Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Iasi (https://forum.4tuning.ro/36-iasi.html)
-   -   Cafeneaua Ieşenilor (https://forum.4tuning.ro/36-iasi/11994-cafeneaua-iesenilor.html)

valivaly 08-12-09 22:19

Re: Cafeneaua Ieşenilor

Quote:

Originally Posted by MihaiCsl (Post 2873364)
Cand ma gandesc ca era cel din stanga...
Tico e ok in ceea ce priveste consumul si intretinerea,dar la capitolul siguranta e praf si asta-i cel mai important capitol.
Iti iei o masina care cosuma 3 4 litri in plus,dar macar nu mori ca un caine si-ti mai ramane si ceva pentru analize.

sincer, conteaza si masina si soferul si cum e lasat de la Dumnezeu.asa ca, aveti grija cum conduceti si mult noroc in iarna ce-am intrat.

no limits design 09-12-09 01:13

Quote:

Originally Posted by Bogdan.IS (Post 2873334)
se pare ca a inceput sezonul furturilor de benzina din masina ...aseara unui prieten de-al meu aseara au incercat sa-i fure benzina din masina un suzuki swift din 2009 ... are capacul la rezervor fara cheie , doar invarti de el si se deschide . so watch out guys .

asta e minciuna pe langa ce am patit eu;).......

zorro6299 09-12-09 09:09

Quote:

Originally Posted by drobet@ (Post 2872768)
..........cand deodata trage stanga la impresii si eu panicandu-ma am tras la fel stanga intrand pe contrasens acrosand un fiat punto si un logan iar acesta nici nu a oprit sa vada despre cei vorba daca a murit vreunu sau pana mea .........

Poi, nene" ai patit-o exact ca UGA , la event la SV , zi mersi ca nu te-ai rasturnat - desi nu te / va inteleg , de ce nu mergeti frate drept , il loviti pe cel care v-a taiat calea , ramane el si fara masina si fara permis ca a schimbat banda fara a se asigure :) dar de" fiecare face cum vrea, cum poate pe moment.Trist dar mai sunt si din astia care nu se suporta depasiti :rolleyes2 sufera cum ziceai tu...de multe la cap.

Quote:

Originally Posted by 2slow4u

Sorry pentru ce ai patit drobeta.. ti-as spune ceva legat de fazele astea de pe copou, dar iti dau PM

Ce atata secretomanie domne" ... ai ceva de zis ...zi tare si raspicat sa te auzim cu totii..sa stim ce ne asteapta pe strada ) nu fi rautacios , secretos , aiurea ..baga tare..la vedere !!! ce atatea PM

Quote:

Originally Posted by Bogdan.IS
se pare ca a inceput sezonul furturilor de benzina din masina ...aseara unui prieten de-al meu aseara au incercat sa-i fure benzina din masina un suzuki swift din 2009 ... are capacul la rezervor fara cheie , doar invarti de el si se deschide . so watch out guys .

Dar suntei siguri ca au vrut sa fure ??? ca suntem intre sarbatori..poate e invers...poate ca voia sa-i faca plinu )) moka... cadou de la Moshu" ( cel putin asta cred ca ar declara hotii daca i-ar prinde militia...cel putin eu asa as spune )) in perioada asta, si sunt sigur ca m-ar crede garcea ) )
Dar oare se fura si GPL as vrea sa vad asta )))) ca benzina n-am ..... cel mult poa" sa vina cu o butelie de aragaz..si sa transfere din masina mea in butelia lui....asta da furt !!! dar le trebuie prea multe furtune speciale ..norocu meu, am scapat. AAA , dar tot poa sa vina sa faca gratar langa mufa mea de GPL .
Pace to all...

valivaly 09-12-09 10:45

Quote:

Originally Posted by Eriksson (Post 2872416)
dane un indiciu :)
1000e ?
@celino frumos golfu !
multi km fara incidente

berile sunt ale tale.cand ti-e sete ma anunti

celino 09-12-09 11:08

Fiecare cu stilul lui de condus!
Eu sincer nu ma dau in veci dupa ruta pe care merg , poate sa vina si trenul frate , daca merg legal acolo stau!

GAby645 09-12-09 11:33

trebuia sa il lasi sa intre in tine drobeta !!! data viitoare cand il vezi bagate in fata lui si calca frana brusc , iese el vinovat pentru ca nu a pastrat distanta legala !!!!

