. Quote:
Quote:
Dar oare se fura si GPL as vrea sa vad asta )))) ca benzina n-am ..... cel mult poa" sa vina cu o butelie de aragaz..si sa transfere din masina mea in butelia lui....asta da furt !!! dar le trebuie prea multe furtune speciale ..norocu meu, am scapat. AAA , dar tot poa sa vina sa faca gratar langa mufa mea de GPL . Pace to all... |
Quote:
|
Fiecare cu stilul lui de condus!
Eu sincer nu ma dau in veci dupa ruta pe care merg , poate sa vina si trenul frate , daca merg legal acolo stau! |
trebuia sa il lasi sa intre in tine drobeta !!! data viitoare cand il vezi bagate in fata lui si calca frana brusc , iese el vinovat pentru ca nu a pastrat distanta legala !!!!
|
fix la asta ma gandeam si eu ... o frana brusca si intra mascariciu in tine, dar e cam pacat sa-ti strici masina din cauza unui ciumpalac figurant ... nici sa-l capacesti nu e prea frumos(desi astia ar merita , ca poate asa le vine mintea la cap) ...
|
Nu stiu cat tupeu are el sa se age in fata si sa puna frana brusc , daca el s-a speriat si a tras de volan , cand ala a facut o "gluma" . Asta e , a trecut p sa fie o experienta din care trebuie sa inveti pe viitor!
|
Quote:
@drobeta aiurea ca ai ramas fara permis...si acum de sarbatori @mnezo te fac la un cs ?: :lol: |
Quote:
|
baieti , ce s-a intamplat ? ce v-ati linistit asa deodata ??? unde-s certurile ?
|
Quote:
|
Nu mai vine iarna si pe la noi? sa ninga sa avem ce curata dimineata :)) sa simtim ca vine craciunul chiar daca nu v-a fi la fel ca in ceilalti ani (ma refer la putere financiara)
|
Vine frate , dupa 20 ! :))
|
baieti sa nu uitati si de o invarteala pe zapada :D
|
pai sa vina odata zapada, da vad ca nu da nici un semn pana acuma numai frig.
|
Eu nu stiu sa ma invart ! :twisted::twisted:
|
Quote:
|
acus, acus.
fortus, here we comeeeeeeee |
Mnezo lasa ca am vazut eu un filmuletz in care puteai sa te invarti :P
|
Quote:
Quote:
|
Quote:
|
confirm ... cand am fost ultima data acolo era o bariera si un nene pe langa ea ...
LE:dar cine stie , daca ii dam o ciocolata calda sau un vinulets, poate coopereaza putin :-P |
stati baieti linistiti ! ca este ERA, FELICIA, KAUFLANDURI !!!!! etc :))
|
S-ar parea k ningeeeee !!!! cel putin pe la mine prin cartier ( tudor ) sper sa se extinda actiunea :)
P.S. 2012 end of this word.... belive or not ???? Care ai vazut filmul...2012...ti-a placut ??? cateva cuvinte despre efectele speciale ???? o nota poate ??? eu dau maxim 8 :twisted: |
s-ar parea ca sa oprit :) , dar vine zapada sapt care vine
|
Quote:
p.s.gluma..da? |
Quote:
|
Quote:
|
vad ca toata lumea isi face planuri unde sa se invarta.....hehe eu ma duc acasa ca e zapada si am si unde:))
|
cine stie unde pot sa indrept o janta de aliaj si cam cat ar costa?
|
undeva in capat la pacurari ! este un ruluitor ! pertul e in functie de cat de tare e indoita janta !
|
Quote:
|
weekend-ul urmator cand imi iau permisul inapoi :)))
Apropo.Legat de jante indoite....daca e rupta o bucatica din ea se mai poate face ceva??ca am si eu 2 jante de aluminiu pe 17 indoite |
se poate face chiar daca e rupta ! acu ajung dinspre TG. Neamt ( NINGEEEEEEEEEEEE )) si eu am slickuri ( noroc de lanturi ) da ce NINGEEEEEEEEEEE
|
sal am si u o problema am cumparat o masina bmw 318i de la un prieten a lui zama constantin (acesta fiind proprietaru), si mia zis k imi trimite fiscalu k so pot inmatricula in 1 sapt si a trecut 1 luna si deja intru in panica dak ma poate ajuta cineva sa se duca pana la el acasa sai ia nr de tel sami mil dea k sa pot vb cu el personal sau sai spuneti dc numi trimite odata fiscalu k so pot inmatricula el sta pe str.clopotari, nr.25, bl.616,sc.b,ap.9.....numele meu este ciufu cosmin din constanta va rog dak ma poate ajuta cineva cu asa ceva raman dator pe viata ...astept raspuns
|
hai ca ma duc eu maine in jur de ora 12:00 la adresa asta ! Pe ce numar ii spun sa te sune ?
|
mnezo daca acolo ninge... aici de ce nu ai adus ninsoarea?:(
|
leaga ninsoare de masina sau pune-o in portbagaj si adu-o in iasi:D
|
Si eu am fost in Tg Neamt , am vizitat Manastirile si Cetatea...
A nins acolo de dimineata ... foarte frumos!!! |
| All times are GMT +2. The time now is 17:29. |
- Copyright 2026 4Tuning