Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Constanta (https://forum.4tuning.ro/35-constanta.html)
-   -   Raposatul Port Tomis, fostul Aqua Magic, actuala parcare din Parcul Tabacariei ! (https://forum.4tuning.ro/35-constanta/989-raposatul-port-tomis-fostul-aqua-magic-actuala-parcare-parcul-tabacariei.html)

YZF-PWR 10-01-07 21:16

Re: Portul Constanta !

pei majoritatea nu se mai dau in port in primu rand ca prefera sa schimbe doar cauciucuri in alte locuri decat ca in port sa mai schimbi si cate o planetara buschsa si etc :)

BuGyy 10-01-07 21:25

pai spunene si noua unde sau macar in privat !!

street_racer 10-01-07 21:45

Quote:

Originally Posted by CT-06-YZF***X-Team (Post 692939)
pei majoritatea nu se mai dau in port in primu rand ca prefera sa schimbe doar cauciucuri in alte locuri decat ca in port sa mai schimbi si cate o planetara buschsa si etc :)

da mah ... ai dreptate... da atunci dak toti am gandi asa hai sa desfintam si forumul asta , hai sa ne ducem toti cu semintele si sucul acolo si sa asteptam ... plm ... orikum... deviem de la subiect :P ... ast sa imi zici si mie cateva locuri bune nepandite de garda , ca nu mai gasesc in orasul asta nimik ~X(

Psycho 10-01-07 21:49

iti dai seama k oricum nu o sa le spuna nimeni .. 1 la mana si 2 la mana .. cele fara politie sunt deja ocupate ;)

YZF-PWR 10-01-07 21:59

ne`am marcat locurile :)) feriti`va ca pute

street_racer 10-01-07 23:04

:))) ma asteptam sa nu le zica lumea... plm ... locuri asa mai stiu si eu ... da acolo dak te-ai dus te-ai dat 5 min si dup-aia ai "rupt usa" adica ai luat-o din loc ca imediat apare garda .... plm... orikum in port nu mai e combinatie ca filmeaza "printesele" de sus ... PLM...

street_racer 10-01-07 23:07

Quote:

Originally Posted by Psycho (Post 693022)
iti dai seama k oricum nu o sa le spuna nimeni .. 1 la mana si 2 la mana .. cele fara politie sunt deja ocupate ;)

cam ai dreptate ... ca azi afla unu , maine si al doilea si dupa vreo 2 saptamani juma de constanta e acolo si iar isi baga printesele nasul ... cel mai frumos ar fi sa intrebam garda :))) "nene !!! unde plm putem sa ne rupem si noi cu mashinile? "

BuGyy 10-01-07 23:28

un loc mai placut decat portul nu cred ca o sa gasim :)

sonykel 11-01-07 06:09

bai street racer da tu esti cu x-icshi nici tu nu stii locurile... hai ca eu cu gagul suntem idienii si nu stim alt loc de cat portu...

CT-07-APV 11-01-07 07:15

Crezi tu ca daca este in X inseamna ca gata trebe sa sti totul? Sincer eu sunt de cand este infiintat ca si club legal si nu stiu multe nici macar care sunt toti membrii, care mai sunt, care nu mai sunt, dapai locurile. Si street racer e de o luna poate nici atat doar nu crezi ca cineva este atat de inconstient sa ii zica lui locurile ca a doua zi sa fie full acolo. Pana atunci portul ramane locul de intalnire a multora. Mie dor de ce era acu cativa ani acolo

YZF-PWR 11-01-07 10:57

sunt locuri oricum , si chiar daca este din x team vorba lu APV , ce se face se face intre noi , nu cred ca am avea o imagine asa de buna sa venim cu toata echipa ca sa ne dam in port pt ca sincer nici nu incapem acolo la cati suntem , pt ca multi am observat ca au impresia ca x team`ul este format din cate 5 masini care mai trec prin port :) stati linistiti si nu ne mai subestimati ca suntem enorm de multi doar ca cei mai vechi mai se duc la munca mai au o sotie acasa mai etc se intalnesc atunci cand este mai important si sa faca show .
Legal de locuri , sunt multe si treceti prin ele toti zi de zi , problema e sa stii cand si cum sa te dai... parerea mea

Mariomagic 11-01-07 15:25

Dap. asa e...sunt o gramada de locuri ... dar singura problema este ca trebuie sa vii cu spectatorii de acasa...ca nu e nici draq pe acolo ...ceea ce e bine dar e si rau...intelegeti voi

Don M 12-01-07 20:59

eu zic sa blocam mamaia intr-o seara
si sa incepem acolo vreo jumata`te de ora
:))))), si dupa sa ne rupem teneshii:PP

CT-07-APV 12-01-07 21:18

Ultima data cand au fost multe masini pe mamaia sti si tu cate Politie fugea la Navodari, deci parerea mea e ca tre sa se mai incalzeasca si Portul va reveni la viata poate mai ceva ca anu trecut. Trebuie doar rabdare sau niste zapada:)

Mariomagic 13-01-07 10:28

Quote:

Originally Posted by CT-07-APV (Post 695909)
Trebuie doar rabdare sau niste zapada:)

merge si pe ploaie...:D

All times are GMT +2. The time now is 15:30.

- Copyright 2026 4Tuning