Bogdan.IS 09-12-09 12:44

fix la asta ma gandeam si eu ... o frana brusca si intra mascariciu in tine, dar e cam pacat sa-ti strici masina din cauza unui ciumpalac figurant ... nici sa-l capacesti nu e prea frumos(desi astia ar merita , ca poate asa le vine mintea la cap) ...

celino 09-12-09 13:05

Nu stiu cat tupeu are el sa se age in fata si sa puna frana brusc , daca el s-a speriat si a tras de volan , cand ala a facut o "gluma" . Asta e , a trecut p sa fie o experienta din care trebuie sa inveti pe viitor!

Eriksson 09-12-09 14:21

Quote:

Originally Posted by valivaly (Post 2874910)
berile sunt ale tale.cand ti-e sete ma anunti

daca tot am castigat ne poti zice cat tea ajuns ?:)

@drobeta aiurea ca ai ramas fara permis...si acum de sarbatori
@mnezo te fac la un cs ?: :lol:

valivaly 09-12-09 21:10

Quote:

Originally Posted by Eriksson (Post 2875464)
daca tot am castigat ne poti zice cat tea ajuns ?:)

@drobeta aiurea ca ai ramas fara permis...si acum de sarbatori
@mnezo te fac la un cs ?: :lol:

1200 lei dupa aproape 2 luni.i-am acceptat deoarece intre timp imi reparase-mi masina.nu a mai contat ca abia ii facusem itp-ul pe bune inainte de accident(bagasem cam 800 lei in masina) .dupa o luna am vandut-o.am luat alta de care nu am fost multumit.am dat-o si pe aia si mi-am luat alta la care am nevoie de un carburator bun(apropo daca are careva un carburator bun de tico pls-un pret rezonabil ,nu 4 sau 5 mil ca la dezmembrari).relatii la id mes [email protected] sau tel.:0743267736

Bogdan.IS 10-12-09 19:10

baieti , ce s-a intamplat ? ce v-ati linistit asa deodata ??? unde-s certurile ?

valivaly 11-12-09 00:05

Quote:

Originally Posted by Bogdan.IS (Post 2879449)
baieti , ce s-a intamplat ? ce v-ati linistit asa deodata ??? unde-s certurile ?

spiritul craciunului.fiti mai buni(chiar daca e criza)

2slow4u 11-12-09 07:01

Nu mai vine iarna si pe la noi? sa ninga sa avem ce curata dimineata :)) sa simtim ca vine craciunul chiar daca nu v-a fi la fel ca in ceilalti ani (ma refer la putere financiara)

celino 11-12-09 08:42

Vine frate , dupa 20 ! :))

andreyutzu 11-12-09 10:09

baieti sa nu uitati si de o invarteala pe zapada :D

Armandot 11-12-09 11:22

pai sa vina odata zapada, da vad ca nu da nici un semn pana acuma numai frig.

MnezO 11-12-09 11:51

Eu nu stiu sa ma invart ! :twisted::twisted:

celino 11-12-09 17:39

Quote:

Originally Posted by MnezO (Post 2881317)

Arata :D:D:D , ca nu poti! :P

skimpy 11-12-09 17:47

acus, acus.

fortus, here we comeeeeeeee

andreyutzu 11-12-09 18:28

Mnezo lasa ca am vazut eu un filmuletz in care puteai sa te invarti :P

MihaiCsl 11-12-09 20:43

Quote:

Originally Posted by 2slow4u (Post 2880628)
Nu mai vine iarna si pe la noi? sa ninga sa avem ce curata dimineata :)) sa simtim ca vine craciunul chiar daca nu v-a fi la fel ca in ceilalti ani (ma refer la putere financiara)

Tu de asta ti-ai pus atatea leduri si beculete prin masina,adori iarna :lol:
Quote:

Originally Posted by andreyutzu (Post 2882573)
Mnezo lasa ca am vazut eu un filmuletz in care puteai sa te invarti :P

Si tu acum,il dai de gol. :D

CRyS` 12-12-09 08:35

Quote:

Originally Posted by skimpy (Post 2882440)
acus, acus.

fortus, here we comeeeeeeee

La Fortus nu mai tine! Au paznici si nu mai lasa pe nimeni pe acolo ! Oameni rai :cry:

Bogdan.IS 12-12-09 08:55

confirm ... cand am fost ultima data acolo era o bariera si un nene pe langa ea ...

