Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Arhiva (https://forum.4tuning.ro/697-arhiva.html)
-   -   Comentarii lucrari! (https://forum.4tuning.ro/697-arhiva/9840-comentarii-lucrari.html)

patriotu90 12-05-06 21:00

Re: Comentarii lucrari!

Quote:

Originally Posted by hitman454
sa aud si io niste comentarii nu are prea mult tuning da am scos cam ce nu imi placea mie:D

vezi k unde ai scos kestia aia kare sustine prelata se vede nasol ... jantele nu sunt potrivite ... si nu sunt clare ....

hitman454 12-05-06 21:44

acolo unde am scos bara aia stiu da jentile iti zic io ca nu au nik sau potrivit pe masina fara sa le maresc io de la un z8

patriotu90 12-05-06 22:12

cred k ink vad bine (sper) ... pe discurile de frana se vede ceva de genu cetii ... sunt neclare ... la asta ma refeream ...

ranek 12-05-06 22:14

Partriotule , vad k tu esti cel mai activ pe topicu' asta , restul nu vor sa isi dea cu parerea sau sa ajute pe altii in a se perfectiona ;) Bv man , si zimi si mie ceva de masina , k orice parere e binevenita ! ! ! :) ;)

Arshi 12-05-06 22:52

am vazut masini edstul de bune aici ..inca nu am experienta sa le critic ..dar sunt foarte bune .....ma apuc si eu ;)

Lukian_XXX 13-05-06 08:13

am vazut ca am facut multe greseli pe cont propriu
asa ca osa mostez fiecare modificare la masina iar voi sa-mi atrageti atentia unde gresesc!!!

K??????????

Lukian_XXX 13-05-06 08:22

2 Attachment(s)
pas 1 --- GRILA

Lukian_XXX 13-05-06 08:23

astept comentarii la GRILA!!!!

patriotu90 13-05-06 09:46

Quote:

Originally Posted by Lukian_XXX
astept comentarii la GRILA!!!!

am vazut ca multi din cei incepatori folositi plasa asta ... nu ca ar fi o greseala dar cautati si alte modele ... din unghiul asta arata bine k nu a trb sa ii faci nici o umbra ... insa ai gresit ... vezi k a ramas o parte din vechea grila in departare ....

patriotu90 13-05-06 09:49

Quote:

Originally Posted by ranek
Partriotule , vad k tu esti cel mai activ pe topicu' asta , restul nu vor sa isi dea cu parerea sau sa ajute pe altii in a se perfectiona ;) Bv man , si zimi si mie ceva de masina , k orice parere e binevenita ! ! ! :) ;)

vezi k ai un comentariu pe pag precedenta :!:

hitman454 13-05-06 10:32

aaaa patriotu am impresia ca e din cauza ca le`am dat desaturate la jenti ca erau spre auriu

patriotu90 13-05-06 10:41

Quote:

Originally Posted by hitman454
aaaa patriotu am impresia ca e din cauza ca le`am dat desaturate la jenti ca erau spre auriu

pai treb sa mai faci un layer cu jantele sa stergi c era intre "spite" si apoi desaturate

Mad_mike20 13-05-06 12:11

2 Attachment(s)
Uitati aici ce am facut si eu dupa o lunga perioada de sedere.
PER SA VA PLACA !!!
:D

Lukian_XXX 13-05-06 12:23

o sa caut o alta plasa!!!
si in legatura cu greseala o sa fiu mai atent!!

patriotu90 13-05-06 12:57

Quote:

Originally Posted by Mad_mike20
Uitati aici ce am facut si eu dupa o lunga perioada de sedere. SPER SA VA PLACA !!! :D

nush c ai fct dar toata masina e blurry ... jante plate ... spoiler fata stramb ... gurile de aer dp prag si spoiler sunt vopsie si ele .... selectii strambe cand ai dat culoare geamurilor ... vynilu trebuia mai opac ...

All times are GMT +2. The time now is 12:22.

- Copyright 2026 4Tuning