LE:dar cine stie , daca ii dam o ciocolata calda sau un vinulets, poate coopereaza putin :-P

MnezO 12-12-09 09:26

stati baieti linistiti ! ca este ERA, FELICIA, KAUFLANDURI !!!!! etc :))

zorro6299 12-12-09 09:49

S-ar parea k ningeeeee !!!! cel putin pe la mine prin cartier ( tudor ) sper sa se extinda actiunea :)

P.S. 2012 end of this word.... belive or not ????
Care ai vazut filmul...2012...ti-a placut ??? cateva cuvinte despre efectele speciale ???? o nota poate ??? eu dau maxim 8 :twisted:

Armandot 12-12-09 12:09

s-ar parea ca sa oprit :) , dar vine zapada sapt care vine

Victor_Is 12-12-09 12:37

Quote:

Originally Posted by MnezO (Post 2881317)

ce de-a minciuni pe aici :-" mintiti de ingheata apele...da las..sa inghete...ca asa demonstrati ca nu stiti :)))
p.s.gluma..da?

MnezO 12-12-09 12:47

Quote:

Originally Posted by zorro6299 (Post 2884030)
S-ar parea k ningeeeee !!!! cel putin pe la mine prin cartier ( tudor ) sper sa se extinda actiunea :)

P.S. 2012 end of this word.... belive or not ????
Care ai vazut filmul...2012...ti-a placut ??? cateva cuvinte despre efectele speciale ???? o nota poate ??? eu dau maxim 8 :twisted:

2012 la efecte 10 la idee 10 mi se pare foarte bun filmu !

D3m0N 12-12-09 13:30

Quote:

Originally Posted by MnezO (Post 2883988)
stati baieti linistiti ! ca este ERA, FELICIA, KAUFLANDURI !!!!! etc :))

la ERA, FELICIA, Dau baitii cu lama si cu nisip .. cel putin la era stiu sigur... cat despre kauglanduri .. ramane de vazut...

no limits design 12-12-09 13:52

vad ca toata lumea isi face planuri unde sa se invarta.....hehe eu ma duc acasa ca e zapada si am si unde:))

Mica 12-12-09 14:37

cine stie unde pot sa indrept o janta de aliaj si cam cat ar costa?

MnezO 12-12-09 15:32

undeva in capat la pacurari ! este un ruluitor ! pertul e in functie de cat de tare e indoita janta !

D3m0N 12-12-09 16:02

Quote:

Originally Posted by no limits design (Post 2884624)
vad ca toata lumea isi face planuri unde sa se invarta.....hehe eu ma duc acasa ca e zapada si am si unde:))

ne anunti cand ca ne tinem dupa tine:)))

no limits design 12-12-09 21:07

weekend-ul urmator cand imi iau permisul inapoi :)))

Apropo.Legat de jante indoite....daca e rupta o bucatica din ea se mai poate face ceva??ca am si eu 2 jante de aluminiu pe 17 indoite

MnezO 12-12-09 21:48

se poate face chiar daca e rupta ! acu ajung dinspre TG. Neamt ( NINGEEEEEEEEEEEE )) si eu am slickuri ( noroc de lanturi ) da ce NINGEEEEEEEEEEE

ct-09-cfm 12-12-09 21:52

sal am si u o problema am cumparat o masina bmw 318i de la un prieten a lui zama constantin (acesta fiind proprietaru), si mia zis k imi trimite fiscalu k so pot inmatricula in 1 sapt si a trecut 1 luna si deja intru in panica dak ma poate ajuta cineva sa se duca pana la el acasa sai ia nr de tel sami mil dea k sa pot vb cu el personal sau sai spuneti dc numi trimite odata fiscalu k so pot inmatricula el sta pe str.clopotari, nr.25, bl.616,sc.b,ap.9.....numele meu este ciufu cosmin din constanta va rog dak ma poate ajuta cineva cu asa ceva raman dator pe viata ...astept raspuns

MnezO 12-12-09 21:54

hai ca ma duc eu maine in jur de ora 12:00 la adresa asta ! Pe ce numar ii spun sa te sune ?

Armandot 12-12-09 21:57

mnezo daca acolo ninge... aici de ce nu ai adus ninsoarea?:(

Bogdan.IS 12-12-09 23:03

leaga ninsoare de masina sau pune-o in portbagaj si adu-o in iasi:D

celino 12-12-09 23:25

Si eu am fost in Tg Neamt , am vizitat Manastirile si Cetatea...
A nins acolo de dimineata ... foarte frumos!!!

All times are GMT +2. The time now is 17:29.

- Copyright 2026 4Tuning